Some like it hot

Det absolut bästa med mitt jobb just nu är det lilla elemänt som jag har vid fötterna!
Guds gåva!

/S

Gravstensinskriptioner

Jag sa ju att jag var sjuk.
Vad tittar du på?
Killen i kistan bredvid är inte död.
Du står på mitt ansikte, idiot.
Skjut hunden som pissade på min gravsten.
Jag känner mig rutten.
Det är lite kusligt här nere.
Det här suger!
OK, då var jag här.
Jag kan se under din kjol.
Jag seglar hellre.
Jag kan inte andas.
Undvik min frus mat.
OK, jag visste inget om bromsreparationer.
Det är fruktansvärt kallt här nere.
Maskar, maskar. Det här stället är fullt med maskar!
Kremeringen var billigare och tog inte upp någon plats, men nej
då. Min fru skulle tvunget lägga mig här för att "vila i all


Sol, värme och hav!

Sitter och spånar vart vi ska åka. Vi är ju några stycken nu bestämt oss för att åka utomlands i samlad trupp! Forsen tycker att vi ska åka till världens enda sjustjärniga hotell, Burj al Arab, i Dubai. Billigaste sviten ligger på 10.000 kr/natten. Som hittat!
Så här långt har vi har kommit överens om att det ska vara All Inclusive på något varmt ställe runt Medelhavet.
Finns ju massor! Vill åka nu!

/S

Update

Status: Frusen men annars kalas!
Klädsel: Kostymbyxor, ljusblå skjorta, väst och kavaj (stiligt ska det va)
Ur högtalarna: Mix Megapol
Dagens planer: Jobba, shoppa, träna
Längtar till: Flytten!
Hetast just nu: Min kopp med varm chocklad
Hårstatus: Lockigt som tusan
Saknar: En lång sovmorgon
Konstigt: Varför säger vi äpple men sen äppelpaj?
Alltid: Soldyrkare

It´s begining to look like Christmas

En månad kvar till julafton idag och första advent på söndag! Yeah! Jag älskar julen. Jag gör verkligen det!
Nu när den närmare sig så kommer känslan krypande! Jag älskar stämningen, musiken, pyntet, filmerna, lukten av granen, maten, och ja, presenterer är ju alltid trevligt.
Har redan köpt på mig julpynt till min lilla 31 kvadratere och längtar efter att få pynta den!

/S

Mrs Montazami

Säg vad ni vill, men Maria Montazami! Hon är ju klockren!

/S

Jo, lite kul

Vad kallas en sommarjobbare på McDonalds?
En nyburgare!

/S

Helg?

Ja, inte mycket ledighet för min del utan det har vart fullrulle!
Först till Ikea och en shopping tur som slutade med en överfullvagn som kanppt gick att rubba. Mutt under Ikea trippen så går min mobil sönder! På lördagskvällen bjöds det på festligheter ute på landet med vännerna. En utlandsresa har börjat ta form!
Söndagen gick också i shoppingens tecken då vi for runt hela staden på olika ärenden, bl.a en ny mobil till mig. Så nu är jag ägare till en Sony Ericsson Xperia x8! Sen blev det ytterliggare utgifter till lägenheten, så jag tror att jag är klara med all inköp nu! Nu är det bara flytten om -10 dagar! Väl hemma efter det var det att packa ihop alla inköp i någorlunda ordning i ännu mera kartonger! Vad massor av grejer jag har köpt!!
Sen var det ner till Sporthallen för att se Guif fullkomligt spö skiten ur gästerna från Bosnien!

Toppen helg!

/S

Ikea

Idag bär det av till Ikea! Så som Marina och jag laddat inför denna dag och till vår olycka behövt skjuta upp två gånger! Men nu så! Ska även besöka massor av andra affärer så det blir en heldag med att spendera pengar på saker till lägenheten!

/S

Ris och Ros

Intressant att följa dem två lokala tidningarna här i Eskilstuna när dem rapporterar om min brors skada. I Folket står det att min bror har fått mardrömsbeskedet att korsbandet är av. I Kuriren står det att besked är att komma inom några dagar.
Fantastikst hur de olika tidningarna kan få två olika rubriker, när dem har samma källa, det vill säga bror min.
Kuriren är dem som håller koll på läget! Tummen upp för min f.d arbetsgivare! Det kommer ta några dagar innan det slutgiltga beskedet kommer!

/S

Byggare Bob

Nu ska Sara ge sig på lite standard träslöjd! Det ska sandpappras och målas!

