Nu kör vi, nu drar vi!

Snart kommer pojkarna och hämtar upp mig!
V kommer tillbringa kvällen på Arlanda med middag och gott att dricka! Övernatta på hotell och sen imorn vid 06.00 lyfter planen! 
Kommer bli en riktigt bra vecka! Sol, bad, god mat, gott att dricka och massa andra kul grejer! Min kost denna vecka kommer bestå av feta ost, tomater och rödlök. Smakar allra bäst i Grekland!
Hörs när jag är tillbaka igen!
 
 
/S
 
 
 
 
 
 

 
 

Älskar London!

 
Man kan inte annat än att älska London!
Vi har shoppat på bla Primart och Camden Market,  vart på Phantom of the opera, ätit middag hos Jamie Oliver och sen lunch på Hard Rock på Cafe, fika på Trafalgar square, besökt Westminster Abbey. Till och med vart så kulturella att vi besökt museum och sett äkta Michelangelo, van Gogh och Monet.
 
/S
 
 
 

London

Ja, men nu bär det av till Skavsta för att sen flyga till London där kommande tre dagar kommer tillbringas! 
Kommer bli helt fantastiskt! Vi ka shoppa och äta gott! Men även besöka Westminister Abbey, London Tower och se Phantom at the opera! Kan ju inte bli annat än bra!
 
 
Cheers!
 
/S
 
 
 

Att packa

Mitt största problem är inte om jag ska packa ner mitt spädbarn eller inte i bagaget (läs inlägg nedan) utan om jag ska ta med mig någon form av munktröja till London. 

Prognosen ser ut som följer:

 
 
Så helt okej varmt.
Frågade mitt resesällskap Linda hur hon ska göra.
 
 
Sååå vi kör hardcore! Menar, en till tröja tar ju bara plats i vår väska. Och när man bara har 10 kilo att röra sig med i packning så får man förlita sig på sitt Vikingablod!
 
/S
 
 
 

Going to Greece

Om en vecka åker jag och mina två vänner till Rhodos. En vecka som kommer bli oförglömlig, kommer ha så fruktansvärt kul!
Men en sak, som är lite, ja konstigt ändå, den ena av dem, Rikard, har jag inte träffat på ett år. Senast jag såg honom var när han lämnade av mig efter vi kommer hem från vår senaste resa till Grekland, för ja nästan exakt ett år sen på datumet. Sen dess har vi ej setts. Vi har pratat i telefon, smsat, facebook och all annan form av kommunikation under årets gång.
Men lite så vi jobbar, han och jag. Blir en intensiv vecka, dygnet runt tillsammans sen så klarar vi oss ett tag. Blir så ibland! 
Men jag, Rikard och Robert. Blir inte mycket bättre än så!
 
Mitt resesällskap!
Lägg märke till att vi alla är rödhåriga! Så vi kommer komma hem som tre röda men ack så lyckliga människor!
 
/S

Lördagskvällen

Min lördagskväll tillbringades på Mälaren medans en Gyllene Tiders konsert pågick ett 100 tal meter bort. Helt okej lördagskväll, om jag får säga så själv.
 
Min semester är helt fantastisk än så länge, därav inte så mycket aktivitet här på bloggen. Men lovar att titta in då och då.
 
/S
 

Semester

Äntligen.
Idag påbörjas min semester. Min första betalda semester. Hela fyra veckor. Det är ju helt fantastiskt!
Dem första två veckorna är relativt oplanerade. Träffa vännerna, dra till Grönan. Möjlig sista minuten.
Sen blir det en tripp till London och nästan direkt efter jag kommit hem därifrån, så drar jag till Rhodos.
Så himla härligt!
Men semestern börjas med en grillkväll med vännerna, gillar!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0