Skara, världsmetropolen

10.30 går bussen och jag försvinner från stan för resten av helgen! Ska ni till min bästaste Maria i Skara och se hur hon har det! Kommer bli så underbart kul och härligt att få tillbringa hela helgen med henne! Den här helgen ska vi göra Skara helt enkelt!

Crowd, here I come!
See yaa!

/S

Chinese Democracy

Det är Guns N Roses nya album. Spelade genom den på radion idag!
En kanon skiva måste jag säga!
Nya favoritlåten är This I Love! Pianosolo med Axl Rose! Underbart!

/S

Fika time!

För ett tag sen kom klassen fram till en grej som skulle pigga upp oss lite varje vecka. Efter klasslistan, så skulle en person varje vecka baka något som klassen kunde festa loss på. Min tur är v. 39. Det vill säga om ungefär ett år, så känner att jag inte behöver oroa mig om det än. De flesta tänker som jag. Något lätt, muffins som mest avancerat.
Idag var det Mailns tur. Det ska då nämnas som bakrunds information att Mailn är utbildad konditor. Ni förstår va? Så under förmiddags rasten så plockar hon fram veckans fika. Två tårtor. Det var en chockladbotten sen jordgubbsmousse. På toppen hade hon frukter av alla dess olika slag så som kiwi och vindruvor. Till detta serverades hemmagjorda maränger. Det var så gudomligt gott! Tack Mailn!

/S

06.52 tåget

De dagar jag går upp till skolan, det vill säga vardagar, så tar jag det tåget. Nu efter tre månader så vet man ju vilka som kommer åka med det tåget.
Först ha vi Hetsaren.Han kommer alltid en minut innan tåget kommer, andfådd. Lagom då rullar tåget in och han får panik. Vilken dörr ska han satsa på för att komma först i kön? Springer lite fram och tillbaka till han beslutar sig för vart han ska stå. Men på något sätt lyckas han alltid hamna mellan två dörrar och där med sist i kön
The Backslick. Runt 25. Alltid kostym. Alltid samma portfölj, med en skylt som säger Nordea. Spetsiga skor som påminner om Aladdin. Alltid backslick.
Damen: Hon och jag brukar ofta hamna bervid varandra. Hon verkar väldigt snäll. Medans jag har min mp3 har hon sina cd-böcker. Den här veckan är det Stieg Larsson och Luftslottet som sprängdes som gäller.
Sömntutan. Kommer in. Sätter sig. Somnar. På en gång. Konduktören får alltid väcka honom. Brukar snarka.
Tjejen med glasögonen. Hon är lite töntig, om jag får uttrycka mig så. Stora glasögon. Alltid två toffsar. Lite utstående framtänder. Storryggsäck, full med böcker.
Killen med glasögon: Han kliver på i Kvicksund. En manlig variation av tjejen ovan. Skulle nog passa ihop.
Syjuntan: Kliver på i Kolbäck. 5 äldre damer, 50+. Pratar som om de skulle dö vilken sekund som helst. Tackar Gud för min mp3 varje gång vi kommer till Kolbäck.

/S

Husmor v.s Riktiga kvinnor

Husmors tips 1: Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut.

Riktiga kvinnors tips: Sug ut glassen genom botten på struten, du ligger förmodligen ändå på soffan och äter den.


Husmors tips 2: För att hindra potatisen att gro, lägg ett äpple i potatispåsen.

Riktiga kvinnors tips: Köp pulvermos, det håller ett år.


Husmorstips 3: När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd, använd lite kakmix i stället så blir det inga vita fläckar på den färdiga kakan.

Riktiga kvinnors tips: Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.


Husmorstips 4: Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad potatis som suger upp allt överflödigt salt ur maten på ett ögonblick.

Riktiga kvinnors tips: Om du saltar maten för mycket under kokningen, så tråkigt då. Upprepa efter mig Riktiga kvinnors motto: "Som jag lagar maten, så vill du ha den och så äter du den."


Husmorstips 5: Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet så håller den sig färsk i flera veckor.

