En liten fuling!

Ända skälet till att jag åkte till skolan idag var för att vi skulle ha att prov! Tror ni vi hade det då? Icke! Vilken liten skurk den där läraren är! Ljuger för oss sådär! Usch! Buu! Men Dagens Ris går faktikst till Tapani! Han visste redan igår om att det inte skulle vara ett prov och hade inte berättat det för mig! Jag som trpdde han var min vän. Såååå jag tillbringade en till synes menningslös dag i skolan. Fast fick ju umågs med klassen. Det är alltid trevligt.

Jaha, idag var det valborg då. Tänker inte ens sträcka mig och kalla det högtid. Det är enligt min mening den mest överskattade dagen på året. Men varför klaga får ju vara ledig imorgon. Inte helt fel. Plus att kvällen bjuder på grllfest med några av de närmsta vännerna! Me like alot! Skratt, prat, bad i pool, grillning, lite att dricka och sen massor mer skoj! =)

/S

Organiserad? Om jag vill!

Jag har ju då prov imorn då! Tror ni jag har pluggat? Icke, då jag haft så mycket roligare saker för mig!
Finns dem i min klass som är sjuk organiserade! De har prämare med olika fäger för varje ämne och flik där de vacker sätter in papper från olika kurser. Sen finns det dem som lägger alla papper i en och samma hög utan någon större ording, men de vet ju vart dem är. Sen kommer jag och Linda! Vi får papprerna. Behåller dem under kursen. Sen förlägger vi alternatvit tappar bort papprerna. Shit happendes, eller hur?

/S

A bunch of crazy bitches

Så sammanfattade vår lärare min klass i fredags. Dock om på skämt men lite sanning är det. Bitch hörs ofta i klassrummet. Så kärleksfulla är vi mot varandra.

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men tiden har bara runnit ur händerna på mig då det funnits så mycket annat att göra!
Har börjat en ny kurs den här veckan. Dock är det inte den som tagit upp min tid, han tror nämligen inte på läxor! Mer av såna lärare till folket! Föreläsaren är lika seg som en snigel som går i uppförsbacke. Vet ej om jag kommer överleva de två sista dagarna med honom! Finns en risk att min klass kommer begå kollektivt självmord. Fortsättning följer.

En annan grej. När någon är nykterist så heter det absolutist. Lite skumt då en av Sveriges mest kända märken är Absolut vodka.

/S

Underbaraste helgen!

Började i fredags då Linda och hennes två vänner följde med mig hem och laddade för fest med utgång för första gången i Etown för deras del. Kvällens fest var i ära för min 20 års dag som ägde rum för en vecka sen. Förfesten ägde då rum hemma hos mig och runt halv 7 började folk droppa in. Med presenster och grejer! Allt som allt blev vi ungefär 15-20 pers. Min underbara vänner! Hade verkligen jättekul! Sen strax efter 11 började vi dra ner oss mot stan och nybron. Där skålade vi och sjöng lite för mig! Vad skulle jag göra utan er allihopa?? Tackar för att ni finns!
Väl ute träffade vi massor av folk. Caroline och Sara =). Sen var även Kristian och hans vän Gabbe där. Trrevligt att träffa Gabbe som jag hört så mycket om. Fick veta namnet på vimmelfotografen som vi har blivit tjenis med de senaste veckorna, Gustav. Sen var Marikus och Matihas även ute. Efter krogen drog vi oss till Subway och sen hem. Underbart rolig kväll!
Lördagen tillbringades med Jimmy och Rikard. Blev upphämtade av pojakrna, Rikards mor  Sussi och hennes sambo Henry, i deras Buick LeSabre -65:a. Godis för ögonen! Blev crusing med nedcabbat (såklart) genom staden sen så körde vi ut till Slagstaglass, vilket var första för i år. Sen bar det av hemåt ige. Blev lite tillpiffing sen åkte jag, Rikard och Jimmy ut till Mesta och hem till Sussi och Henry. Årets första grillfest stod på schemat! Snart kom även Martin och gjorde oss sällskap! Oj vad gott det är att grilla! Allt var helt perfket. Satt på altanen med goda vänner, en drink sen solen som värmer!! Det är så det ska vara. Var där hela kvällen och hade hur kul som helst! En bit in på natten så blev det dags för oss att ge oss av hemåt.
Idag har vi solat, sen tog vi en sväng till Natt Kröken för mat! Har vart en såndär underbar latsöndag som man ska skämma bort sig med!

