London baby!

För andra gången i år, ska jag besöka denna fantastiska stad! Lycka!
Blir i sällskap denna gång med min vän Linda och våra mammor!
 
/S
 
 

Ett dygn i Vässan

Snart bär det av till granstaden Västerås. Det kommande dygnet kommer tillbringas med min tre av mina äldsta och närmsta vänner. Har fått låna lägenhet och i helgen pågår Västerås Cityfestival som vi tänkt besöka!
Ska bli jättekul att komma iväg ett dygn, i en annan stad, annat folk, gamla klasskompisar!
Tummen upp för miljöbyte! Kommer bli fantastiskt kul det här!
 
 
/S

Att vara kvinna

Förmiddagen har tillbringats med min goda vän Anders. Min broder från en annan moder.
Jag och Anders kan prata om allt. Ja, verkligen allt. idag kom vi in på den måntliga besökaren som vi kvinnor får. Då klämmer Andres ur sig "Ehh, lite ont i magen är väl ingen fara"
Jag känner, har man ingen livmoder, så har man ingen rätt i en åsikt om detta.
 
/S

Trash

Jag älskar mina vänner av många anledningar. 
Men anledning är att ibland får man känna att man är lite smartare än dem. Alla tycker om en egoboost, det kan ni inte förneka. 
 
Båda tv, har lyckats, att kasta sina mobiler i papperskorgar, utan att märka det.
Låter det sjunka in lite.
Utan.Att.Märka.Det.
In det ena fallet kom ena kompisen på det efter typ fem minuter och kunde gå tillbaka och hämta den.
Den andra. Ja, hon kastade den tydligen i en papperskorg på jobbet. hann jobba några timmar och sen åka hem innan hon upptäckte detta. Kommer tillbaka till jobbet dagen efter, för hon har dragit slutsatsen att hon måste ha glömt den på jobbet. Ett stort sökningspådrag drar igång. Appen find my phone används, och ja den visar att telefonen finns på jobbet. Men lite utanför jobbet. Korgen i fråga har hunnits tömmas, och har hamnat en konteiner. Så min kompis roar sig med att leta där i medans vi ringer telefonen för att höra vibrationen (såklart på ljudlös) och till slut hittar hon den.
 
Slutet gott. Allting gott.
 
/S

At work

Det är lite kul. På jobbet. 
För er som inte vet, så sitter jag i kundtjänst om dagarna. Iförd ett par sexiga hörlurar, kopplade till telefonen. Inte så mycket telefon längre för min del men dock kundtjänst.
Men något som är löjligt vanligt på jobbet, måste vara rent instinktivt, är att när vi hör kunden dåligt, så böjer vi oss automatiskt framåt, mot telefonen.
Som om vi kommer höra kunden bättre då.
 
/S

Dream

 
Älskar hennes hår!
Ge mig!
 
/S

Att vara barn i en vuxenvärld

Reagerade på något på midsommar. Närvarande var två barn, var en Kevin 8 år, älskade när vi skulle leka. Det gjorde ju vi vuxna oxå. Första lekarna skulle ta plats på en fotbollsplan några 60 tal meter bort från huset. När vi sa att nu går vi dit, så var Kevin där på 10 sekunder. Men vi vuxna skulle ju sträcka lite på oss, fixa något att dricka, gå på toa en omgång, kolla maten osv. Tog ju några minuter. Kevin blev tokig på oss. Vi var ju så långsamma. Jag tyckte inte det men tänkte tillbaka, när jag var barn.
Julafton. Shit vad sega alla vuxna var. Vi kollade Kalle. Sen skulle vi äta. Men all mat var ju inte riktigt klar. så det tog ju en stund. Sen åt vi. Vi barn var klara fort, men dem vuxna åt långsamt och tog en omgång till mat. Sen hade dem mage att dricka kaffe. Flera koppar. Och pratade gjorde dem. Massor. Sen, äntligen fick vi öppna paket.
I feel your pain Kevin, gör verkligen det. Men en dag, om cirka 15 år, kommer du oxå ta mat i två omgångar och kanske till och med ta en kopp kaffe, innan det blir lek. Eller paketöppning.
 
/S

Ny favorit

 
Nya favoriten jag plöjer genom just nu! Det är som en lång High School film, med alla typiska inslag och humor och klockrena kommentarer! Älskar huvudpersonens mamma och bästa kompisen! 
Jag är Team Jake!
 
/S

HIpp hipp hura!

 
Käraste lillabror har fyllt denna helg så har vart och firat honom!
 
/S
 
 

Midsommar

 
Jag älskar våra midsommar firanden! Det blev 7 kamp, kubb spel, massa mat och god dricka och massa mer! 
 
/S
 

 
 
 
 

Glad midsommar!

 7
 
Älskar midsommar!
 
