Poäng Norge

En bra sak här. Dem visar bra kultserier som MASH och Blackadder på tv på den tid på dygnet som du faktiskt är vaken och inte den tiden på dygnet när endast vampyrer och andra natt varelser är vakna.

/S

Kultur

Denna morgon började vi med frukost uppe på ett berg med utsikt över hela Drammen! Ganska bra start på dagen. Resten av dagen kommer gå under namnet matkultur. Jag ska få smaka fisk kakor. Låter ju asvidrigt. Sen ikväll ska vi på middag hos några vänner till Jennie. Där ska vi få pizza som skall ätas med ketchup.

Återkommer med vad dessa mat upplevelser smakade.

/S

Off we go

Nu åker vi.
Efter att ha pratat om detta i sex månader så åker vi äntligen!
Sex dagar i Drammen, Norge med bästa Jennie!

/S

Priotera

Jag och Jennie ska idag iväg för att handla maten inför vår tripp till Norge på onsdag.
Högst upp på listan står chips, gräddfil och dipp.
Bra där.

/S

Happy happy happy

Med risk för att låta gammal men det här med festa dagarna två på helgen sätter sina spår. Hur orkade jag med det när jag var ung? Varje helg? Var ju på krogen fredag och lördag innan kl 22 varje kväll. Herregud.
Men vilken helg! Tre hemmafester hanns med i fredags, mycket kul folk och många nya vänner!
Efter att blivit människa igår igen, så bar det av hem till Jennie, då hon, jag och Ida bestämde hos för en sväng på krogen. Jag har inte tyckte om krogen på säkert två år så var skeptiskt.
Men jävlar i haven vilken kul kväll! Allt vara såå perfekt!

/S

Spooky

Det spökar. På riktigt. Nästan.
Stod och fönade håret i lördags. Helt plötsligt dog fönen i mina händer. Bara så där. Och ja, den var på. Kollade om sladden åkt ur uttaget, vilket den inte hade. Prövade fönen i ett annat uttag och funkade inte då heller. Men suck då. Låter fönen sitta kvar i uttaget, av någon anledning.
Sen, typ två timmar senare, så sitter jag i soffan och äter lite mat. Tror ni inte fanskapet börja blåsa? Bara sådär.

/S

How to do it

Jag har kommit fram till vilken typ av förälder jag kommer bli. Eller ja, i ett visst avseende.
Tävlningar och sport.
Tror inte jag kommer bli den där föräldern som säger "det viktigaste är att delta" och "bara du har roligt så spelar inget annat roll".
Nee, jag kommer lära ungarna att göra sitt bästa. Ibland räcker det och ibland inte. För ja, det finns vinnare och förlorare. Som i hela livet. Om dem förlorar, så ja, den här gången var någon annan bättre. Så är det. Givetvis ska dem ha kul, kommer ju inte tvinga ungarna till något.
Och nej, det betyder inte heller att jag kommer stå med en piska över min 7 åriga son på fotbollsträningen. Snälla, ta detta jag säger med en nypa salt. Det är mer åt vilket håll det lutar åt. Okej?

/S

9/11

Jag vet exakt vad jag gjorde för 10 år sen.
Min barndomsvän fyller år idag, så det var kalas hemma hos henne. Vi åt jordgubbstårta. Så helt plötsligt så sätter pappan i familjen igång tvn. Mamman säger åt honom att skräpa sig, att vi inte kan titta på tv nu, det var ju kalas. Han shhade henne. Sen satt vi där och kollade på allt. Såg det andra planet flyga in i tornet.

/S

Hjärnsläpp

Hade en diskussion med Matilda. Vi kom in på ämnet gud, religioner osv. Lång histora. Hur som helst, så skulle jag skriva "kristna och....." ja, dem som har islam som religion. Och jag kom fan inte på vad dem heter. Islamer? Islamiter? Tro mig, jag hade några fler alternativ innan jag gav upp, inget kändes rätt. Så vände mig till min vän Wikipedia och som alltid har han svar! Muslimer heter det ju! Döh....
Islamer...herregud Sara.