/S

Konsten att skjuta upp saker och ting

Är ledig idag! Helt underbart! Andra dagen den här veckan. Jag bestämde mig för att ta ledigt i tisdags också. Kände helt enkelt rätt att unna mig en dag utan en trist föreläsning.
Under min lediga tisdag då skulle jag egentligen ha skrivit ett tal. Tror ni jag gjorde det? Icke. Så det blev mer eller mindre att improvisera fram ett tal på engelska i onsdags som skulle vara i 5 minuter. Funkade faktikst det med.
Hur som helst. Tills idag ska vi ha läst en bok på engelska och sen ha svarat på frågorna. Som jag tidiagre nämnt så har jag inte ens öppnat boken. Den ligger här hemma någonstans. om jag känner mig själv rätt så kommer jag städa, duscha, platta håret, möjligen skriva ett till inlägg här, åka iväg ikväll. Sen efter det, plus säkert lite annat som jag hittar på, då kommer jag nog överväga att göra frågorna.

/S

Premiär!

Ja, då har jag gjort Systembolaget idag också. Det var jag och alla ur A-laget. Till min stora lycka  behövde jag visa mitt leg. Hon tog emot det och kollade på datumet och jag såg hur hon försökte tänka ut vilket datum det var idag. Självkalrt berättade jag det för henne. Det är ju den 23 april och eftersom jag fyller den 19 april så är det ju i flera dagar jag kunnat göra ett besök i deras butik. Hon log, gav det tillbaka och sa "Grattis".
By the way, varför har de inte kylskåp på det stället?

/S

Tralala

Sitter och tänker på att jag nog borde plugga - och det är ju som sagt tanken som räknas.

/S

Money money!

Fick ett litet brev idag hur mycket jag kommer få i lön från Slottet. Pengar är ganska nice har jag upptäckt! Fan, kan ju shoppa lika mycket till som de senaste dagarna, utan att ha dåligt samvete!

/S

364 dagar kvar

Då har ännu en födelsedag passerat Vart en mycket bra sådan =)
Tack för alla gratulationer <3
Ett år äldre. Vette sjutton om jag blev mycket klokare men det kanske kommer.
Dagen började med mor på Tuna Park för lite shopping. Inte för att jag behöver mer av det, men om mor betalar så tackar jag ju inte nej till det. Sen for vi vidare till ming för att hämta mat, mums!
Efter det tittade Anna över och det blev fika med tårta, buddapest tårta som alltid i denna familj när någon fyller. Sen blev det handbollsmatch på tv:n. Strax innan slutet så dök det upp lite vänner med presenter och grejer =) Har även fått en liten sång nu på kvällskvisten!
Men nästa helg, då ska det firas ordentligt!

/S

Att känna sig älskad (not)

Min 18 årsdag spenderades på Gran Canaria med Kristian, dåvarande pojkvän, Charlotte, bästa vän och Sebbe, närmaste killkompis. Resan var planerad så att min födelsedag skulle firas där. Vaknade då på min födelsedag och så för skojs skull, så ville jag se hur lång tid det tog för min medresenärer att gratta mig, så jag sa inget. Tänkte Kristian, han jag bor med, min pojkvän, skulle väl ändå komma ihåg den. Men vi vaknade, åt frukost, klädde på oss, gick ut för att möta Sebbe och Charlotte. Inget grattis.
Vi fortsätta ner på stranden. Inget grattis från någon. Kan ju meddela att jag kände mig en aning bortglömd. Min 18 års dag! Hallå?! Sen runt kl 1 så vänder sig Kristian till mig, kollar på mig, ser lite skamnse ut och svär väldigt många visor innan "Grattis på födelsedagen älskling" One down, two to go. För övrigt så bjöd Kristian på mat och drinkar resten av kvällen. Blev liiiite bättre då. Charlotte kom på att gratta mig runt klockan 3 och Sebbe vid kl 9. Underbara vänner jag har, eller hur?
Okej, förra året när jag blev 19. Ingen av dessa kommer heller ihåg min födelesdag återigen! Fast efter lite påminnelse så får jag mina grattis av dem med!
Idag fyller jag då 20 år. Charlotte har redan förvarnat att hon kommer glömma, så det är väl okej då?
Men idag så träffade jag Kristian. Ger honom lite hintar om vad det är för dag men ingen 10 öring trillar ner. När jag berättar så får jag ju ett grattis och en kram. Ja, det är väl alltid något! Sen efter en halvtimme vi gått skilda väger så får jag ett litet sms. "Förlåt att jag glömmde din födelsedag, ska försöka gott göra dig".

Kristian, det kommer bli en dyr krogrunda!


/S

19 april

Årets 109:e dag och det är 256 dagar till årets slut

Detta har hänt detta datum under årens lopp
1909 - Jeanne d'Arc helgonförklaras
1956 - Grace Kelly gifter sig med prins Rainier III av Monaco.
2005 - Joseph Ratzinger väljs av konklaven till ny påve. Han tar namnet Benedictus XVI.

