None Larsson

Virus. säger:
Jag ser verklgen ingen anledning att inte skriva ditt namn, Då är en av få personer som är öppen, vågar stå för vad du säger man samtidigt är väldigt snäll, trevlig och smart.

Fan, man blir ju helt rörd och glad av att läsa dessa ord!

Tom valsade in i mitt liv för så gott som exakt ett år sen på datumet, som den enda killen i min psykologi klass. Fattade genast tycke för denna naturare som var snabb i käften, rolig och smart! Har kommit att blivit en grymt viktig vän här i livet, vilket jag är glad över! Kan prata om allt! Alltid något kul att berätta och vi har haft många långa och roliga diskussioner! Många roliga minnen tillsammans. Vi pratade smått om att ta en kryssning tillsammans och det slutade med att han tog på sig ansvaret att organisera Tallinn Tour (evigt tacksam), fester, pratstunder och mycket annat kul!
Den killen är guld värd!

/S

Träff med Sweetie

Maria var hemma över helgen, så självklart träffade jag henne! Hon stromtrvis i Skara vilket gör mig superglad! Måste ner och hälsa på henne snart! En helg med chips, vin och Sex and the City är utlovat. Längtar! =)
Inte för att vara sån, men Maria och jag är jäkligt bra, kom vi fram till! Efter hennes gårdagskväll och båda våra likanande problem som vi klarat ut nu, så är vi så bra.
Grymma helt enkelt!

/S

It´s the hair

Utklyvning var ett av de få begrepp från biologin som fastande under genomgångarna. Det fastande pga att jag är en sådan. En utklyvning, rent genetiskt sett.
Otaliga gånger, så har folk kommit fram till mig och sagt " Hej Sara" eller  "Det är du som är Sara Åkerman, eller hur?"
I nio av tio fall så känner jag inte igen denna främling, som uppenbarligen känner mig, och rent instinktivt vill jag säga "Ja, och vem är du?" Men håller mig, ler lite osäkert och säger "Ja.....hej?" Personen förstår då att jag inte vet vem hon/han är och förklarar då hur vi känner varandra. Ibland är det att vi spelade fotboll/handboll mot varadnra...vi satt på samma buss en gång för två årsen...var på samma fest hos en kompis kusin sysslings flickvän....osv. Så ibland känns det som "Alla känner apan men apan känner ingen"
Men det kommer alltid till samma anledning "Ja, men jag kände igen dig för håret"
Mitt hår är mitt kännetecken, my signature. Det är jag...eller ja, en del av mig!


Brunetter är smartast, blondiner har roligast och rödhåriga har det bästa sexlivet!

/S

Greetings från Staterna

Fick ett mail av Krisitna idag! Hon stromtrvis i LA, vilket är superkul! Tatueringstokig som hon är har hon redan skaffat en till tatuering och bokat yttligare en tid  "men det är ju så billigt". Hon bor på Santa Monica Beach, hur schysst låter inte det då?! Måste åka och hälsa på henne någon gång!

/S

Takida

Västerås hallen, den 29 augusti 2008.
Grymt!

Ickesvensk

Inte för att hacka på Skåne men det var så kul!
Alexandra satt och berätta en historia om när hon var utomlands för några år sen. Då berättade hon att dem träffat en svensk tjej på semestern och lärt känna henne osv. Madde hade inte hört histroien från början och frågar
- Vadå, var hon från Sverige?
- Nej, hon var från Skåne, säger Alexandra då.
Hon menade ju inget illa, så ingen av oss förstod varför hon sa så. Men ibland kan man ju tycka att jättesödra Skåne kan liksom, bli en gåva till Danmark....eller?

/S

Stenbäcken 28-29 augusti 2008

Var på kick off med min klass, KYAT 08, i Stenbäcken torsdag till fredag.
Har haft det så grymt kul med allihopa, vi är ett så härligt gäng så det finns inte ord för det! Kommer bli skit bra det här!
Var ju skpetisk mot hela den här grejen från börjarn pga hela skogsmulle livet som jag inte är van vid, men en utmaning ska man väl ha.
Men vi har haft super kul! Skrattat så att man vred sig, fick ont i magen och inte kunde stå på benen båda dagarna! ahr verkligen kommmit varandra närmare och börjar nu kännas som en klass! Love it!

Först på torsdagen så var det sammarbets övningar och lek. Efter det gudomligt god mat sen mer lek. Efter det var det mat igen och sen var det fest för hela slanten! Fredagen började tidigt med mer lek och övningar! Ne fy satan vad kul det var! Känns som jag känt dessa människor hur länge som helst!
 
/S

Superwomen!

Jag har en tjej, eller rättare sagt en kvinna i min klass som jag blir helt imponerad av! Hon heter Veronica och är helt enkelt grym! Hon är 34 år och är tre barnsmamma. Hon blev gravid första gången vid 19 års ålder och i 5:e månaden bestämde sig killen för att sticka. Ett x antal år senare träffar hon en kille, blir gravid men även han sticker. Då tillbaka till staterna, för han är amerikanare. Som hon säger själv, så är hon internationell när det kommer till barn. Nu är hon gift och har ett tredje barn med sin man. Hon har vart med om så mycket i sitt liv, har tusen hisoterier att berätta, speciellt om den här branschen! Hur kul som helst att lyssna på.
Hennes man jobbar i örebro i veckorna och kommer hem på torsdags kvällarna. Själv pluggar hon, har ett extra jobb på kvällar/helger, tar hand om tre barn (åldrar 2, 5 och 14), skjutsar dom till träningar osv. I famlijen så finns det även tre hundar, två katter och 5 hästar, som hon tar hand om. Hur hinner hon med?
Jag kan inte säga mer att jag är grymt imponerad av denna kvinna.

