Peace mannen!

Sitter här och inväntar Jeanette. När hon anlänt så ska vi röra oss ner Vakteln och årets Halloweenparty! Utklädnad är ett krav och jag sitter nu här och precis omvandlat mig till en hippie!
Trött som tusan efter gårdagskvällen och något förvånad vaknade jag bakis efter ha drukit en öl och två grogg. Men sen så blandade ju jag inte groggarna så vem vet vad som fanns i den! Men men. Segat hela dagen i Västerås och sov nu i bilen på vägen hem men nu så. Nu är jag på G igen!

/S

Never again!

Fick veta att jag klarade min ekonomitenta och med det hela min ekonomikurs! Vilken strålande nyhet! Kommer aldrig mer räkna ut moms, påläggprocent eller något annat! Den matte jag kommer använda mig resten av livet är plus, minus, delat och pluttifikationstabellen! Det klarar jag mig bra med!
Slutar om en halvtimme! Då blir det lite shopping i huvustaden!

/S

Med inlevelse

Satt på tåget imorse och läste min bok. I korta drag. Den goda killen tvingar ner en av de onda killarna på backen och ber den onda killen att berätta vart den överste onda killen är. Men det vägarar den onda killen, skrattar lite, sätter tungan mellan tänderna, bitar så att tungan trillar av och sen kvävs han av sitt eget blod . Sådär lagom trevligt.
Efter att jag läst klart det stycket så upptäcker jag att personen snett emot mig kollar på mig, men slutar kolla då jag möter hennes blick. Då upptäcker jag även att jag sitter och lipar och trycker tänderna mot tungan, precis som den onda i boken precis innan tungan avlägsnas.
Jaja, jag bjuder på den.

/S

Overprotected

Pratade med Anders igår på väg hem från praktiken.
- Värst vad nyfiken du är på dem killar jag träffar!
- Ja, men det är klart. Känner ju att jag måste ta hand om dig, lilla gumman.
Se till så att dem inte är elaka mot dig, för då får dem med mig att göra.
Har en överbeskyddande roll vare sig du vill eller inte.
Det är vänskap.

/S

Då ska vi se, sa blinda Sara

När jag ska leta efter något, så blir jag för tillfället blind. Helt värdelös på att leta. Även om det skulle vara stora blinkande neonskyltar som pekade ut vart det jag letar efter finns, så skulle jag missa det.
Varje fall. I måndags när jag skulle ta tåget hem från huvudstaden så kommer jag in på stationen och kollar på den enormt stora tavlan för att se vilket spår mitt tåg skulle gå ifrån. Ser då att det är spår 10. Då påbörjas jakten på detta spår. En pil till vänster berättar för mig att ditåt finns spår 1-9. En pil som pekar till höger berättar att ditåt finns spår 11-19. Jaha, men vart sjutton finns spår 10 då? Står där och tänker att så dum är jag väl inte? Lagom när jag hunnit avsluta den tankegången så ser jag skylten för spår 10. Rakt framför mig, som visar att jag bara ska gå genom de dörrarna så kommer jag ut på spår 10.
Jösses.

/S

Nyhetstorka?

Ja, ingen kan väl ha missat att Jan Guillous ska ha vart agent för KGB för en herrans massa år sen. Hur coolt är inte det då och vara hemlig agent? Det har väl alla fantiserat om någon gång.
Jag fattar inte varför det blir en så stor grej av det hela. Kul för honom! Han fick göra något annorlunda!

/S

MCI

Imorgon börjar jag min praktik uppe i huvudstaden på MCI. Är väldigt nervös! Men på ett bra sätt, för det är så spännande och jag tror det kommer bli jättekul!

Nej, nu ska jag iväg med mor min för lite shopping!

/S

The mystery man

Han heter Mikael, bor här i Nyfors och är ingenjör. Han är även en sambo som han älskar högt, men börjar tröttna lite på henne och vill ha något vid sidan om.
Scheisse vilka människor det finns.

/S

Dagens förslag

Fick precis ett sms från okänt nummer.
"Hejsan! Minns du mig? Vi pratade om att bli kk för ett tag sen"

Jaså? Måste säga att jag inte har ett minne av detta samtal, men man kan ju inte minnas allt här i livet. Nu blir det ett litet sms maraton för att ta reda på mer detlajer här. Bara för nyfikenhetens skull alltså.

See ya!

/S

Tenta

Okej, om lite mindre än två timmar så har jag min sista tenta i kursen om företagsekonomi som Gud glömmde. Men det ska väl gå vägen. Sitter här med några klassmkamrater och vi inbillar oss att det hjälper att plugga in i det sista. Jaja, vi får väl se hur det går. Känns som jag kan det mesta varje fall!
Wish me luck!