Riktiga kvinnors tips: Selleri? Aldrig hört talas om!


Husmorstips 6: Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra det glansigt.

Riktiga kvinnors tips: På de frysta pajförpackningarna står inget om pensling med ägg, så det hoppar jag över.


Husmorstips 7: För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med den. Dunkandet försvinner.

Riktiga kvinnors tips: Ta en lime, blanda den med lite Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande har huvudvärk, men vem bryr sig?


Husmorstips 8: Om du har svårt att öppna burkar, prova latexhandskar. De ger ett grepp som inte glider och gör burköppnandet enkelt.

Riktiga kvinnors tips: Be honom att öppna medan han sitter på sin ända och glor på tv.


Husmorstips 9: Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser.

Riktiga kvinnors tips: Överblivet vin???

Det vattnas...

Vet ni vad som är farligt gott? Makrill. Mums säger jag bara!
Det där med att leva ett fattigt student liv. Ge mig nuddlar, makrill och knäckebröd
och jag klarar mig länge.

/S

Ursäkter

Endel förhållanden kommer ju till ett slut. Myten är ju att "det är inee du, det är jag" är den som oftast används. Får man höra den så tänker man ju givetvis dirket att det är ens eget fel. Linda Lans, hon däremot har alltid kört med "det är inte jag, det är du"
Hur som helst, sitter här och kollar på Desperata Husfruar. Mycket bra program!
En scen var precis att två personer som kom överens om att de inte ville ha ett känslomässigt förhållande, utan mer ett fysisks förhållande. Killens ursäkt var "Jag har precis skaffat hund så vet inte om jag har tid"
Kanske en ny klassiker.

/S

Nostalgitripp

Var iväg till Rinman idag med Jennie, Sanna och Ida. Var Öppet Hus under kvällen. Var rikigt kul att vara där igen. Det kändes skumt, men ändå inte. På något sätt hör man ju hemma där, fast inte längre. Lite skumt det där.
Träffade flera av mina gamla lärare, vilket var skoj! Efter Mats kram så har jag en bh storlek mindre. Gled runt där och mindes allt från de senaste tre åren av ens liv. Det var kanon på Rinman, absolut. Stromtrivdes!

Bäst idag var nästan en kille som skulle ta ett glas med must.
"Ja men det är ju billigare när det är gratis"

/S

Mumintrollet i öster

Är klar med datauppgifterna för dagen så tar mig friheten att sitta på msn och vara social!
Då loggar Tuomi in, till min glädje. Jag har inte pratat med honom sen han och Anton valde att fly landet för 6 veckor. Dem har det jättebra! Luffat runt i Thailand och är nu i  Södra Vietnamn och kollar runt. Låter hur härligt som helst!
De ska till en flytande marknad imorgon. Han tyckte synd om sig själv för att han skulle vara tvungen att gå upp kvart i 6 för att åka med den. Tyckte inte ett dugg synd om honom, eftersom han faktiskt är därborta. Så lite får man offra.
Om ca 3 veckor är han hemma igen. Slog mig att jag faktikst saknar honom lite.

/S

Det där med klappar..

(Min lärarinna berättade precis att datorn inte är mänsklig, då den inte har en hjärna som vi människor. My god)
Börjar slå mig mer och mer att julafton snart är här och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till folk. Inte den blekaste. Vad vill ni ha? Vad vill jag ha? Kan inte minnas att det var så här förra året. Då började jag i tid och visste vad jag skulle köpa. Vem la julen så här tidigt och plötsligt?

Grattis Caroline till körkortet!