Sitter i bilen och pratar om man vart med i en olycka då man kört på ett djur. Veronica berättar:
- Körde på en älg en gång, då jag var på väg till en bonde för att köpa kött. Tänkte då att det var kanske inte någon idé att åka till bonden då jag fixat köttet på vägen dit.

/S

Roadtrip!

Åkte iväg med klassen på lite olika studiebesök idag. Vi hade anordnat en liten carpool och samlades på Västerås tågstation 7.50, vilket i min mening var på tok för tidigt då jag sovit 5 timmar.
Med Veronica som chaufför, så skulle jag, Matilda och Jenny vara passagerare. Det visar sig då att Veronica har uruselt lokalsinne och hittar ingenstans. Hon bor 2 mil utanför Västerås och använder GPS varje morgon för att hitta till skolan. Det är ju värre än mig och Ida. Men hur som helst, hon kollar på sina tre passagerare och undrar vem som ska vara kartläsare:
- Inte jag, för jag spyr, säger Jenny
- inte jag. för jag är från Skåne, säger Matilda
Alla tre tittar på mig och med inte mycket till val ska jag guida oss till våra olika destinationer. Tjejen som inte kan höger och vänster! 
Det gick bra för övrigt, vi hittade rätt och var i tid alla gånger.
Men måste bara säga, att hon är från Skåne måste vara jordens sämsta ursäkt! Kan de grötätande människorna inte läsa kartor eller? Hon kom sig själv att det var en ganska lam ursäkt men hon höll fast till den! Haha, vad vi skrattade för det var så dåligt.

/S

Kanske inte riktigt

- Micke   säger:
ba "ååh kolla, visst är dom fina?!" .. mm.. dom ser nästan ut som dina andra det enda som skiljer är den där svarta 3 millimeters diameter stora stjärnan på undersidan på sulan.. "ja precis!!! ååh dom skorna tar vi!! har du med dig dom andra  skorna jag ska ha?, fatta.. bara 5600 för dom här 15 par skorna.. snubbla ut från affären med 7 kassar i näven"

Micke var rädd att jag var en av dessa tjejer när det kommer till skoaffärer. Så är det ju inte! Om jag ser en skoaffär så springer jag åt andra hållet!

/S

Google.se

Var inne på en väns blogg nyss och hon hade googlat sig själv för att se vad som finns om en själv ute på webben. I brist på annat så skriver jag vackert in mitt namn i sökmotorn och väntar några sekunder innan träffarna kommer upp.
De första träffarna är vimmelbilder från tid och otid. Först en på mig, Tom och Linda. Inge minne av att den bilden blev tagen. Sen var det en bild på mig och en viss Kim, från en kväll jag helst vill förtränga. Sen en bild på mig, Ida och Tom från en grymt rolig ute kväll! Lite längre ner så hittar man min blogg och på nästa sida min facebook.

/S   som ska ta en tripp till huvudstaden imorn

Knepigt det där...

På väg hem från skolan idag fick jag ta del av ett intressant samtal. Eller, kanske inte ta del av utan mer som att jag satt och lyssnade. Två killar, runt 20 år skulle jag gissa på, satt framför mig och diskuterade helgens äventyr skulle jag gissa på. Eller något sorts äventyr som involverade tjejer, eller i detta fall en speciell tjej.
Kommer inte ihåg ordagrant samtalet men det var något i stil med:
- Fan, sen när jag skulle ta av henne bh:n så gick den fan inte upp! (väldigt frusterad röst)
- Jag har haft samma problem några gånger! Ibland känns det som de sitter fast!
- Önskade att jag hade en maskin eller något som kunde knäppa upp den åt mig!

Grabben, jag vet en maskin som kan hjälpa dig med det. Det kallas korkskruvsöppnare och med den maskien kan det sluta med att bruden tar av bh:n helt frivillgt för din skull.

/S

Längtar till det 80-tal som flytt

Tänk att få leva på 80 talet! Måste ha vart ett underbart decenium att  vara med om! Visst, jag är född på 80-talet men eftersom jag bara fick uppleva 9 månader av det räknas det inte!
Framför allt musiken! Själv lever jag för 80 talet och den musikeran, speciellt rocken! Queen, Ozzy, Black Sabbath, Iron Maden, Whit Sneak, Van Halen.....ja listan kan göras oändlig! Det var då Musiken gjordes helt enkelt.
Efter det har det bara gått ut för! Jag menar 90-talet sög ganska sten hårt...sen nu 2000-talet, inga kommentarer. Finns några, men dock ytterst några.