Vi gratulerar:

1978 - James Franco, amerikansk skådespelare.

1979 - Kate Hudson, amerikansk skådespelare.

1981 - Hayden Christensen, kanadensisk skådespelare.

Personer som lämnade:
1689 - Drottning Kristina, drottning av Sverige 1644-1654.
1882 - Charles Darwin, brittisk naturforskare.
(Källa: Wikipedia)

Men måste säga att allt detta kommer hamnar lite i skugga, då detta är en annan mycket stor dag!

GRATTIS TILL MIG SOM FYLLER 20 ÅR IDAG!!!

/S

Kompis, det går bra nu!

Som tidigare nämnt så var jag ju på jobbintervju för HM nu på dagen.
Gick kanon! Eftersom jag jobbade där förra året så skulle jag prioters lite, sa snubben som jag pratade med. Han skulle ringa upp min chef från förra sommaren på lagret och "sen ska det nog gå hela vägen" för att citera.
Sen nu när jag kom hem har jag fått ett litet mail från min chef ute på Slottet. "Jag har jobb åt dig i sommar om du är intresserad".
Igår hade jag inget jobb. Nu har jag minst ett! Det är nice!

/S

God morgon!

Längre än så här fick jag inte svoa. För nu bestämde sig ett par komungubbar att det är ett perfket läge att köra en grävmaskin framför lägenheten och byta sand i sandlådan, så alla barnen kan få fräsch sand att leka i. Men jag är inte bitter. Är ju ledig idag!
Ska på anställningsintervju halv 2 för HM lagert. Det är lite blandade känslor måste jag säga. En del av mig känner "yes, möjliugheten till ett sommarjobb" enn annan säger "Neeeej". Önksa mig lycka till!

/S

At school

Jag vet att jag är lite dålig att ta skolan på fullaste allvar men kom igen. Ibland, eller snarare offtast, så orkar jag bara inte.
Nu ska jag sitta och skriva ett CV på engelska. Vad gör jag då? Sitter med Matidla och båda går genom bilderna på Facebook. Shit happends. Lifes goes on.
Snart är det lunch!

/S

Me like alot!

Klass KYAT-08! <3 Behöver inte säga mer än så!

/S

Bäst just nu

Reklam. Kanske inte det bästa som går på TV men.
Finns en just nu som jag gillar skarpt. Börjar med att ett gäng tjejer går på husesyn i vad som jag tippar på är en av tjejernas nya lägenhet. Sen när de kommer till garderoben så visar det sig vara en walkin closet . Helt lyriska står det och hoppar och jublar. Sen hörs i bakgrunden ett annat jubel, från andra sidan väggen.
Där står karlarna och jublar över killens walkin closet Den är fylld med öl. Så där står dem som små tjejer och jublar till bristen i gråt.

/S

Tillbaka till vardagen

Ja, då var det ju lång ledigt i några dagar! Helt udnerbara dagar om jag får säga det själv.
Men idag var det tillbaka i skolan och två veckor med engleska. Enligt mig hur kul som helst och läraren är klockren.
Fick även veta att vi har ett x antal frågor att svara på ut efter en bok vi ska ha läst. Självkalrt har jag läst den, till och med översatt vissa delar till svenska. Känns bra att vara så förbered för en gångs skull.
Nej, men helt seriöst nu. Boken har jag inte ens öppnat så den kommer knaka sådär härligt som nya böcker gör! Vilket den kommer göra om ungefär en vecka? Känner på mig att då kommer den öppnas.

/S

En shopaholics bekännelser

Ledig som jag var igår tog jag en tripp ner på stan. Skulle köpa ett svart enkelt bas linne. Och bara det. Ja, ni vet hur det brukar sluta när vi säger sådär. Min shoppingrunda slutade med:
Tre toppar, en bh, en kjol, ett par skjorts.....och ett svart enkelt bas linne.
Till mitt försvar blev summan under femhundringen. Då blir det nästan okej.

/S

Påsklov!

Jajjamänsan! Igår var det bara en dag i skolan som varade fram till lunch! Efter det åkte jag hem till Etown och lunchade med Carro och Jennie på Waynes!
Efter det bar det hem till Jennie med Sassa i sällskap för att kolla på handbollsmatch mellan Allingsås och Lindesberg. Effter matchen ficxk vi höra att Sävehof valde Guif som motståndare i semifinalspelen. Vi kände hur modet sjönk lite.
Sen kom killarna över så det blev skratt, prat, buzz, festligheter och annat skoj! En alldelse utmärkt sätt att starta lovet på!