/S

Midsummer of 2013

Imorgon är det midsommar. En av dem absoluta favorithögtiderna på året! Som vanlig ordning, beger jag och mina närmst sörjande ut till Mesta för att fira midsommar.
Blev två dagars, i vanlig ordning. Kommer bli helt fantastikst!

/S

This is the best sentence ever

 
/S

Utgång ikväll

 
Med samma vanliga återkommande problem.
Orkar inte med mig själv ibland.
 
/S
 

Att växa upp

/S

Måndagsbio

Igår var det måndagsbio! Blev Baksmällan III.
Hade nog för höga förväntingar på den, för alla hade sagt att den var såååååå bra. Men den var bra, det var den. Men dem går i fallande ordning. Första var bäst, inget slår ju den första filmen. Sen kommer tvåan. Och på en hedervärdig tredje plats, film 3.
 
/S

Bäst just nu

 
/S

Oplanerat oftast bäst

Rätt sega drog vi oss ner på stan och till Pitchers igår kväll. Mest för att komma ut och träffa och kolla på folk, för att ha något att göra. Inga större förväntingar och det är då det händer, en av dem bästa ute kvällarna.
För det första var det så mycket intressant folk ut som vi satt och tittade på. Vilka orginal! Sen slog sig ett gäng killar ner vi vårt bord och följande två timmar, ja vi hade så galet kul med dem. Efter det blev det biltur runt i Etown för att droppa av folk, med bla all sång till Margareta och Spice Girls. What a night! Så enkel men ändå så himla bra bra kväll! 
 
Ikväll är planerad med grillhäng med vänner ute i Mesta. Blir kalas det med!
 
/S

Fair question

 
/S

5 år

Idag är det 5 år sen på dagen hag tog studenten. Den dagen, en av dem bästa i mitt liv! Allt var verkligen perfekt! Skulle kunna ge vad som helst för att få återuppleva den dagen igen.
Dagen till ära ska jag fira min yngsta "bonusbrors" Johns studentfirande. Hoppas han får minst så bra som jag hade det!

/S

Hen

Det här ordet hen? Är det inte bland det löjligaste som detta land har klämt fram? Jag menar, det blir inte mer mellanfil från Lilla landet lagom än så.
Vi är ett land som är fruktansvärt mesiga och konflikträdda. Utåt. Vi ska vara neutrala, men det är vi sällan. Bara kolla andra världskriget. Vi säger utåt att vi är neutrala, fast egentligen är vi ju inte det. Vi hjälper ju judar att fly. Ska man inte vara stolta för en sån gärningar?

Jag menar, ordet lagom finns inte på något annat språk. Varför är det så svårt att ha en bestämd åsikt? Varför skulle det svenska ordspårket ge plats för ett ord, som gör att vi fortfarande kan ha en åsikt, men ändå inte. Vi vill vara alla till lags, men nu funkar ju inte livet så. 
Jag älskar folk som har en bestämd åsikt, om vad som helst nästan. Och dem behöver inte alls tycka som mig, verkligen inte, för det är ju då saker och ting blir intressant och kan diskuteras. Man behöver inte vara överens om allt. Tänk vad livet skulle vara tråkigt då?

/S

Mr Grey

Jaha, då var det min tur då. Har fått hem dessa skönheter.
Har hört massa bra om dessa böcker. 
 
/S

Shoppa sig lite

Detta har införskaffats dem senaste dagarna.
 
 
 
Och ja, det kan ha blivit två blå långkläningar, men den ena är kornblå, så himla snygg färg, och den andra är mörkblå. Stor skillnade. Det vet ju alla.
Gillade hatten, Lite roligare än en keps som perfekt för veckan i på Rhodos!
Det absolut bästa med den svarta långa kjolen, är att den har fickor. En så enkel men ack så fantastisk uppfinning!
 
/S

HTC One

Nu har jag haft min nya telefon hemma i drygt två veckor (efter drygt över två månaders förseing) och vilken fantastisk liten sak det är!
Och vilken skillnad det är att surfa på 4G nätet, jämfört med 3G. Älskar gränssnittet och högtalarna är ju helt löjligt bra!
 
/S

True that

 
/S

BBQ

 
Igår hade vi bestämt att vi ska grilla, då ska inte ett spöregn få hindra oss!
Har väl aldrig riktigt grillat förr, mest kollat på när folk har grillat mitt kött åt mig.
Så jag känner en grillpremiär i spöregn, var en utmaning! Men blev ju bra!
 
/S

Bokmalen i mig

 
Japp, nu är den min! Bok nummer sex i ordningen av Dan Brown och nummer fyra i ordningen om allas vår favoritprofessor Robert Langdon.
Kunde inte hålla mig. Älskar det knarrande ljudet av en ny bok, när man öppnar den första gången!
 
/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0