Men som ett litet plåster på såren ska man ju till London och kolla på Queen + Paul Rogers! Kommer bli en av de bästa upplevelserna i hela mitt liv! :D Sörjer över att inte få se Freddie live, det är lite svårt....men Paul Rogers är grym och jag ska fortfarande få se Queen! :D Lycka! En sak som jag kan bocka av från min "What to do list"

/S

Dagen so far

Precis hemkommen från en kort dag i skolan, vilket alltid uppskattas.
Imorse stack jag till banken för att få ett litet ärende uträttat. Tänkte att det skulle gå fort, så jag kunde ta en sväng på stan också. Men icke! När jag kommer till banken är halva av Eskilstunas pensionärer där...Så det gick ju inte så snabbt som jag hade hoppats på, fick sitta i en 45 min kö. Sådär lagom kul, men hade med mig min bok och mp3 så tiden gick ganska fort ändå.
Efter det var det hem, byta om och brumma till skolan. Skolfoto idag! Hade hoppats på att slippa det men nej då. Fotografen gav oss fria händer i hur vi ville stå uppställda på kortet. Tips, ge aldrig 30 brudar fria händer när det kommer till kort.....och mycket annat för den delen. Efter mycket om och men så var vi på plats och log så där falskt som man bara kan göra på kort.
Sen skulle vi ha datakunskap. Det vill säga gå genonm kursplanen och kursmålen och få våra lösenord. Det värsta som finns, enligt mig, när man börjar en ny termin är att gå genom kursplan och kursmål. Vi har det på papper och vi är läskunniga! Läraren behöver inte läsa pappret till punkt och pricka och fråga efter varje mening om vi förstår! Som sagt, vi kan läsa själva!

/S  

Kampen i Finnspång

Kom och tänka på detta just för att det vart så mycket handboll denna helg.
En gång för en massa år sen, så var jag och mitt lag iväg på en handbolls cup i Finnspång. En av de första turneringarna vi var på. Vi var så många så vi hade anmält två lag, så att alla skulle få mycket speltid. Men utanför planen var vi ju som ett lag. Vi sov i samma klassrum, åt tillsammans osv.
Dagarna gick, slutspelet närmade sig och det slutade med att våra två lag skulle mötas i semifinal. Det är bland det värsta jag vart med om. Att spela mot sina egentliga lagkompisar! Ne fy fan säger jag bara. Alla stod och grät på planen, vi spelade rikigt hårt och fult mot varandra vilket gjorde saken värre.
Vi var två jämna lag, så ställningen var lika matchen genom.
Blod, svett och tårar är ett uttryk som aldrig har passat bättre, för det var så matchen såg ut.
Linda fick nog, satte sig på avbytarbänken. Hennes mor, som var tränare, kommer fram till henne och försöker prata sans med henne. "Lalalala, bingo" (för den reklamen var väldnas poppis då) skriker Linda i ren förtvivlan över hela matchen och springer ut i hallen.
Matchen slutade med vinst för mitt lag. Grejen är det att jag inte har ett minne av finalen eller hur den slutade. Men minnen från den semifinalen, bland de värsta matcher jag någonsins spelat.

/S

Trummfjollan från Götet

Kom precis hem från sporthallen där min bror spelade final i helgens cup. De förlorade med 20-23 mot RIK, som de också förlorade mot i Partille Cup tidigare i sommras. Surt.

I RIK:s supprot som då består av föräldrar till spelarna finns det en karl, medelålders, högt hårfäste/snart flinitis och smal som en sticka är han. I alla år som jag kommer ihåg har han alltid kommit med en stor trumma till varje match. Denna trummar bankar han på. Konstant. Matchen genom. Det är så irreterande och osportsligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Han trummar när kommentatoren presenterar lagen, han trummar då RIK är i anfall/försvar, i halvlek då det inte är en spelare på planen och han trummar i slutet, genom hela "tack för matchen" cermonin". Sen om han är missnöjd med ett domarbeslut, så tar han i för kung och fosterland när han bankar på trumman och råglor på domaren. När man gick utan för Sprothallen så hörde man trumman ut på gatan....Nästa gång kommer jag köra upp trumman på honom där solen inte skiner....
Sa faktist åt honom en gång för några år sen. Tittar på mig som om jag var dum i huvudet och sa "Men jag hejer bara på mitt lag", vänder sig mot planen igen, trummar och skriker  "Kom igen killar, jobba i försvaret"
Då ska det tilläggas att hans "killar" var i anfall just då....Killen med koll!

Jag börjar tro att han är gift med denna trumman. Tror faktikst inte ens han har en son i laget, utan bara hänger med på matcher för att få träna upp sin runkmuskel helt enkelt. För trumman kan inte ge mycket respons i sexlivet, precis som Robins stubbe ute i skogen! Frun tröttnade på sin trummande man eftersom han  tillbringade all tid med trumman så det blev skilsmässa. Om han nu skulle ha en son i laget så träffas dom nog bara vid matchtillfällen men då har inte pappsen tid med sonen för han måste ta hand om trumman både för och efter matchen. Min teori.

/S 

Tjejer!