/S

Lägesrapport

Sitter här, i min egen lilla värld i datasalen. Lyssnar med ett halvt öra, då lärarinnan har sagt "celler" ungefär 100 ggr på en minut. Känner att jag vet vad en cell är. Är klar med första uppgiften, då hon sa för 5 min sen att vi skulle börja med den. Hon har själv inte börja den genomgången, utan är fortfarande inne på ordet cell.
Plockade upp en drickyoughurt, för att roa mig med något. Jordgubbssmak tydligen. Spännande. Flaskan är röd, vit och rosa. Under ordet "jordgubb" så står det hur mycket som ryms i den lilla flaskan. 237 ml. Ja, men det är ju en rund och fin siffra.
Märkte även att mitt armband börjar nöta sönder. Armbandet som var mitt "paserkort" intill konserten i London sitter fortfarande kvar på min handled. Kanske dags att ta bort den snart.

/S

Microsoft Excel

Sitter nu på komvux i Västerås för ännu en datalektion med data lärarinnan Röwer. Idag ska vi lära oss Excel. Känner att det kan bli lika "lärosamt" som när vi gick genom Vörd.
Tur att man kan sitta inne på facean med klassen.

/S

Helgen!

Fredagen: Spenderades i Kronskogen hos grannen med filmer. Först en svensk komedi och sen en amerikansk thriller. Mycket trevligt och kul! Tåls att göra igen
Lördagen: Först var det en fyra timmar lång fika med min älskade Maria! Så underbart att få träffa henne! Efter det bar det av hem, sen snabbt vidare till Jennie som flyttat till en egen lägenhet! Blev kär i den så fort jag klev innaför dörren! Var lite partaj på kvällen. Hade rikigt kul, skrattade mig genom hela kvällen!
Söndagen: Var en rikigt underbar dag! Gjorde inte mycket alls, hade det bara latskönt och kul! Käkade en pizza, vilket utgör 50% av hela helgens mat. De andra 50% var en annan pizza...okej, sen lite chips och ett Kinderägg festade vi till det med också.

Så här ska helger vara!

/S

Julvärd

Fick veta att Lasse Kronér ska sitta i SVT på julafton i år. Endel tar helt avstånd till detta.
Andra tycker om det. Jo, men det kan funka tror jag. Han får sitta där och vara mysig!

/S

Nedräkning

Idag är det en månad kvar till julafton. Måste börja köpa julklappar snart.

/S

Greven

Phille säger:

Då låg jag på Samis brors köksgolv och pratade med dammsugaren!

Sara säger:

Givande samtal?

Phille säger:

Inte för stunden.. Men vi kom överens om att fortsätta konversationen så fort tillfälle ges..


Jag tycker om att prata med Philip. Han får mig alltid att le

/S

Livets mysterier

Ja, dem är många. Finns Lock Ness odjuret? Existerar Snömannen/ Yeti? Vem sköt egentligen Olof Palme? Den sjunkna staden Atlantis? Vad kom först, hönan eller ägget?
Nu kan ni lägga till yttligare en. Hur lyckas Sara få träningsverk i båda skinkhalvorna,
utan att träna? Den ni!

/S

Sir Elton John

Radio idag, som vanligt på torsdagar. Hade rikigt kul idag! Pratade då om Sir Elton John. Han har gjort många bra låtar. När det kommer till Tom och mig, lyckades vi självklart få in Queen på ett hörn. Elton och Queen som tillsammans sjöng The Show must go on! Mycket bra.

/S

Min termometer

Jo, en sån har jag. Dock en liten speciell sådan. Han går under smeknamn som Pissenisse och Sorken, men hans riktiga namn är Akilles.
Han är svart/vit, fyra ben och har precis fyllt 4 år.
En utmärkt termometer när det kommer till att avgöra om det är minur grader ute. Han går fram till dörren, sticker ut huvudet, står där två-tre sekunder. Om det nu skulle vara så gott som en minus grad, så tvär vänder han. Noll gradigt är helt okej. Men inte en minus. Kollade idag på den termometern som visa siffror idag, när Akilles kom tillbaka från dörren. Jo den visade en minus grad.

/S

Det ville sig inte

Det här med teknik alltså. Som tidigare nämnt har mitt internet krånglat. Nu efter tre dagar väljer det att hoppa igång efter sin lilla semester. Jo jag tackar ja. När det väl är igång, då vill inte tv:n starta. Detta tog dock inte tre dagar att fixa, utan mer en kvart. Dock vet jag vad jag gjorde så att bruken hoppade igång igen men.
Ne, tacka för röksignaler, telegram och brev!