/S

Skåningar alltså del 2

Det var tydligen en fortsättning på den lilla visan.
"Kon hette Lisa och Lisa börja fisa".
Sen när de där skåningarna ska fixa håret, så gör det "vid sitt hår".

/S

Skåningar alltså

Nu vet den där lilla visan
"Tack för maten den var god, mitt på bordet stod en ko"?
Matildia, en av skåningarna i min klass har en liten annorlunda version;
"Tack för maten den var god, under bordet stod en ko"
Jag menar, hur logikst är det att en ko är under bordet och kuckilurar? Troligen lika logiskt som att kon skulle stå på bordet men ändå!

/S

Same old same old

Ska luncha med Jennie och Carro på onsdag.

´ -Nilseen . säger:
Wayens då eller?

Sara säger:
Vad annars? ;)

Så om ni har vägarna förbi på stan från halv 2 och obestämt antal timmar framåt så titta förbi Waynes och säg hej vettja!

/S

Klassresa

Nästa vinter pratar vi om att vi ska dra upp till något ställe där vi kan åka skidor. Maddes familj har tydligen en stuga där upp någonstans.
Tapani: Jag ska åka snowboard!
Lisa: Jag ska åka skidor!
Jag: Jag ska sitta i Afterskin
Lisa: Vänta! Jag med! Jag ska också sitta i Afterskin

/S

Lågstadiet?

Det har ju vart mer eller mindre en hysteri från våra grannar i öster över Tingeling sången. Vi kränker dem osv vidare. Jag känner mest, ta ett skämt. Sen är sången lite catchy också.
Men nu jäklar har ryssarna svarat! Besvarar eld med eld. Sång med sång. De har nämligen tagit Tingeling sången och gjort om den med rysk text där de kränker svenskarna. Jag menar, ärligt talat? Här sitter det alltså vuxna människor, lite upprörda över en liten sång som gjordes som ett skämt. Så gör dem likadant tillbaka. Ska vi ta illa upp nu eller? KOmma på ett ännu "värre" sätt att slå tillbaka på?
Sluta köpa rysk vodka? Det går ju inte. Vi är ju svenskar för Guds skull.

/S

Helgen!

Fredagen tillbringades på Rio 1 med Rikard, Kristian, Jimmy, Micke, Anders och Jenny. Det var premiär för Fast and Furious. En rikigt rolig kväll och filmen är att rekomendera!
Lördagen tillbringades först i en lägenhet på Söder och ett 30 års kalas! Jätteroligt folk! Sen bar det av ner mot krogen och Harrys, där jag även träffade vänner =) Sen vid halv två stack jag vidare till nästa fest vid Stålforsskolan. Människorna där var Philip, Johan, Johan, Johan och Värden.
Idag söndag, har vart en dag med mys, slapp framför tv:n och onytigheter!
Recept på en perfekt helg!

/S

Utväxt AB

Sitter just nu med ketchupgeggan i håret, för det är verkligen på tiden att göra något detta skatbo som vissa väljer att kalla för hår.
Äntligen helg! Börjar med bio ikväll med vännerna! =) Fast and furious står på agendan!

/S

Vår!

Jag är inte troende av något slag men snälla Gud, Allah, Buddah, Zeus, Bramha, Oden, Ra, Jupiter, Tian och alla ni andra! Snälla, gör så att våren är här och att vintern är över!

/S

En liten fuling

Tillbringade hela gårdag med mina underbara klasskamrater Caroline och Tapani! Gled om kring i Västerås centrum, lunchade på Två lingon och Blåbär och bara hade det allmänt trevligt. tro de eller ej, men detta var faktikst del av en lektion ;) Lovelly!
Vid ett tillfälle var vi tvungna att lämna Punkts parkerings hus, där Caroline hade ställt sin bil. När vi kommer till bilen har hon tappat bort parkeringkortet. Den lilla lappen som vi ska stoppa in i en liten apparat, för att en bom ska öppnas så att vi kan köra ut. Utan den är bilen fast i parkeringshuset. Vad ska vi göra nu då? För i Punkt är det ju så att du får en biljett när du åker in, sen betelar du en viss summa på vägen ut, beroende på hur länge du parkerat. Men vi körde fram till den lilla lådan, tryckte på en knapp med en liten symbol av en telefonlur över. Så ringde det lite.
- (brus brus) Ja. hej vad kan jag hjälpa till med?
- Ja hej. Nu är det så att det inte funkar kortet så vi kommer inte ut!
- Har du prövat flera gånger?
: Ja och det händer inget!
- Hmm....jaja...varsågod.
Och som magi så gled bommen upp. Jaja, stå helt gratis i Punkt är ju inte helt fel. Så den kommer vi köra flera gånger.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0