Det är ett ganska känt faktum att jag kan störa mig på tjejer och då menar jag rikigt tjej tjejer som man får ont i huvudet av. Tjejer som kan bli sur över en grej, sen pratar de inte med en på flera dagar. Sen får man reda på att hon var sur över att man råkade gå in i henne i matkön förra veckan....My god

Som te.x när man är på stan med en tjej tjej, och denna frågar om klädesplagget i fråga som hon prövar sitter bra, passar osv och vill ha ett ärligt svar. Då svara jag ärligt, kanske inte råbarckat ärligt men tycker jag inte det passar eller om jag inte gillar plagget över huvudtaget så säger jag det. Då blir tjej tjejen helt stött, sur och pratar helst inte mer med mig den dagen. Ursäkta, var det inte du som bad om min ärliga åsikt? Kan du inte ta den, ska du inte be om den heller. Det är också den tjejen som säger att allt som jag prövar är snyggt och sitter jättebra. Har faktikst några gånger prövat fula plagg som också var för stora/för små bara för att se vad de säger. Givetvis sitter den som en smäck i hennes ögon. Säga allt för att bli omtyckt eller? Jag lovar och svär att jag kommer inte säga upp vänskapen med er om ni nu skulle säga att något var fel med det jag har på mig. Hedersord.

Men som igår. Hade lite halvt bestämt med några tjejkompisar att vi skulle gå ut. Men mot kvällen var jag så pass trött och så opepp på att gå ut så jag sa ifrån och bestämde mig för en skön hemma kväll istället. Får då ett sms från en annan som ska med dem ut  "hej hur är det? de tror att det ligger risigt till så tänkte bara kolla läget". Sluta ta allt så personligt! Jag ville helt enkelt inte gå ut! Jag var inte arg på någon av er, jag ville bara inte gå ut! Satt och svor hemma hos Rille över detta och han bara stod och skrattade....

Sen är det en tjej på förra jobbet som jag också hade lite svårt med när det kom till en viss grej. Hon har en sambo som hon är lycklig med. Men hon flörta med några killar på jobbet, en speciellt. Hon pratade med denna kille på telefon och msn när hon var hemma. Men så fort hennes sambon frågade vem det var hon pratade med så stängde hon ner konversationen/ la på luren och sa "ingen"....Nu tycker hon det är konsigt att sambon är lite sur och orolig att hon har hittat någon annan. Inga kommentarer

Detta hände för ett tag sen.Fick veta av en ren slump att två realtvit bra tejejkopisar skulle gå ut på lördagen. De hade inte sagt det till någon annan, men en råkade för säga sig och kollar på mig som om jag ska slå ihjäl henne för att de inte bjudit med mig. Vilket jag inte gjorde för övrigt, vill de gå ut själva så visst, ha så kul! Samma dag som detta hände får de reda på att jag har fri biljetter till krogen. Men varje fall, på lördagen, då jag själv precis anlänt till den förfest jag ska vara på, så får jag ett sms av en av tjejern där det står något i stil med "hej, det skulle vara jättekul om du kunde gå ut med oss ikväll, men om du inte ska ut kan inte vi få de där fribiljtterna då?" Nu blir jag lite irrterad och slänger i väg ett svar i stil med "har redan planer. En sån sista minuten inbjudan? Nej tack. Biljetterna har jag redan lovat bort" 
De ignorerade mig större delan av kvällen väl ute på krogen.

Har tusen sånna här exempel, men jag tror ni fattar kalloppen.
Herregud, säger jag bara.

/S

Myyyskväll!

Onyttigheter, film, skitsnack och sällskap av toppen vän!
Kan inte bli bättre det här!

/S  

Dagens lärdom!

Lärde mig idag vad BB står för. Vet ni det?
Utan att googla

/S

It´s alive!

En sak som jag anser vara en av mänsklighetens största mysterium är hur sladdar lever ett eget liv.
Mina hörlurar har det varje fall. Lägger ner dem snyggt men sen när jag tar upp dem så är det ett enda virrvarv. Visst begär jag inte att de ska ligga precis så som när jag la ner dem, men när det har blivit ett flera tal knutar på dem blir jag förundrad och en smula irreterad.

/S  

Kolla läget liksom

Rille vill komma och hälsa på mig i min nya skola! Men inte för att se hur jag har det, vart jag kommer hålla till på dagarna eller något sånt. Utan mer för att träffa min klasskamrater. Men det är väl kul att han vill träffa dom...Men rättelse, han vill träffa min blonda klasskamrater...
Berättade även för honom att vi ska på kickoff i urskogen och att vi ska bo i tältkåtor. Jag som har campingerfarenhet noll, tänkte om han kunde förklara lite mer vad en tältkåta är för nåt.

Rille | The Beertender säger:

hahaha jo det är ett tält med rille å minst en tjej i det :P
Men det förstås...skulle inte vara Rille annars =)

/S

Klass KYAT 08

Det är min klass, som jag kommer vara en del av de kommande 2 åren. Känns bra.
Vi är 32 elever. 30 tjejer och 2 killar och nej, jag skojar inte. I de två klasser jag har tillhört så har det vid båda gångerna vart en majoritet av tjejer, men det här är ju löjligt! Det första killen säger när han kommer in i klassrummet, ser alla tjejer är "åh fy fan" med lite depp i rösten. Sen när den andra killen kliver in skiner den första upp som en sol "Yes, jag är inte helt ensam".
La även märke till att jag var den rödhåriga (dock inte så ovanligt) och sen var resten blonda. Fanns två eller tre mörkhåriga sen var resten blonda. Såg liksom likadana ut hela bunten...tröttnar man inte på det? Men alla verkar helt okej så kommer nog att trvias!
Var inte så lång dag. Gick genon de mest grunläggande, fick scheman, kollade runt på skolan och lite sånt. Fick sju ton papper, en bulle och sen var det dags att åka hem. Ska vara tillbaka imorn kl 9 för första lektionen.