/S

Torshälla rundan

Var där här om kvällen. Skulle hämta en vän där, men han var lite försenad så jag och min chaufför tog en liten runda i lilla staden där jag växte upp. Kul att åka omkring faktikst. alla minnen kom på en gång. Åkte till Säby, där jag bodde 17 år, sen till skolan, sen upp till torget. Vi åkte lilla Torshälla runt helt enkelt! Åkte förbi där Tim bor, han med 7 höns och en tupp som går löst på gråden. Hans hus har de hållt på att renovera sen innan jag föddes och det är ortfarande itne klart. Sen grannen till Tim, ett gult hus. I min 17 år i Torshälla så har jag inte sett en levande själ där. Aldrig. Såg även på torget att de stägnt systemet. Men vi har fortfrande våra 8 pizzerior. Viktigt.
Ska nog masa mig dit ut någon dag, var ju ett tag sen man hälsade på.

/S

McDriven

Vi glider upp till den lilla lådan som ska ta vår beställning.
- Välkommna, vad får det lov att vara?
- Jag tar en McFeast meny med Cola
- Och jag tar en McFeast meny, Cola,  bearnaise dippen och en QP burgare på sidan om.
- Jag tar oxå en sån. McFeast meny, Cola och Qp burgaren. Men ingen dipp!
- Ska allt vara på samma nota?!
Förskräckt stiger rösten så att den nästan spricker.
Lilla lådan kan ha missat att vi var tre, för så mycket är det ju inte.

/S

Ur funktion

Mitt internet strejkar. Tydligen var det problem med detta i hela Eskisltuna igår, men fixades till. Utom i detta hushåll där vi fortfranade går internetlösa. Tills nu. Min brors internet hoppade glatt igång för ett tag sen medans mitt står och visar fel meddelanden osv. Kul det här, med dagens teknik.

/S

Lyckligt besked!

En liten notis på anslagstavlan när vi anlände idag.
"Nu höjer vi värmen"
Lyckan och värmen ska äntligen komma här i skolan!! Isbjörnar har ju vandrat omkring här!

/S

Dåligt samvete

Igår var jag lite butter, för det var inte min dag helt enkelt. Det gick åt pipan. Fel helt enkelt vad jag än gjorde. Ni vet såna där dagar. Tyvärr fick en vän till mig smaka på detta humör. Var inte snäll någonstans. Förlåt.

/S

Historik

Tydligen så hade romarna på sig röda mantlar när de var ute i krig, så man inte så lätt skulle se om de blivit skadade.
Om detta stämmer, kan man ju undra varför Hitler oftast hade bruna byxor?

/S

Lördagskvällen

Den började hos Carro som fyllt hela 19 år. Träffade många f.d rinmanister som jag inte träffat på jättelänge, vilket var jättekul! Mailn hade också kommit hem från Italien där hon spenderat de senaste 5 månaderna! Dessa gamla rinmanister var naturare, så där satt jag en "lightare" mitt i smeten. Detta märktes under leken Jag har aldrig, då det framgick vilka pryda små saker äkta naturare är. De drack nästan aldrig, utom när frågan "Jag har aldrig fuskat på ett prov" kom och alla tog en stor klunk. Då kom det fram minsann, att de inte är så perfekta och bra som de påstår. 
Sen kom Ida, den vänliga själen som jobbat hela kvällen, och skjutsade oss, ett gäng något för överförfriskade personer! Ner mot stan bar det och gänget hoppade av vid Time Out, fast min färd fortsatte vidare. Bad söta rar Ida att släppa av mig uppe vid Tuna Vallen där det tydligen var fest. Kände mer för det än en kväll på Lotus.
N.Skoog stod det på dörren till festen och där träffade jag Malcolm och Martin. Värden N.Skoog hälsade mig välkommen, bjöd mig på grogg och påminnde om en av Skarsgårdsönerna. Hade jättekul där med! Måste säga att det var en kanon kväll!

