Att fixa

Jag måste skaffa alkohollås på min mobil.
Ehh, shit happens when you party naked! Hade ju en kul kväll! Huvudsaken!

/S

Dagens ord

Acetylsalicylsyra!

/S

Akta så inte tungan svartnar!

Visste ni att en människa ljuger i genomsnitt 4 gånger under en dag? Om det stämmer så känner jag folk som ljuger upp en hel årsförbrukning på en dag. Men det är en annan sak.

Vanligaste löngerna:
1. Tack, jag mår bra
2. Kul att se dig
3. Jag har inga kontanter på mig
4. Jag ringer dig
5. Jag hörde inte att du ringde

Kan med handen på hjärtat säga att jag yttrat varje lögn någon gång under mitt 20+ åriga liv.

/S

Fredag!

Förmiddagen tillbringades med att grillas i solen! Sen kom Jennie förbi och vi tog en tur ner på stan med första anhalt Wayens, självklart. Efter det sprang vi i några affärer efter lite stundet presenter. En tur på systemet hann vi även med.
Ikväll blir det fest med goda vänner, god dricka och massor av annat!! Ska bli superkul och jag är taggad!!
Underbara fredag! Life is good!

/S

Stan

Bestämde mig för att ta en tripp till staden idag föra tt lämna in mobilen som krånglar. När jag väl kommer dit får jag reda på att de inte har en telefon som jag kan låna så länge då min är borta på lagning. Dålig servic tycker jag, så jag är fast med min telefon tills jag hittar en jag tillfällig ersättare. Men tror ni min mobil har krånglat sen jag lämnade Expert? Icke! Nu funkar den perfekt. Som om den inte vill bli iväg skickad.

Ja, och när Sara är på stan så slutar det ju med att hon köper något. Inget undantag idag. Dock behövde jag en bikini och enligt mig är det svårare att hitta en bikini än bh. Modet för denna sommar är tydligen små trekantiga tygbitar. Jag menar, hallå. Det kan ju inte hjälpa någon någonstans. Så efter mycket om och men hittade jag än! Ungefär den ända i stan med båge. Tjoho!

/S

Boys boys boys

När blev bigami inne?
För det är det och min erfarenhet är att det oftast är killarna som kör på fler. Vem lurar dem? Tror de inte tjejerna får reda på det i längden? Vad får dem ut av det? Någon sorts känsla av att det är lite bättre då de har två tjejer?
Men tjejen tror ju fortstås att killen inte skulle göra så mot henne. Han älskar ju henne osv. Men det är ju det bigami går ut på. Att tycka om två perpersoner samtidigt. Vad blåögda endel kan vara ibland.
Denna typ av förhållande pågår just nu i några av mina vänners liv. Kan räkna upp två på rak arm, sen minst tre där jag vet att det hänt den senaste tiden.

/S

Avokado

Vad är grejen med den egentligen? Enligt min mening så smakar det absolut ingenting. Min klass behandlar denna gröna knöl som något Gud skickat ner från himlen och sagt "Dyrka".
Nej, den avokado gör sig endast i guacamole med annat jox och kyrddor. För då smakar det faktiskt något.

/S

Click!

Det är söndags filmen på trean och den kollade vi då på. Jag har sett den några gånger och jag gråter lika mycket varje gång jag ser den. Första gången hade jag ingen aning om att det skulle vara så sorgligt. Eller ja okej, Charlotte hade förvarnat mig om att jag skulle gråta eftersom hon hade gjort dfet. Jag skakade mest på huvudet och kallade henne lite mesig på ett kärleklsfullt sätt. Men sen när jag och vännen ligger och kollar på den så gråtar jag så jag nästan drabbas av vätskebrist. Så han får ligga och trösta mig och sen när jag har samlat mig något så ringer jag upp Charlotte och säger förlåt. Då skrattar hon bara åt mig.
Igår så gjorde vi ett nytt försök. Grät ju igen såklart! Fick tröst igen men ändå.
Andra filmer jag alltid gråter till är Sagan om Konungens Återkomst, Björnbröder och Armageddon.

/S

Framförhållning.se

Har precis skickat in min tenta. Senast vi fick skicka in den var kl 18.00 ikväll. Så i min värld är detta ljusår före utsatt tid. Känns annorlunda.
Det var ju fest och utgång i onsdags! Hur kul som helst! Igår då jag äntligen visade min nyna för min mor undrade hon om jag kunde köra. Detta var runt tolv. Jag berättade att jag inte kunde det. Då granskar hon mig och frågar hur mycket jag egentligen drack igår. Missatg! Fick sen tillbringa en kvart av den tid jag egentligen ville sova till att försöka övertala min mor att jag faktikst inte hade druckit "allt" det på en halvtimme.
Jag intalar mig själv att hon bryr sig när vi har denna diskussion.