/S

Ett liv i kartonger

Nedräkningn till flytten har nu börjat! Mitt rum är snart en stor hög av kartonger! Vem hade kunnat ana att mitt liv bestod av så mycket kartonger? Sen är det även det jag köpt på mig till lägenheten som inte får plats i förråden som står där. Sen när jag kommer hem från Ikea i helgen, kommer nästa problem. Vart ska jag få plats med allt som inhandlas där?
Jag har även samlat på mig vuxen poäng genomk att fixa andra nödvändigheter inför boende på egen hand, så som el, tv, internet, försäkringar osv. Klapp på axeln för mig! Småsaker för er kanske som redan bor på egen hand men ett stort steg för lilla mig!

/S

Osmidigt

Min bror kastade boll i helgen och då lyckas han pajja knät. Lillebror då! Så nu väntar vi svar på hur allvarligt det är!

/S

Produktiv

Läste om en kille i aftonbladet som är 17 år och äger 4 företag.

Snacka om att en annan ligger i lä.

/S

Ripoff

Årets julkalender handlar om en familj som flyttar till en ny stad i ett hus fullt med spöken. Låter det bekant?

Jag har hur som helst fixat Mysteriet på Greveholm, så jag kommer köra en julkalender från Memory Lane.

/S

Nära till vänner

Ja, som bekant så flyttar jag inom loppet av några veckor. En tripp till Ikea nalkas snart med Marina och några kartonger har packats!
Jag hamnar ju på norr och inom loppet av ungfär två månader så kommer ytterliggare tre från gänget att flytta dit. Det bor redan fyra av oss där. Så nu blir vi ett ända stort kompisgäng inom tre minuters promenad avstånd.

/S

Mmm, beer

Historianörd som jag är.
Mellan 1920 och 1933 så rådde det alkoholförbud i USA. I Chicago så var det ett jäkla liv om detta då gangsters, främst Al Capone, sålde alkoholhaltiga drycker. Vid ett tillfälle så fick polisen händerna på en avsevärd mängd öl vi ett tillslag. Vad gör dem med detta? Jo, dem häller ut det i Lake Michigan. Vad händer sen då? Jo, dem får dra igång ett jäkla räddnings pådrag då de är tvungen att rädda flera personer som inten kan simma, som hoppat i sjön!

/S

Hollywood

Ja, det har ju vart massor av prat om en av mina favoriter från favoritserien den senaste veckan i skvallerpressen, nämligen Charlie Sheen.
Lite för mycket av det goda och hotellrummet fick ta smällen. Men nu är han tillbaka på inspelningen för Två och en halv män, vilket jag gör tummen upp för.
Läste nu vad Sheens spokesperson säger om Sheens lilla missöde på hotellet.
Allergisk reaktion.

/S

Några dagar senare

Bara för att återkoppla till min kamp med bankpapprerna. Fattade som väntat ingenting. Ringer då upp banken för att fråga hur detta ska fyllas i. Tror ni tantaluran i andra sidan luren vet hur man gör? Icke! Borde det inte vara någon sort form av krav innan man får tjänst i kundservice, att de ska veta hur krångliga blanketter ska fyllas i? Men med gemmensamma krafter så fick jag äntligen ihop det!

Sen tänkte ni på en annan sak, i måndags. Framsidan på Expressen löd (något liknande): Bilderna från "Ensamma mamma" som tv inte visade". Då är det verklingen nyhetstorka.

/S

Happy

I lördags åkte jag ut till landet för att ha lite quality time med min vän Jenny. Vi började med att laga middag (Vi= jag skar upp tomatera och Jenny tog hand om resten) Sen blev det en ny aktivitet för mig. Där ute så har dem 5 islandshästar, var av en skulle ha medicin! Så ut i hagen bar det av med varsin ficklampa i bäcksvarta kvällen för att hitta rätt häst. Riktigt kul hade vi! Låter säkerligen helknasigt men så var det! Sen in igen för middag och lite vin. Sen så var det bara skitsnack och lite mer vin som gällde resten av kvällen.
Morgonpigga Jenny tvingar upp mig vid åtta på söndagmorgon (Vadå, det är ju sovmorgon) för frukost. Sen spenderas tiden fram till kl 1 med att halvt kolla på filmer och halvt sover. Efter det anländer Anders med pizza till oss! Efter det så bestämmer vi oss att ta en tur med hästarna. Ut i hagen igen och så klart så är den jag ska rida mest envis! När jag väl får tag på henne, så ropar Anders till mig.
"Nu får du sätta på grimman" som om det vore det mest naturliga i världen för mig att göra. Not. Men till slut så!
Efter det så blev det en ridtur på nästan två timmar!
Sån förbannat bra helg!

Nu ska jag börja kampen med bankpapper från Skandia. När jag blir statsminister så ska jag omformulera alla bankpapper, cns papper och diverse papper som är på ren turkiska i dagens samhälle.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0