/S

Botemedlet mot baksmälla?

Finns den? Många har försökt, men tror ingen har hittat det ultimata botemedlet mot denna folkliga sjukdom. Tror nog att det är bara tiden som kan bota den, och tystnad.
Läste att skottarna lindade in den bakfulle i en oxhud och la honom sen i ett vatten fall, tills han blev friks. Det låter som det skulle ha hänt för länge sen. Forntida indianer la den "sjuke" i en hängmatta och band honom där, tills han mådde bättre.
Sen finns de ju de som prövar slänga ihop en liten egen kur.
Hittade några recept. vete sjutton om jag kommer pröva dessa någon gång, men nöden har väl ingen lag.
Polynesisk Pick me up
Krossad is, vodka, annanasjuice, curry, pressad citron, tabasco och cayennpeppar. Ska svepas i en stor klunk.
Prairie oyster
Isbitar, brandy, cudervinäger, ketchup, äggula, worchestersås och cayennpeppar.


Men om det nu är så att man vill pröva dessa, är det värt det? Det kommer uppenbarligen smaka skit. Är det då vårt att chans att må bättre, för det känns som att chansen är större att efter drycken kommer du fortfarande ha en hemskbaksmälla...och eftersmaken.

/S

Tuna Park

Engelsmän måste tycka det är ett mycket skumt namn på ett shoppingställe.
Var där dag var fall och trillade in på en Magnus Carlsson konsert. Utom det lilla missödet så spenderade jag pengar, åter igen. Behövde säkret in de sakerna men ändå. Har ni tänkt på att vissa saker är tråkiga att köpa? Saker som man behöver? Som strumpor, det är verkligen jättetråkigt att handla.
Sen en anna grej. Varför stannar fotgängare alltid i dörröppningar, nedanför rulltrappor och på de smalaste ställena på trottoarerna, där de är som mest i vägen? Det slår aldrig fel.

Ikväll blir det fest! Oj, vad kul det ska bli!

/S

Kul grej bara...

Kollade på Jay Leno imorse. I början av varje program har han en monolog där han pratar om vardagliga saker och lite nyheter. Han berättade idag om en präst i England som var med om något lite udda. Naken, hade prästen stått i sitt kök och hängt upp gardinner. Han ska sen ha tappat balansen, ramlat bakåt, med rumpen före, rakt på en potatis. Den här potatisen ska sen har blivit avlägsnad med hjälp av operation.
Ja, men någon ska väl lyckas med det också. Men så många frågor!

/S

Hos tandläkaren

Ganska spaceat att vara hos tandläkaren. Ligger där, med en bild från Djungelboken ovanför huvudet, som för övrigt var väldigt trelig att kolla på. Runt mig springer det tre männsikor, två kvinnor och en man. Alla klädda i vitt. Pratar ett språk som jag inte förstår. Massor av siffror och fina latinska ord. Mannen böjer sig över mitt huvud med spegel i ena handen och mojäng i den andra handen. Han bad mig öppna munnen. Eureka jag förstår vad karln säger.
Sen börjar han med sitt låssas språk igen som de två vitklädda kvinnorna förstår. Sen kommer den ena kvinnan och kollar läget i min mun. Mitt i deras babbel uppfattar jag ett engelsk ord som jag känner igen. Retainer. Jo tack, en sån har jag på baksidan av tänderna. Han pillar lite på den med mojängen och mummlar några mer siffor. Nu tar karln till svenska. Min retainer har tydligne lossnat lite så han ska klistra dit den igen säger han belåtet. Jo, men tack, det vore trevligt om han gjorde det. Sen efter klister och bomulstussar i munnen så var jag klar. Gick ju bra det där.