/S

20+

Precis en månad sen jag fyllde system nu. Nej, det känns inte annrolunda. Okej, det känns fortfarande lite spännande att gå in på systemet och välja och vraka.

På Facebook är jag medlem i en grupp för alla som älskar Mintu. Den enda form av mint som jag klarar av, då ananrs det är äckelpäckligt med mint smak.

TOP 10 Minttu member countries: 1 Sweden, 2 Norway, 3 Finland, 4 United States, 5 Netherlands, 6 United Kingdom, 7 Denmark, 8 Germany, 9 Turkey (!) 10 Australia.. Come on rest of the world!

Någon som är chockad över att Sverige har flest medlemmar?

/S

Som grodor utan ben

Sara säger:
Trodde jag tappat bort Lennatrs häfte! Hittade det typ efter en timme!
Linda Lans säger:

eh.. Lennart ??

Linda Lans säger:

vem e d ?
Sara säger:
Han den där prällen

Linda Lans säger:

häfte ????

Sara säger:

Jaaa, det där med röd framsida...

Linda Lans säger:

åååååh.... d e också borta...

Linda Lans säger:

eller, d e nog nånstans

Sara säger:

Jo, men det förstås. Plats okänd kan man kalla det då

Sara säger:

Det löser sig...har ju fyra dagar på dig ;)

Linda Lans säger:

men vafan jag befinner mig i en lägenhet med två rum o kök
2 minuter senare

Linda Lans säger:

Hittade Lennarst häfte....ja, fast inte det vi fick senast, utan det vi fick i höstas

Sara säger:

Hahahaha, det hittade jag med när jag letade. Trodde det var borta

Linda Lans säger:

jag kanske måste börja strukturera

Sara säger:

Jag har oxå funderat på det...men då blir inte livet lika spännande

Linda Lans säger:

nejje va ska jag då sysselsätta håltimmar som denna om jag inte skulle leta efter jättenödvändiga papper ?

Sara säger:

Ja men eller hur! Ehh, jag tycker vi är alldelse lagom strukturerade! Kan ju ta på oss rätt sko på rätt fot liksom

Linda Lans säger:

jajjemen enda kravet =)

God morgon!

Ledig idag! Tjoho! Ledig imorn! Tjoho! Jobb på Västerås teatern på onsdag! Tjoho! Ledig på torsdag! Tjoho! Ledig på på fredag! Tjoho!
Eller ja ledig och ledig, ska skriva ihop en liten tenta tills på fredag men bara tanken på att jag slipper ta mig till Västerås är ju en seger! Har faktiskt skrivit två menningar på min tenta! Grattis Sara! Du kanske får ihop tentan dag och inte i sista minuten den här gången.
Hörde på radion att att de diskuterade goda frukostar och att ägg på macka var populärt. Såklart blev jag sugen på detta, så jag tar fram ägg, en kastrull. Sen kommer jag inte så mycket längre, då jag aldrig kokat ägg i hela mitt liv! Såå ringer min kära mor för att fråga hur jag ska gå till väga och då möts jag av hennes skratt i ungefär två minuter sen förklarar hon hur jag ska göra. Inte så svårt ju.
Ja, ni behöver inte påpeka det. Jag vet. Värdelös. Men nu har jag ju lärt mig och vi ska ju lära oss något nytt varje dag!

/S

Life is good!

Allt är verkligen kanon just nu! Så gott som ingenting att klaga på! Så här ska livet vara!  =)
Som grädde på moset idag så hittade jag min efterlängtade vita bh! Lovelly!

/S

Tror jag behöver hjälp

Skulle ner på stan idag och köpa EN sak. Jag visste i vilken affär plagget i fråga befann sig. Visste vart den hängde. Vilken färg och storlek jag skulle ha. Till och med priset visste jag. Lätt grej att göra. Snabbt in, ta den, till kassan, betala, sen snabbt ut. Om möjligt, inte ens kolla på andra kläder. Tror ni det gick? Icke! Slutade med att jag köpte skjortan som var mitt mål från början! Sen blev det även en klänning, en topp, ett par leggins och tre par trosor. Något serisöt fel på mig. Aja. Jag kan nog leva med det. För pengar är väl till för att spenderas? Då så!
Nu har jag bara en sak kvar på min inköps lista. Det absolut svåraste att hitta enligt mig. Det är den där förbannade vita bh:n. Finns inte min storlek någonstans! När jag väl hittar en så gråter jag nästan av lycka. Faller ner på knä och tackar min lyckliga stjärna att jag äntligen hittade en. Idag var inte en sån dag.