Kommer bli kanon det här! =D

/S   vars datalärare heter Blackadder

Skolstart!

Börjar skolan idag! Är så sjukt nervös!

/S  

Det tar sig!

Middag: Ugnstekt falukorv med mos
Kock: Yours truly

Ikväll var det jag som lagade maten! Receptet, eller ja recept är väl att ta i, men hur man gör det lärde jag mig av en vän och det blir alltid så gott när han gör det! Så bestämde mig att göra ett försök.
Visst, kanske inte någon gorme måltid men för er som är bekanta med mina matlagningskunskaper, så är det stort!
Vet ni? Det blev gott! Min bror tyckte om det, och det säger faktikst grymt mycket!

/S     

Lokalsinne Noll

Grejen är den, att av någon ouppenbar anledning så hittar jag jättedåligt i Eskilstuna då jag är ute och kör. Inte annars, utan endast när jag kör. Sitter som frågetecken ofta när folk ber mig köra någonstans. Sen speceillt då de säger att jag ska svänga vänster för att köra någonstans! Paink, vad fan är vänster?! Sååå, vem vill ut och åka med mig nu? ; )

En gång hade Ida och jag släppt av Tom vid djurgården och sen skulle hon skjutsa hem mig. Vid ett rödljus så börjar vi diskutera hur vi ska komma hem till mig.
- Vart ska vi?
- ???
- Liksom, vilken väg blir närmast hem till dig?
- ???
Ingen av oss hade koll och satt och skrattade för vi var så dåliga. Födda och uppvuxna i stan och vi kommer inte på närmaste vägen från Djurgården till Nyfors.

Men det som är ännu mer skumt är att jag hittar hur bra som helst i andra städer. Göteborg känner jag som min egen bakficka och Tallinn lärde jag mig på två sekunder. Satt nu och kollade över en karta över Västerås och hittade rpecis överallt, kunde till och med placera ut korvkiosker och ICA lagret, men Viptorp? Vart ligger det?
Okej, nu vet jag vart Viptorp ligger, men när jag flyttade in till Eskilstna hade jag inte en blekaste aning.

/S  

Nostalgi

Sprang ner på stan efter jobbet för att spendera lite pengar. Blev inte så mycket inköp men något blev det varje fall!
Utanför Godisland så träffar jag Lisa! Henne har jag inte träffat sen studenten och blev jätteglad över att se henne! Fick höra vad som hänt henne under sommaren, det skvallrades om klassen och massor av annat! Jättekul! Måste dra ihop något med klassen snart, innan alla blir helt borta från stan!
Såg ni förresten Gerds Dagens Ros i Kuriren häromdagen?
Till klass Smnv3b,
som på sin studendag 6/6 ännu en gång rörde mig till tårar.
Ni har hjärtan av guld!
Kommer sakna Gred något sjukt mycket!

Skolan började ju idag. Eller rättare sagt skolan skulle ha börjat idag om jag fortfarande hade Rinman, Smnv och klassen <3. Känns tomt, men ändå overkligt. Självklart så kommer jag också traska vidare till Rinman och träffa klassen och ha lektioner. Men det ska jag ju inte. Jag ska iväg till Västerås och plugga med 30 nya personer och inte mina 15 från de senaste tre åren. Känns skumt och lite fel.

/S   som bara har en dag på jobbet kvar!

Helgen!

Har vart väldigt skeptiskt ang denna helg när det var Å-fest. Men har haft en kanon helg! Haft sjukt roligt fredag, lördag och söndag!
Igår var det förfest hos Malcolm med Martin och Sanna. Sen så vinglade vi lite smått ner mot staden och Å-festen. Kom inte så mycket längre än bungyjumpen, där vi träffade vänner och bekanta! Efter både hittade och förlorade vänner så hamnade jag, Sanna, Rille och Martin hos den sistnämnde för lite efterfest och Guitar Hero. Det gick ju sådär, med tanke på att Sanna och jag somnade i Martins gudomligt sköna soffa, så vi gick och la oss i stället. Natten kan sammanfattas som varmt, snarkningar, svett och mys. När vi vaknde kunde man känna hur instägt det var i rummet och jag vill inte ens veta hur det måste ha luktat! Usch!
Men vår något ofräscha trupp knallade ner till Pheonix för mat! Gudomligt gott!

Tack för denna helg! Har vart kanon kul! :D Tåls att göras om!

/S   som bara har två dagar kvar på jobbet!

Dagens I-landsproblem

Ska vara iväg om en timme för lite festligheter. Men så kommer det ständiga problemet, vad i hela friden ska man ha på sig? Jag vet ju att det finns exakt samma kläder som sist i min garderob men ändå måste jag gå genom allt och pröva och pröva om igen! Men lyckades igår att bli klar på två sekunder! Rille blev helt imponerad!
Killar verkar ha det så lätt med att bestäma vad de ska ha på sig! Tar liksom det som ligger överst i högen verkar det som. De behöver inte pröva för dom vet att det sitter bra osv. Men vi tjejer måste pröva allt som om det vore första gången vi har det på oss
Men lagom till slutet av detta inlägg så hjälpte min bror att välja kläder åt mig!