/S

Kändisakuten

Mellan låtarna som vi spelar i radion så brukar jag bläddare genom Okej tidnignar i brist på annat. Nu under de senaste veckorna har jag noggrannt börja läsa inslaget "Kändisakuten". I varje nummer får en utvald kändis svara på några av läsarna problem här i vardagen. Här märker man att målgruppen är mellan 10-15 år.
Hej! Jag är en tjej på 12 år och är ihop mycket. Än så länge har jag inte haft ett
serosöt förhållande. Är jag onormal för det?
Jag kan verkligen inte dra till minnes att jag hade dessa problem då jag blott var 12. Bara uttrycket "ihop mycket" får mig att dra på smilbanden. Det är lite roligt att läsa faktiskt.
Visst, kanske världsproblem för henne men mig roar det lite.

/S

Owned!

Rickard Karlsson har skickat en inbjudan med Owned!:
Hey, I just bought you.

Jäkla facebook! Tar ju över ens liv!

/S

Dagen

Ledig idag.Så skönt att vakna av sig själv och inte någon sabla väckarklocka som ringer halv 6. Låg och drog mig i sängen då jag kollade på Jay Leno. Sen degade jag mig här hemma med duscha, lite plock med ditt och datt, städade i garderoben. Efter det tog jag min ädla rosa springare på två hjul ner till staden. Där gled jag omrking och kollad eoch prövade lite kläder. Skönt att gå på stan själv. Sen träffade jag Carloine och Wictor, var ju ett tag sen! Efter det festade jag till det med Corner! Suktat efter den hamburgare och den dippen iflera dagar nu! Mums!
Radio var det sen, med ACDC. Kan inte så mycket om dem men det gick ju bra ändå. Sen mötte Linda upp mig och vi tog en tur inne på Gina. Sen trampade jag hem och nu resten av kvällen ska jag sitta här och dega. En underbart skönt slappar dag.
Hade dock ett uppdrag idag. Skulle ner till Ican och köpa lite mjölk. Tror ni jag har gjort det? Icke! Min mor kommer bli allt annat än imponerad när hon kommer hem.

Imorgon är jag också ledig. Ska hinna med en hemtenta och tandläkaren. Okej, kanske inte lika kul som idag men.

/S

Bond, James Bond.

Dock uttalades aldrig den världberömda repliken, men nya Bond rullen såg jag med tre vänner. Det började ju givetvis med att köpa biljetterna. Jag står först av vår lilla kvartett och ber om en biljett av fyra. Hon på andra sidan disken undrar om jag ska betala för alla. Då jag säger nej, säger pojkarna ja! Jag säger återigen nej. Då muttrar, på ett surt/skämtsamt sätt, killkompisen som står precis brevid mig "då blir det inget mysande inne på bion".
Biotanten bakom disken granskar min killkompis, som yttrat detta "hot", uppifrån och ner. Sen böjer sig över disken och säger till mig "Det tror jag du klarar dig utan"

Bion i övrigt var bra. Casion Royal var dock bättre.

/S

Farfar berättar

Var på lunchdejt med Tapsen, Danijel och Linda för ett tag sen. Vi kom in på de olika åldrarna i klassen. Tapsen som närmar sig 40, berättade när han tyckte sin "bästa" ålder var. Sen skulle Danijel berätta samma sak. Han kollade upp i luften, så som JD i Scrubs gör när han har en fantasi, och säger
- Måste nog säga....att det var när jag var 21. Det sa han som om han försökte minnas en tid för länge sen.
- Men Danijel, är du inte 24?
- Jo..?


/S

Sara filosoferar

Jag har tänkt på en grej. Hur ser tangentbord ut där borta i Kina? För de små människorna har ju ett tecken för varje ord/stavelse. Jag köper inte att de har världens största tangentbord. Någon som vet?

/S

Hand i hand

Brian May, gitarristen i Queen, har sagt orden:
"Jag är som en fånge i mitt eget hår"
Det är du och jag, Brian. Du och jag.