/S

The King

Sitter och lyssnar på en Elvis skiva som jag köpte i sommras av en ren slump. Var i en affär där du fick välja 3 saker för 100 kr. Du fick välja mellan böcker, skivor och filmer. Jag köpte en var. Jag har inte sett filmen, inte läst boken och nu är det första gången jag lyssnar på min Elvis skiva. Hittade den när jag försökte få ordning i oredan här hemma.
Jodå, lite bra är han allt. Det svänger.

/S

Konstig typ

Pratade förut med Joakim. Han var hungrig och ville hitta på bågot att äta. Föreslog då att han kunde slänga ihop lite av det han hade i kylskåpet (inte allt givetvis, men ni förstår) slänga ner det i en gryta med lite cream fresch, krydda och sen koka pasta eller ris till.
Det brukar ju funka.
Joakim: Det får bli ris då, för jag tycker inte om pasta.
Jag: Vad sa du sa du?
Joakim: Nee, det är inget gott.
Jag: Men...pasta och köttfärssås då?
Joakim: Nee, jag äter potatis till.
Inte för att vara sån, men jag tycker det låter helt vidrigt.

/S

Det är kärlek

Jeanette: Vad hittar snälla röra söta Sara på då?
Jag: Sara sitter precis och avslutar ett brev.
Jeanette: Kärleksbrev till mig hoppas jag?
Jag: Trodde du visste ändå hur jag kände för dig utan brev?
Jeanette: Okej då.

/S

Tjuvstart

Jag har egentligen skola idag. Men där tänker jag inte sätta min fot resten av denna vecka. För åker jag till skolan kommer det kanske ske ett berättigat mord och så kommer jag ändå inte plugga, utan sitta och prata med Linda och Linnea som är mycket trevligare.
Så jag börjar min helg redan idag! Sååå skönt! Har massor av plugg att göra och då jag knappt vart hemma den här veckan så har min brevhög lagt på sig några kilo så ska försöka svara på lite sånt också.

/S

Going loco

När jag kom hem från skolan igår, så satte jag mig och författade ett brev till en nyfunnen vän i Staterna. Mormon, pluggat på MIT och jobbar på NASA göra hon. Det är lite coolt. Hur som helt så började jag höra röster. Liksom, avlägset. I vågor. Ibland starkare och ibland svagare. Jag förstod verkligen inte vart ifrån dem kom och var övertygad om att nu så, nu kommer jag få en krama-mig-själv-tröja.
Då upptäcker jag källan. Min radio har stått och spelat på minimal volym. Glömmde väl att stänga av den på morgonen.
Mysteriet löst. Jag fick sinnesro.

/S

It´s getting cold out there

Jag blir så ledsen. Det är sjukt kallt ute! Speciellt då man tvingas upp redan vid 6 för att ta 7 tåget. Och det värsta är att det bara är oktober än så länge. Det kommer bli mycket kallare!
Sen blir det ju inte bättre av att hela Västerås Central station lukat nybakt kanelbulle på morgonen då Pressbyrån ställer fram sin första omgång av de små sakerna.
Men allt ska väl inte vara negativt i detta inlägg. Min restaurang och hotell som jag driver med Juventina här i skolan som ett grupparbete har aldrig gått bättre. Vi får in massor av pengar, kunderna är nöjda och alla diagram pekar bara uppåt!

/S

Duktig idiot!

Har nu gjort 10 uppgifter i rad av den hemska företagsekonomin. Hade alla rätt och jag behövde inte ens fuska genom att ta hjälp av facit, vilket är ett mycket vanligt förekommande fenomen annars.
Kanske ska sluta nu när jag ligger på topp?

/S

Kulturkväll

Denna kväll, så som många andra söndagskvällar, så hyrdes det film med mina kära pojkar. Men denna aftons film hade en liten tvist. Det var en krigsfilm på franska. Den ni! Inte varje dag man kollar på en sån. Absolut en upplevelse.

Skola imorgon. Vill inte. Vill inte.
God natt folket

/S

Tonights game

Det råder fotbollsfeber i detta avlånga land. Matchen mot Danmark ikväll är mycket viktig. Hela veckan har det spekulerats, pratats taktik och så även skitsnack om danskarna.
Zlatan säger att han ska avgöra i första halvlek. Han måste vara den mest överskattade fotbollsspelaren vi har. Personligen tycker jag inte landslaget har leverat så mycket den senaste tiden. Och för er som säger "ja, men gör det bättre själv" så säger jag, landslaget får betalt för för att sparka boll, dem ska göra det mycket bättre.
Men vi får se hur det går. Själv ska jag se matchen i goda vänner sällskap.