/S

Rent nöje

Allvarligt, läs!

http://fredrik.cafe.se

/S

Hjälp

Kan inte någon, snälla, vem som helst, säg åt mig vilket jobb som passar mig?
"Här Sara, det här jobbet skulle du rocka, trivas kalas på arbetsplatsen och få en bra lön"
Varför är det inte så enkelt?
Nej jag är inte lat. Jag söker jobb. Men förstå vad det skulle förenkla saker och ting.

/S

Awesome

Såg precis första avsnittet av Sons of Anarchy, säsong 4.
Helt fantastisk bra serie!

/S

Tips

Ni sitter och läser. Du känner gäspen komma och precis innan ögonen stängs så hinner du läsa något kul. Riktigt kul. Så mitt i gäspningen börjar du asgarva.
Misslyckat.
Inte vackert.
Lite smärtsamt.

/S

Booooring

Det här med att vara arbetslös är inte min grej.
Fy fan vad tråkigt jag har!

/S

Tips

http://fredrik.cafe.se

Läs. Njut. Skratta. Gråt lite. Skratta ännu mer!

/S

My plesure

Jag älskar Svenska Hollywoodfurar och Real Housewifes of New Jearsy.
Bland det bästa som går på tv just nu!
Tyck vad ni vill, jag döljer det inte!

/S

Take me back

Och bara sådär, fick jag ett sånt sug i magen och vill tillbaka till Cypern.
Just nu, bara flyga dit, bo på vårt fantastiska hotell och få leva om hela veckan.

/S

To my friend

Matilda gjorde entre i mitt liv med buller och bång vid sommaren början. På avståndet Eskilstuna - Linköping klickade det dirket mellan hos! Samma humor, samma tanke sätt, blev jag så glad att hittat denna fantastiska tjej som ny vän! Hon hoppas på att flytta hit snart, vilket jag gåller tummarna för, då vi kan umgås mer. So far, har vi ju bara träffats en gång.

/S

The year

Mycket har hänt det senaste året.
För exakt ett år sen var jag på väg mot arlanda för jag hade bestämt mig för att tillbringa det kommande året där. Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig utan kom hem en tid senare. Då gick det undan. Fick nytt jobb efter två dagar och lägenhet efter fyra dagar. Efter det snittated jag i jobb på sex dagar i veckan undre sju månader. Det var tuffa men dock så roliga månader. Men det äventyret tog slut så jag tillbringade sommaren på HM lagret, och fick många nya vänner och bland dem två roligaste månader jag vart med om.
Och nu är jag här. Ska komma på vad jag vill jobba, vill göra. Har även kommit igånd med träningen, med bättre mat är förändringar har börjat ske.
Känns bra.
Nu får vi se vad kommande år har ett erbjuda.

/S

Music

Magnus Uggla ska släppa ett till album.
Fantastikst!

/S

No no

Kan tycka ett en kedja som Gina Tricot ska ha koll på kläder.
Modet med poncho har ju kommit tillbaka nu. Detta är vad Gina lanserar som poncho.

När den är öppen framtill så kallas det kofta. En ponhco är stängd hela vägen runt.
Kom igen nu Gina.
Sen när började jag bry mig om mode? Typ inte alls jag tycker det bara är intressant hur det kan gå från idé till genomförande och ingen verkar veta vad dem håller på med.

/S

Books

Böcker är min drog. Älskar att läsa.
Jag håller för tillfället på med två böcker. Tre om man räknar med den som jag lyssnar på också. Håller alltid på med minst två. blir så lätt uttråkad annars, om det inte är en bok som jag inte kan släppa taget om. Händer tyvärr inte allt för ofta. Så böckerna som är aktuella just nu är
Att älska som en porrstjärna, Jenna Jamesom självbiografi
Eat, pray, love av Elizabeth Gilbert
Jag lyssnar på I cirkelns mitt av Dan Brown.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0