/S

Hurts, oh it hurts

Every step I take, every move I make.
Att promenera i London i två dagar sätter sina spår. Benhinnorna smärtar och knäna spänner. Det är verkligen varje steg det gör ont.
Men fy fan, det är värt det =)

/S

Så onödigt

Vet att jag haft några onödiga dagar den här terminen i skolan. Men idag tar nog priset!
När jag och Lansen anländer till vår lilla sal runt kl 12. Då får vi veta att veckans lärare ska komma från Malmö. Men hör det chockartade! SJ har krångel! Kors i taket.
Så hon kommer inte försen halv 3. Vi slutar kl 3. Ovärd dag? Jupp
Kunde ha fått stanna hemma och sova men icke!

/S

Queen+Paul Rodgers konserten

London. Wembley Arena den 8 november. Queen och Paul Rodgers konsert. Kommer aldrig glömma. Det här kommer jag jämför med alla andra stora händelser i mitt liv.
Började köa halv 6. Insläpp halv 7. Konserten började några minuter över 8.
Vi var tre meter från dem. Vi var endast tre fucking meter från mina idoler, mina gudar. Scenen var upp en vågrätt platta längst kortsidan. Rakt ut från den, ut i pubilik havet gick det en "catwalk" och vid änden av den, stod jag. Hade jag flyttat på de tre peronserna som stod framför mig och sträckt mig, hade jag kunnat röra dem! Lycka!
Finns inte ord för hur bra det var. Hur bra dem är live. Kalla kårar längst hela ryggraden i två timmar. Grät tre gånger, då de hyllade Freddie Mercury, vila i frid.
Det var...ja, mållös! GRYMT kan väl vara ett försök till beskrivning.

/S

London, my love!

Vilken helg vi har vart med om! Det har vart grymt helt enkelt. Vi hade en dejt med London på två dagar! Är helt såld! I ordning hann vi med detta:
- Oxford street                                 - Buckingham Palace
- Hamleys                                        - Green Park
- Piccadilly Circus                          - Tower Bridge 
- St Jame´s Park                            - Tower of London
 - Horse Guards                             - London Bridge 
- Westminster Abby                       - The Monument to the great fire in London
- Big Ben                                         - St Pauls Cathedral
- London Eye                                  - The Bank of London
- Hotellet                                          - Liverpool Station
- Wembley Stadium                     
- Wembley Arena                           
- KONSERTEN

Tror jag aldrig gått så mycket under så kort tid! Knäna är förstörda men helt klart värt det!
Har haft det hur bra som helst! Rekomenderar att åka dit, ska definitivt åka dit igen! =)
Bilderna finns på noneakerman.bilddagboken.se

/S

London hela helgen!!

11.25 landar vi. Sen blir det kolla London under dagen!
19.00 är det Queen och Paul Rodgers avskedskonsert! Kommer blir grymt!
Söndagen, efter en lång natt, blir det mer London!
Farväl gröna dragspelsbussar, Tuna Vallen, Eskilstuna ån och Kloster.
Hello red dubbeldeckers, Wembley, Thems and Big Ben!
It's gonna be a jolly good trip!


Vissa vallfärdar till Mecka. Jag  vallfärdar till London för att se Queen och Paul Rodgers.


Cheers!


/S

Ajdå

Tror en visdomstand är på väg upp. Det känns, det spänner.
Piss då

/S

Mobbad

Ja, det är precis vad jag är. Mobbad med stort M. Okej, lite överdrift men hackar på mig, det gör dem!
Carro eller Caroline. Inte alls komplicerat att säga. Trodde jag. Häromdagen fick mina Västerås vänner höra hur jag utalar namnet Caroline. Även Köping vännen som heter Caroline, fick höra. Efter två måndaer tillsammans så lägger dem märke till det. Och var gör dem? Jo, dem skrattar åt mig. Verkligen asgarvar!
Enligt dem, så säger jag tydligen Cärro alternativt Cäroline. Eggar mig att säga det om och om igen, så dem får sig ett gott skratt. Jag menar...med Ä? ingen säger så, inte ens jag!
Jag lovar och svär att jag säger Caroline med a, precis som man ska.
Ni har fel på hörseln, allihopa!
Sen pratar jag tydligen för snabbt också.