/S

Rån!

Fick min tandläkarräkning!
423 riksdaler vill dem ha av mig!! Jag var där i tio minuter! Borde vara brottsligt att ta betalt så mycket! Sen är det deras fel att de satte in en tandställning på mig, då borde de laga den gratis också.
Jag vet att jag bara drömmer om att det skulle vara så! Livet vore lite skönare då.

/S

Bristande kunskap

Linda berättade idag att det är en grej hon behöver lära sig. Det är att åka rulltrappa. Det har hon tydligen problem med. Ett mycket annolunda problem om jag får säga det själv. Men då hon sa det så kom jag tänka på att vi varje morgon åker rulltrappa tillsammans och ja, oftast så är det att hon vinglar till lite.

Idag var min underbara klass flamsigare än vanligt. Det tisslade och tasslades under hela eftermiddagen. Vi skrattade åt det mesta och nivån på vår humor blev lägre och lägre för varje skämt.
Sen kom det bästa. Grejen som gjorde så att jag och mina två kumpaner på varsin sida om mig, höll på att bryta ihop.
Veckans kurs är Säkerhet. Vår lärare skulle prata om något, vet inte rikigt vad. Han skulle varje fall säga avspärrning. Istället sa han avspermning. Ja, vi höll på dö.

/S

Shopping shopping!

Var ledig idag med! Me like!
Så det har blivit en runda på Tuna Park. Har ju en liten inköpslista som jag försöker följa så gott jag kan. Så nu kan jag stryka 5 saker från listan! Sen att jag köpte 7 andra saker som inte står där men det är en heeelt annan sak!

Köpte två par örhängen, som tillhör kategorin "de andra sakerna". Köpte dem på Ur & Penn där alla örhängen är biliiga nu! Kassörskan fråga om jag ville ha de inslagna som om det vore en present till någon. Varför inte tänkte jag och svarade ja. Nu sitter jag här med ett litet blått paket med rosett och grejer. Undra vad det kan vara?

/S

Söta Vincent

Efter ett personligt rekord mellan Slottet och stan på 11 minuter så intog jag min plats på O´learys för god mat och en grymt spännande SM-final i handboll för herrarna. Dessvärre gick det inte hela vägen för de röda.
Som sällskap vid bordet hade jag min mor, en vän till oss och hennes två söner. De hade åldrarna 6 och 8.
Lilla Vincent på 6 år tyckte inte hamburgetallriken var så himla god, vilket för mig är helt oförståligt. Men efter mycket om och men så tog han en tugga och såg lite bekymmrad ut. Men när han tuggade så gjorde Guif ett mål. Så tog han en tugga till och ett till mål blev det för Eskilstuna laget. Helt övertygad om att det var hans förtjänst att det blev mål så tog han troget en tugga i varje anfall Guif hade. De gånger han glömde ta en tugga och då det inte blev mål för Guif blev han förkrossad, tog på sig hela skulden och tog en extra stor tugga i nästa anfall. Men hans burgare tog slut och Guif förlorade. Stackars pojke trodde det var hans fel och såg väldigt nerstämd och ledsen ut när vi gick.

/S

29–26

Fan.

/S

Så här dagen efter...

Födelsedagsfest igår för Malcolm som nu är närmare 30 än vad han är 20. Känns skönt att vara yngst i det gänget av vänner. Finns där för att påminna dem om det. Känner att det är min plikt. Det var en jättekul kväll med både nya och gamla vänner!
Hur som helst. Huvudet var lite lätt tungt när jag vakande i morse. Kan jag leva med. Sen upptäckte jag blåmärket med stort B på knät. Se där. Ja, det lär ju bli festens mysterium hur jag fick det men jag är glad ändå =)

/S

Heja Guif!

Nu jäklar gäller det! Röda havet i Globen, lyft taket! Vill höra er ända till Eskilstuna!
Vi håller stämmingen på hemmaplan!
SM-GULD SKALL TAS IDAG!! HEJA GUIF!

/S

Vissa har det bra!

Fredagen var en helt underbar dag! Blev in tripp på stan för lite shoppping. Har blivit så illa att jag gjort en lista på vad jag måste köpa! Haha, om jag går utanför den...ja, det händer väl inget hemskt men ju nu är det vissa grejer jag måste priotera. Lyckades faktikst lite, sen att jag köpte andra saker är ju en helt annan fråga. Blev även en lunch på Waynes!
Efter det åkte jag ut till Sundbyholm och Rinmans studentbal. Fina elever. Dock var ju vi sååå mycket finare förra året! Avundsjuk och nostalgisk? Eh, ja.
De hann precis gå in innan skyfallet kom. Väl hemma blev det Spicey Hot, film och mys för resten av kvällen!

