Early morning bird

Jag vill att vi tar ett ögonblick, för att reflektera och tycka lite synd om mig. För denna veka börjar jag nämligen jobba varje dag 6.45. BÖRJAR. Jag ska alltså vara på jobbet 6.45. Måste då gå hemifrån strax efter 6. Det vill säga jag måste gå upp 05.30.
Det är så galet tidigt. För tidigt.

/S

Cry me a river

Hösten är här och med det alla seriepremiärer! 
Denna regniga förmiddag har tillbringats i soffan och kollat senaste Sons of anarchy avsnittet och serie premiären av Greys anatomy. I och med detta så har mina tårkanaler fått känna att dem lever. Jag vet, jag vet att det bara är tv serier och det händer inte på riktigt, men jag är en sjukt blödig människa när det kommer till serier och filmer.
 
/S

Stiger i graderna

Jag har fått nytt ansvar på jobbet. Är stöd åt dem nya på jobbet. Dvs när dem undrar över något, vad och hur saker ska göras, så är det jag som ska hjälpa dem i samtalen osv.
Rätt kul!
 
/S

Skit cykel

Jaha, nej men det var kul igår morse, cirkus 07.28, upptäcka att cykeln inte uppfyller sin fulla funktion. Att vara cykelbar.
Bakhjulet sitter fast. Går inte att rubba åt något håll.
Så var bara vackert att traska till jobbet. Traskade till jobbet idag också, gick ju bra. Men sen ikväll att traska hem var ju sisådär. Menar, det spöregnar. Jag var så sjukt blöt när jag kom hem.

/S

Jag lever

Bara vart på annat håll dem senaste dagarna.
Återkommer.

/S

Film

 
Filmkväll med barndomsvännerna!
 
/S

The U and the S and the A

USA är ett land som väcker lite hatkärlek hos många. Men innerst inne måste man bara älska det landet!
 
Här är dagens anledning.
 
http://nyheter.se.msn.com/photopage.aspx?cp-documentid=251352370
 
/S

Say what?

Utbildning på jobbet idag. Nya grejer, nya system som ska läras.
Sammanfattning av våran grupps känslor då dagen är slut!
 
 
Blir bra det här!
 
/S

Rensning AB

Gick genom mina kläder, skor osv igår. Sammanlagt så kommer jag göra mig av med en papperskasse skor och 4 plastkassar kläder.

Vart kommer allt ifrån? Speciellt skorna? Hur har dem fått plats? Det är fortfarande fullt i garderoberna trots detta.

/S

Vår (o)fantastiska sjukvård del 57

 
Bokade en läkartid. Visar sig att jag inte kan ta den tiden. Så jag ringer för återbud. Till nummret där det står i brevet "vid återbud ring". Jag är inte blind eller så. Det står faktiskt så. 
Då svarar någon tjurig tant med att "du ska inte alls ringa hit för att lämna återbud MEN jag får väl ta bort din tid DÅÅÅÅÅÅ" Det där utdragna "då" hände väl inte riktigt men det var underförstått.
 
/S

Lystring lystring

Meddelande till ni Västeråsbor som befann sig i Sporthallen, Eskilstuna igår för matchen Eskilstuna Guif - Irsta Västerås.

Lär.Er.Reglerna. Som till exempel när en av spelarna springer och fortfarande studsar bollen. Det blir inte för många steg då.

Get in the game.

/S

Work out

 
Är han inte fin? Oklart på kön men känns som en han.
Kap på 200 kr!
 
/S

Höst tecken

Alla har olika höst tecken. Första löven som blir röda. Får ta fram täcket som är lite tjockare.
Ja, ni vet. Jag har ett litet eget.
Min vägg tickar. True story. Väggen till vänster om fönstret i vardagsrummet för att vara exakt. Ibland låter det Tick. Tick. Tick. Tick. Sen ibland får väggen något form av anfall och låter ticktickticktickticktickticktick. Olika hastigheter. Olika högt. Hela vintern lång. Jag tänker knappt på det längre (förutom nu i början) men andra som inte är lika vana, stör sig ganska fort på det.
 
Med detta vill jag ha sagt att min vägg nu tickar för glatta livet. Det vill säga. Hösten är här.

/S

Nya glas!

 
/S

Film

När man är sjuk, så får man titta på massa film utan att få dåligt samvete.
Dagens filmer har den röda tråden att inneha en av mina favoritskådespelare, Will Smith.

 

Bra skit!

/S

Sjukling

Ligger hemma sjuk. Huvudvärk a la elfant klampar på huvud, känns som halsen brinner och riktigt jäkla snuva.
Jobbet ringer och undrar om "du är så sjuk, eller om du kan komma in ändå". Svarade nej, jag är hemma idag. Det var svårtsmält men till slut okej för dem på jobbet.

/S

Ny header

Behöver uppenbarligen uppdatera min header. Inte ens lite mörkhårig längre! Måste ta tag i det. Snart.