/S   som är fit for fight för en kväll in Eskilstuna and Å festen....as we say in Sweden

Å-festen

Har vart lite skeptsikt mot denna folkfest om jag ska vara ärlig. Var itne så sugen på att gå ner, men är man en sann e-tuna bo var man mer eller mindre tvungen.
Men det blev en kanon kväll måste jag säga! Sällskapet var av hög klass och det gjorde ju hela kvällen!
Får vi se vad kvällen bjuder på! =)

/S

Ekodriving

Tog körkort för ett halvår sen lite drygt. På körskolan under lektionerna så tjatades det sönder om ekodriving. Visst ska vi ta hand om vår fina (och än så länge) gröna planet.
Men kom att tänka på en grej. Jag tycker att man kan lägga ner lite mer pengar på parkeringer i centrum, så man slipper sitta och ekodriva omkring för att hitta en plats.

/S   som älskar Snooze knappen

Dagens Puss

Så heter en spalt i Metro. Har ni läst den? Inte? Gör det. Kul läsning! Vet att den inte ska vara roliga utan söt, men den är oftast gullig och puttinuttig. Men rätt ofta kommer det inlägg som gör att man drar på smilbanden och helst skrattar.
Det var en kille som hade tuggat på en tandbortsa dag som natt, men nu när hans älskade skulle komma hem så skulle han slippa det.....?
Det är kul när folk använder Dagesn Puss som kontakt annonser. "Till killen på spåvagn 6
fre 8/8. Vi gick av och på samma hållplats. Ses igen?"

/S   som precis fick reda på att lillebror åkte till Göteborg imorse....tjejen med koll

Soulmate!

Jag har hittat henne! Hon heter Karin och är helt underbar!

Fick papprerna idag från utbildningen! Kommer bli så kul! Är så glad! Är dock väldnas nervös över det hela, men det var jag ju inför gymnaiset oxå! Och det slutade ju så bra, trots lite ogillande i början! :P

/S   som fick studentavslutningskatalogen idag!

Dirty Dancing!

Älskar den filmen! Baby och Johnny...musiken...dansen...kärlekshistorien! 
Chick flick så det bara skriker om det!

/S   som älskar och kommer sakna intrigerna på jobbet

Tack, men nej tack

Sitter och pratar med min kära vän Ida om hur man ska tacka nej till en kille som man inte är intresserad av på ett sätt som gör att han fattar.
När det kommer till den grejen ska man be Ida om hjälp får hon har gjort de två bästa "tack, men nej tack" avvisningarna i hela världs historien!

Först var det Björn (som har en björn, höhö). Han var lite småkär i Ida och fick tag på hennes nummer tack vara mig (det var så lite Ida) så dem messar lite och det slutar med att Björn bjuder Ida på bio, men Ida är inte så intresserad av det, för hon vill bara vara vän med honom. Då säger Björn "att kompisar kan väl gå på bio" 
Då svarar Ida " ja, det kan dom.. men jag vill inte gå på bio med dig"
Stackars Björn. Gillar honom.

Sen var det Oscar aka "Svajen". Vi är på dasngolvet och Svajen lägger in lite stötar på Ida, men Ida är åter igen inte så intresserad. Så kommer låten "I will survive" och när raderna 
"Go on now go, walk out the door, just turn around now 'Coz you're not welcome anymore" så sjunger Ida det för Svajen och pekar på dörren! Han blev ganska chockad men fattade budskapet
Åter igen, stackars Oscar, gillar honom oxå.

Eller så kan man göra som Micke och Rille sa:

"Alltså du är en shysst kille, men det skulle aldrig fungera mellan oss, du gillar stora bröst och jag gillar stora kukar. och i det här fallet är det ju en sak som felar. tyvärr"

/S

Antagen!

Okej, nu har jag tackat ja! Känns bra! Hur spännande som helst! Kommer bli bra det här! Hela grejen låter hur kul som helst och stromtrivdes då jag var där! Så den 20 agususti börjar det med intruduktion och kickoff!  =)
Det blir aldrig som man tänkte sig, utan ibland blir det nog lite bättre!

/S   som fått korsordsmani

Gaaah!

Lycka, panik, nervositet, förvirring, rädsla, förväntansfull, förnekelse och glädje!

Allt på en gång! Vad ska jag göra!?

/S   som inte vet ut eller in

Aj som sat...

Slog precis tån i tröskeln! Det gjorde så sjukt ont! Fattar inte hur det kan orsaka denna smärta! Här går man, i lägenheten i godan ro utan minst aning att något ont ska hända en.
Ska kliva in i rummet och då smäller det. Man registerar att tån har fått tagit smällen och man hinner vänta en sekund eller två innan smärtan kommer, för man vet att snart så...snart kommer den
Sen är den där, så förbaskat ont att man vill lägga sig ner och gråta!
Släpig gångstil säger en del. Onödgt hög tröskel skulle jag vilja säga.