Idag efter ett kortare äventyr på morgonen så laddar jag inför jobbet! Ska bli kul, var ett tag sen. Sen klockan 19.00 blir jag en trafikfara för då är det plattan i matten från slottet till O´learys där bord är bokat för att se SM finalen mellan Guif och Allingsås! Heja Guif! Sen efter det är det födelsedagsparty för min vän som fyllde 26 i veckan!
Yttliggare en perfekt helg!

/S

Bokmal

Utökade min boksamling idag med åtta böcker. Känns bra.

Sen det där med att förbereda sig och ha framförhålllning. Ni vet ju att det inte rikigt är ming grej. Det kom på tal under lunchen i skolan idag.
- Ja, men tentan ska ju vara inlämnad om två veckor. Jag har bara fått ihop en sida.
- Ja, men jag är nästan klar. Känns jätteskönt.
- Jag har planerat in att börja skriva rent i helgen. Har kladdat ner nästan allt för hand.
Sen kommer jag.
- Ja, jag har inte ens öppnat ett dokument så.

Jag menar, snälla söta. Det är två veckor kvar. Två låååånga veckor kvar. Varför ens orka bry sig om det nu? Jo, okej, skönt att få den överstökad men ändå!

/S

Jag säger det igen...

Ni vet den där killen som flyttade in i lägenheten mitt emot mig i helgen? Inte nog med att han är Charlottes vän, utan även Marias kusin!
Sen fick jag yttligare en granne i helgen, då i lägenheten brevid mig. Vet ni vem det är då? Jo, min gamla klasskompis som jag gick grundskolan med. Såklart.
Mycket liten liten värld vi bor i.

/S

I´m alive!

Det var segt. Det var jobbigt. Men jag och min klass överlevde denna dag. En dag avklarad. 
Fem veckor återstår. Där försvann min motivation.

En totalt annan grej. Hur landar en fluga på ett innertak - gör den en roll och landar eller loopar den in?

/S

Det sista brevet

Ett sorgens brev jag skriver. Jag vill tacka alla för att ni har vart i mitt liv. Alla vänner, hela min familj, nära och kära. Inte ens er som jag känner har jag lärt mig nu på förmiddagen att älska.
Om jag överlever denna dag lovar jag att uppskatta livet så mycket mer. Verkligen lyssna på fågelsången. Njuta av när solen värmer mitt ansikte. Vara glad när jag vaknar på morgonen och tacka för att jag får vara med om yttligare en dag i livet. Säga till min kära att jag älskar dem oftare.
Jag skriver detta för det finns en stor risk att jag komemr avlida snart. Framåt lunch tror jag att jag kommer trilla av pinnen. Dagens föreläsning är anledning till mitt slut. Det kan jämföras med tortyr mina damer och herrar. Finns inte ord att beskriva utom att den kommer ta livet av mig. Jag är ledsen att behöva lämna detta liv redan nu i min unga ålder och då jag har sett framemot så mycket.
Jag bjuder er alla farväl.

/S

Lyx!

Ska bli bjuden på middag på resaturang ikväll!
Vissa har det bra!

/S

Det slår aldrig fel

Var på bio i fredags med pojkarna. Vi såg Wolverine. Var faktikst bra.
En sak slog mig när vi satt där. Det finns alltid vissa personer som är med under en bio.
* Den som skrattar åt allt. Verkligen allt. Till och med åt det som inte ens är kul
* Den som glömmer att stänga av ljudet på mobilen.
* Den som sitter och kommenterar allt. Helt berättar bakgrunden till olika scener/historien
* Den där långe fan som alltid lyckas hamna framför dig.
* Den som hostar och harklar sig för att satt ett litet popcorn i fel strupe
* Den som prasslar med diverse påsar.

Det är bara så. Lika säkert som att solen går upp på morgonen så finns nästan alla med då det ska kollas på bio.
Kan säga att i fredags fick jag uppleva fem av dessa sex personer. Lyckligvis så hade jag en mycket liten person framför mig.

/S

Fröken Paijkull!

Ligger ute och solar. Läser min lilla bok och lyssnar på musik. Ser att någon är på väg mot mig.  Lyfter blicken och möter en leende Charlotte! Åhh, nin grevinna! Har inte träffat henne på hur lång tid som helst! Hon hjälpte en kompis att flytta in i lägenheten mittemot min! (återigen, världen är liten) Det är lycka i mitt liv! Att få träffa henne! Hon är dock bara hemma några dagar innan hon sticker hem till Norge igen, så hoppas vi hinner träffas innan. Annars kommer hon hem om en månad igen! :D

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0