/S

Den exakta åldern

You have been living for 20 years, 5 months, and 20 days.
Your age in months - 245 months
Your age in weeks - 1068 weeks
Your age in days - 7478 days
Your age in hours - 179472 hours
Your age in minutes - 10768320 minutes
Your age in seconds - 646099200 seconds
You've seen 5 leap years.

Se där!

/S

Varde ljud

Fick hjälp häromdagen av min käre vän Jimmy. Han fixade så att jag fick ljud på min dator! Har vart utan det i över ett år nu. Men nu hade han tröttnat på att jag inte kunde lyssna på de länkar som han skickade till mig så han kom över och fixade det!
Ja, så när det hade kommit igång så klickade han upp kontrollpaneln för ljud så kunde vi välja i vilken miljö ljudet skulle låta. Det fanns ju dem vanliga som rum, hörsal, aula och så vidare.
Men sen fanns det några mer ovanliga alternativ som grotta, gränd, avloppsrör och under vatten. Min absoluta favoritmiljö var madrasserad cell!

/S

Lika som bär

Jag och Linda är garanterat klassens hjältar.
Vi hade ju samtal idag om hur det gått under vår försäljningskurs. Vi fick både samma besked. Vi är garanterat ett G och om vi gjorde bra ifrån oss på den sista uppgiften så skulle vi gå högsta betyg, dvs VG.
Linda - Till mig sa han att jag var flummig.
Jag - Till mig med! Fast på ett bra sätt för jag var kreativ.
Linda: Ja, fast mig menade han mer att jag var mer förvirrad.
Jag: Jaha...
Efter några sekunder.
Jag: Jag har tappat bort pappret med den sista uppgiften.
Linda: Jag med.
Bra start där.

/S

Bra start på dagen!

Fick precis reda på att jag klarade min företagsekonomitenta med stora marginaler!! Pratade även med min lärare från försäljnings kursen och sa att jag fick 4,5 av 5 möjliga i betyg.
Jag som inte alls hade planerat att jobba som vare sig ekonom eller säljare. Varför skulle jag få en fallenhet för det? Ja, men ekonom kommer jag ändå aldrig bli. Kan få högsta betyg kommer ändå inte omvanlda siffror till ett yrke.
Undra vad mer denna dag bjuer på för skojigheter! Bara det faktum att jag ska på tv-kväll talar ju för en kanon kväll!

/S

15 minuter, en kvart

När jag och Jeanette var på Bellas idag och väntade på att få vår mat, så började pizzabagaren prata med oss. Undrade om vi haft kul och sådär igår kväll. Sen undrade han om vi hade körkort. Då vi båda svarade ja, så undrade han om vi ville ha jobb som pizzaleverantörer.
Vi tackade nej.

/S

Bakisdag

Vid kl 13 kände jag mig redo för att möta världen igen. Gårdagen hade satt sina spår men det var värt det! Hade hur kul som helst!
Träffade Jeanette vid Bella för att inhandla mat. Fett sådan, efter önskemål från Jeanette. Killen som tog emot vår beställning, skrattade lite när han såg oss och undrade om det hade vart en hård kväll. Kul att vi kan roa andra!
Men efter maten var köpt, en varsin 1,5 liters cola satte vi kurs hem mot Jeanette. Sen satte vi oss i hennes soffa eller ja, vi mer låg i en hög av kuddar, täcken i 7 timmar. Kollade på filmer, pratade, skrattade och bara hade en rikigt latdag! Sjukt skönt!

/S

Like a virgin

Idag är det fest. Idag ska jag ha på mig min ny klänning som är en axelbandslös sådan.
Första plagget jag har som är axelbandslös. Varför kan man ju då fråga sig? I don´t have the boobs for it.
Varför har jag då nu köpt en axelbandslös klänning kan man ju fråga sig? Ja, nu var det så att någon smart person har kommit på att man kan ju sätta ett resorband så att den sitter åt över the boobs. Känns dock like läskigt att inte ha band över axlarna, så man vet att klänningen sitter där den sitter. Jaja, någon gång ska ju vara den första.
Så ikväll förlorar jag min axelbandslösklänningsoskuld.
När man har blivit av med en oskuld, blir man skuld då?

/S

Hemskt!

En känsla som gör att jag gåshud bara jag tänker det är när man tar av sig
vantarna med tänderna.
Det går en illning genom alla tänder och hela kroppen.
 
Goose bumps är för övrigt ett skojigt ord!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0