/S

Helgen

Denna helg har gått i förkylninges tecken samt festers tecken, dock lugna fester för min del. 
Har åkt på världens förkylning vilket typ suger hårt men.
I fredags var det fest ute i hällberga, då i form av inflyttning/födelsedagsfest, då två kompisar köpt hus där och en av dem fyllde år. Sen i lördags var det ytterliggare födelsedagsfest för två andra vänner. Två mycket bra kvällar!
Igår tog jag, Linda och Jessica flykt till Västerås för shopping, mat och bio. Vi såg Magic Mike. Vi visste inte riktigt vad den handlade om, förutom manliga strippor. Vem behöver då en handling? Den var bra. Se den!
 
 
 
 
/S

Zakynthos


                         
 
Vilken vecka! Minus förseningarna så har den vart hur bra som helst! Hotellet med så bra personal och läge. Vi åkte ut en dag med båt för att kolla havssköldpaddor, badade vid olika stränder och simmande in i grottor! Druckit och ätit massa gott! Gänget jag åkte har tillsammans ett ex antal tatueringar så vi blev frågade om vi tillhörde ett MC gäng. Träffat massa kul folk! Badat i havet hela tiden och införskaffade oss en boll och några luftmadrasser! Hur bra som helst!
 
/S

Novair blev Nowhere

Jaha, redo att höra om så många förseningar att man vill gråta? 
 
Okej, på väg dit. Får sms mitt i natten att vårt flyg är försenat från 6.15 till 13.00. Stor jäkla suck. Blev lite frukost på arlanda, möta upp resten av gänget som körde upp på morgonen. Hängde på arlanda och tiden gick så sjukt långsamt. Gick väl tre varv på arlanda och kollade alla affärer. Sen kommer nästa. 15.00 ska planet gå nu. Och då ska det tilläggas att än så länge har vi ingen aning varför det är försenat. Ingen svarar på telefonen hos apollo och hittar ingen på flygplatsen. Bra service...Sen närmare det sig 15.00. Då får vi ny tid 16.45 och fantastiskt nog en gate. Nu ska det väl gå vägen. Efter fem minuter så försvinner gaten från tavlorna. Vad nu då? Åter, ingen aning om varför. Får tag på personal på arlanda, dem vet inte heller. Efter säkert ytterliggare en halvtimme så dyker gate nummret upp igen och nu ska det vara rätt säkert med tid och gate. Och som tur är var det så. Vi kom iväg och landade sen kväll på Zakynthos. Men en hel dag var förlorad. Suger. Fett. Vi fick veta på planet att flygbolaget Novair som vi flög med endast har tre plan att flyga med och ett hade gått sönder. 
 
Så skulle vi åka hem också. Satt och skämtade dagen innan att vi inte kunde ha oturen att råka ut igen för en försening. Tji fick vi. När vi kommer till flygplatsen får vi veta att flyget är försent från 11.30 till 15.00. Vi var helt säkra på att vi var med i Dolda kameran. Men icke. Fullt allvarligt. Och denna flygplats var max 200x50 meter stor. Så fanns inte ett skit att göra. Sen efter två timmar får vi veta att det jävla skitplanet är försenat 21.30 på kvällen. För idioterna har fortfarande inte lagat planet för förra veckan. Skratta eller gråta? Vi skrattade, för det var en sån sjuk situation. Så vi alla typ 300 svenska blir iväg skjutsade till ett hotell i huvudstaden, där vi fick hänga och fick bli serverade (kall) köttfärssås och pasta. Sen traskade vi runt i stan lite och satt av tiden till 18 på kvällen då bussarna hämtade oss igen. Väl på flygplatsen var det bara att hoppas. Då flygplatsen stänger 22.00 för ön har massa (just då idiotiska) havssköldpaddor kommer upp på stränderna på nätterna för att lägga ägg. Och flygplan skrämmer dem. Vi väntar och hoppas. Vi ska tydligen få ett plan från italien som ska hämta oss. På väg säger dem. Snart här säger dem. 21.30, då planet skulle gå, har inte ens planet landat. 21.45 landar det. Vi har fortfarande inte fått någon info om vi kommer få lyfta. Men tydligen har vi fått det och planet lyfter 22.30 och vi är äntligen, ÄNTLIGEN, på väg hem. Landar vid halv 1 på natten, är hemma hemma strax efter 3. 
 
Vi kunde dock roa oss oftast på flygplatserna. Ofta fick vi svackor då vi var så trött och slut att vår humor var så låg. Skrattade verkligen åt allt. 
 
/S

Home sweet home

Hemma efter en riktigt skön och bra vecka på Zakynthos! Återkommer med mer detlajer.

Dock började inte resan så bra. Eller slutade så bra. Vi råkade nämligen ut för förseningar. 10 timmar sent på väg dit och 11 timmar på vägen hem. Just nu känner jag att jag aldrig mer någonsin behöver se en flygplats igen. 

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0