/S   som inte känner för att jobba imorn

Last night with the gang

Igår var det avskedsfest för Maria och Sofia som ska fly från stan pga av olika utbildningar. Maria hamnar i Skara och Sofia i Alnarp. Kommer sakna er något enormt! <3

Halv 7 skulle vi infinna oss hos Sofia där kalaset skulle äga rum. Halv 7 så var Linda och jag, oduschade, oredo och allt som börjar på o när det kommer till att vara klar. Vi hade slitit hela dagen med att fixa deras avskedspresenter, som pga tekinskt fel inte gick att fixa. Presenterna var ett varsitt album med massor av bilder från diverase fester, balen, studenten och annat kul vi vart med om tillsammans.
Men vi var sena, eller jättesena är nog det rätta ordet. Kl 7 får vi order om att komma hem till Sofia för att äta. Linda och jag traskar över dit, trots att presenterna inte är klara. Alla andra är redan där ochg undrar vad det som tar så lång tid "Vi jobbar på det" svarar vi. Vi äter tacos med champagne (en ny kombination) Efter maten så smyger Linda och jag iväg hem till mig igen för att bli klara. Efter mycket slit, skrivande och klistarande så är vi äntligen klara! Går tillbaka till festen där de får presenterna! Då var det okej att vi blev lite sena :)
Resten av kvällen var kanon kul! Mycket skratt, prat och annat skoj!

Tack för allt tjejer och lycka till!

/S

080808

Äntligen helg! Ska bli så skönt och har nu massor av roliga planer!
Sorlig dag på jobbet idag dock. Kristina slutar idag då hon väljer att fly till LA på måndag där hon ska stanna i två år!
Hon lämnar mig på lagert som Gud glömde...okej, så farligt är det inte, har ganksa kul på jobbet, men oftast tack vare Kristina. Hon kommer vara grymt saknad!

Burbanan är en del av vår avdelning och i dessa burar finns det roliga medelande att läsa. Så som "Rock and roll is good for the soul" och "Hej alla glada HM arbetare".
 Men sen även "Varför bry sig om jorden undergång när man jobber på sin egen" och "Upp kl 5 för att lägga på en rem, till HM för att jobba, längtar bara hem, slita som en myra för att ha råd till hyra, hem sen för att få en lugnt kväll men av frugan får man bara skäll"

Nej nu blir det fest!

/S   som hörde Takida - Curly Sue 7 gånger på radion idag på jobbet

Stalker!

Dagen på jobbet gick fort, vilket alltid uppskattas. Runt tio i fyra så blir jag och Kristina klara med vår sista order.
Ingen idé att ta någon ny, då det bara är tio minuter kvar. Så jag bestämer mig för att göra ett besök på porslinstronen innan jag åker hem för att jag hade bråttom efter jobbet så ville få det ärendet avklarat. Styr mina steg mot omklädningsrummet och går förbi ett av kontoren där Silveryxan sitter. Vi får ögonkontakt. Ingen leende, inget igenkänande.
Inget ovanligt så jag traskar vidare.
När jag kommer ut från toan så går börjar jag gå tillbaka genom omklädningsrummet mot lagerhallen igen. Runt ett av hörnen i omklädningsrummet så står Silveryxan där,
argt som ett bi!

- Du slutar kl 4 eller hur?
- Jaa......?
- Ja men då ska du inte vara här inne
- Men jag var ju på toa!
- Jaha.....

Som jag tidigare misstänkt så har inte Silveryxan något rikigt jobb, utan hon kollar vilka som är här på morgonen och vilka som är sjuka, sen är hennes arbetsuppgifter slut. Vad hon gör resten av de 7 timmar och 55 min som arbetsdagen består av, har jag inte den blekaste aning om. Men ett av henne små sysslor verkar vara att förfölja de som lämnar lagerhallen. Kan fortfarande inte få grepp om att hon faktikst följde efter mig! Seriöst!

När vi ändå är inne på omklädningsrummet, så har vi en en anslagstavla där. En av lapparna berättar om hur lagret jobbar för att vara ekonomiska.
"Under 2007 så fick vi nya morderna lysrör som går att tända och släcka"
Fan vad häfigt! Lampor som går att tända och släcka! Det här är framtiden!

/S  

Vi som växte upp på 90-talet


Okej, grymt lång lista, men snälla läs! Det är jättekul och minnen väller över en!

Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt - främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
Vi som började "va med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
Vi som har gjort massvis med busringningar)
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
Vi som tryckte på play på kassettbandspelaren till vår Commendore 64 och sen kunde gå och göra något annat i 20 minuter medans spelet laddade
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka)
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna
Vi som vågade säga nej till drogor och våld
Vi som använde sockiplast
Vi som fortfarande säger Domus eller Konsum i stället för Coop
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det
Vi som sa krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet
Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen,
då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..."
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk
Vi som käkade Raider och inte Twix!
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000
Vi som gjorde fingerlekar med garn såsom vaggan, Eiffeltornet och tekoppen
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som fick lära oss att Pluto var en planet

Åke

På min avldening jobber det runt 30 pers skulle jag gissa på. 8 av oss heter Sara. Vad är oddsen? Så detta vackra namn ljuder ganska ofta på avdelningen, vilket är förvirrande då alla 8 Saror svarar.
Så rätt och slätt, jag heter nu Åke, ett smeknamn jag trivs ytterst bra med.

Jag har en viktig dejt på fredag, har ni?

/Å   som har upptäckt att vi har färgerna pinkisch green och yellowisch blue på jobbet

Filosofi

Vad du inte vill heta om du åker till USA
* Cissi
* Fanny
* Jerker
* Whore Ass Engdahl

/S    som tycker att roundabout är ett väldans roligt ord

My Toyota is fantastic

Igår när jag lagade min lilla matlåda till jobbet är min mor så vänlig och informerar mig om att jag måste cykla till jobbet imorn. Hon måste ha bilen för att hämta lillebror i Katrineholm, där han vart på landslagsträningsläger i ett par dagar.
När hon yttrar dessa ord så kollar jag ut genom fönstert. Årets monsunregn pågår. Känner hur blöt och trött jag kommer bli att cykla i regn, motvind och uppförsbackar till jobbet.
När jag ska sova så hör jag regent slå på rutan, vilket jag ananrs tycker är urmysigt men nu var det inte lika kul. Då sticker mamma in huvudet i rummet och säger att min pappa hämtar bror istället och att jag kan ta bilen. Somande väldigt gott!

/S

Hard work work

Måndag och tillbaka på jobbet. Blir deprimerad varje gång jag ser byggnanden men jag har ju mina arbetskamrater! Utan dem skulle jag nog säga upp mig.
Vi har kommit på att det finns något som heter HM sjukan. När man kommer på morgonen så känner man sig trött men annars mår man helt okej. Men så fort man kliver in på lagret så kommer huvudvärken och hostan. Frisk luft existerar inte i detta kolosala rum! Tyvärr.
Endast när kajen killarna öppnar portarna så kan man, om man har tur, få ta del av en liten bris...men bara om man har tur.

Snart är det helg!

/S

José becomes...Frans?

Skrev förut om att vi svenskar har en förkärlek att försvenska mycket.
Uttrycket  "No Way José"  tror jag många är bekanta med och många tros använda det oxå, personlingen händer det med jämna mellanrum.
När jag gör det, och då jag hört många andra, så använder man just dem orden,
"No Way José". På ren och slät engelska. Men det finns en översättning, självklart!
Fick precis ta del av den då jag små slött kollade på tv.
"Inte en chans, Frans"

/S

Fest!

Igår var det fest. Den började hemma hos Sandra och sen traskade vi vidare till Nybron!
Hemma till Sandra så anlände hennes pappas fd tjej son...eller nått i den stilen...och hans kompisar för att festa med oss! Ett kanon gäng!
Ett av våra samtal gled in på sex och om man ska säga något om man tycker sin partner är dålig och vad man ska säga i så fall.

- Klart man ska säga till!
- Ska man verkligen det? En gång bet en tjej mig i pungen, har fortfarande ett märke kvar
. Och du sa inget?!
- Nee, ville inte störa stämmningen

/S

Näsduk någon?

Var på bio igår! Hade med mig Tom och Kim som följeslagare och vi skulle se Batman!
Spänd inför att se Heath Ledeger i sin sista roll som Jokern och han leverar helt klart! Spelar psykapat strålande! Mycket bra film!

Innan filmen så måste man ju så klart göra ett besök på porslinstronen. För att bli kissnödig under bion är ju inte en hitt, vilket jag blev ändå men hur som helst....Jag tror inte de på bion har hört talas om toapapper på en toalettrulle. Istället har de minimala pappersnäsdukar! Behöver jag ens kommentera hur dumt det är? Jag röstar för riktigt toapapper...på rulle!

/S

Att shoppa

Nu vet den där som står före er i kön i en affär. Den där som ska köpa sjutusen saker och när hon väl ska betala så hittar hon inte plånboken, men hon vet att den ligger i någon av hennes hundra påsar.

Idag var jag hon!

/S    a.k.a shopaholic

Bryta den pinsamma tystnaden

Kristina och jag fick idag äran att var de första som jobbade på en ny avledning på jobbet. Stort, med tanke på att Wannabe chefen inte alls tycker om oss.
Så vi går där i godan ro hela dagen. Flamsar som bara vi kan göra på jobbet och har hur kul som helst! En kvinna med min humor, den där Kristina måste jag säga!
Men hur som helst, denna avdelning är väldigt avskiljd och lite som en labyrint så de som går förbi ser inte vad som sker innanför! Vilket vi tyckte var hur skönt som helst då vi kunde sätta oss ner och vila hur mycket vi ville.
Så, under våra hundraelfte paus, när vi stter och pratar, så ser vi en siluett i en glasruta från vår väl valda sittplats (där vi ser andra, men dom ser inte oss) Det är någon som rör sig mot oss...kvinna tror vi...med långt blondt hår. Paniken stiger i både mig och Kristina!
Silveryxan (väl valt namn på en av gruppledarna) är på ingång.
Vi reser oss fort...dock för fort.! Vi tappar båda balansen och fallar ihop i en hög! Jag tror jag aldrig har skrattat så i hela mitt liv! Ligger helt hjälplösa med vetskapen att Silveryxan är på ingång! Det enda vi kan göra är att asgarva! Turen är på vår sida...hon kom aldrig till oss!

Men drygt en halvtimme senare gör hon faktikst intåg på avdelningen! Hör och häpna, just under den tiden jag och Kristina jobbar på rikigt (vilket händer på tok för sällan) Hon glider upp lite tyst bakom oss, vilket hon är expert på. Vi får syn på henne och det blir genast sådär obekvämt som det brukar bli med henne i närheten.
- Jaha, hur går det för er då? (frågar hon av ren ansträngning på ett trevligt sätt)
- Jodå, det går fint. Bra upplägg.
- Vad bra......
(pinsama tystnad)
- Jag ska äta tacos idag,
häver Kristina ur sig i fullt normal samtalston

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0