/S

Back on track

Sen i söndags har jag känt mig off. Jo, det är det ordet som går att beskriva bäst. Jag har vart off. Känt mig helt apatisk. Inte mycket till aptit. Inte mycket alls för den delen. Känt mig helt..tom eller vad man ska säga. Inte haft ork till något.
Så tre dagar av off-het har jag sått ut med. Inte vart kul. Väldigt tråkigt faktiskt. Ingen aning varför. Men nu börjar det ordna upp sig. Börjar få tillbaka glädje och laddar som tusan inför London på lördag!

/S

Min macho man

När jag såg Saw 3, så såg jag den med killkompisen. Vi satt där, spännda på vad som kom i nästa rum i filmen. När en scen börjar reser sig min vän upp, tar sin lilla tidning, ursäktar sig och går ut ur rummet...och lämnar mig till ett öde med mördare, blod och pulserande hjärnor.
Efter 5 minuter kommer han tillbaka och frågar lite osäkert "Har den där scenen slutat?"
Känns ju skönt att man kan se en läskig film med en karl. Väl han som ska lägga armen runt mig när det blir läskigt, men icke! Han flyr sin kos!
På fredag har Saw 5 premiär. Informerade min skärmmsna vän om detta:
Jasså, gör dem en till av dem där jäkla filmerna. Knappt att jag kan kolla på dem!
Såja, får väl hålla dig i handen om det blir allt för läskigt.

/S

Grattis!

Barack Obama vann valet. Sweet dude.

/S

Chockerande!

Ja, mina damer och herrar. I morse hände något som inte händer ofta här i världen. Resenärer i Eskilstuna stod och väntade på tåget, som skulle komma 07.52, som skulle för dem till Västerås. Det är kallt och flera minuter kvar tills tåget ska anlända. 07.48 sker det otroliga. Borta på rälsen så ser vi rörelse av något stort, blått och silvrigt. Kan det vara...?
Tåget tuffar in på stationen 4 minuter FÖRE utsatt tid. Alla ser frågande på varandra. Är det ett skämt? Händer det verkligen? Sakta börjar folkmassan röra sig mot tåget, med ögon stora av förundran, som om det vore ett spöktåg. Tveksamma. Rädda, men med hoppet stigande i var och en. Men när dörrarna öppnas och man känner värmen mot ansiktet, så vet man.
Det var på rikigt.

/S

Hemma idag

Dagen har tillbringats till mesta dels vågrätt i sängen med sällskap av Akilles. Skolan var inte att prata om. Mår apa rent ut sagt. Trodde nästan att jag var bakis när jag vaknade imorse. Men påminde mig själv att jag inte ändrat mina dryckesvanor än, så det var något annat.
Men nu när huvudet slutat snurra så har jag pallrat mig upp. Ska till att kolla lite inför London, ställen vi ska till och tider att passa. It´s gonna be great!

/S

Let´s get political

Okej, lite omväxling så blir det ett kort inlägg om politik.
De kommande dagar händer det spännande grejer därborta. Det är presidentval i de förenta staterna av Amerika. Obama mot McCain. Demokraterna mot republikanerna.
Jag hejar på Obama. För om McCain vinner så får vi en till Bush, till och med värre.
Världens behöver inte en till idiot till president. Bespara oss det. Ni som ska rösta där borta, bespara er själv det!
Goo Obama!!

/S

Icke sa Nicke

Dagen i skolan. Ja, ganska mennigslös har jag konstaterat. Men ingen idé att fråga mig. Var en sån där måndag då jag inte lyssnade så mycket. Inget fastnade. In i det örat och ut ur andra. Var inte min dag helt enkelt. Slutade två. Hur skönt som helst.
Här hemma? Ja, tränade när jag kom hem, sen inte gjort så mycket mer. Blir lite mer plugg ikväll då det inte gick såå bra som jag hoppades igår men.

/S

Dricka bör man, annars dör man

Vodka kommer från det ryska ordet "zhiznennia voda". Detta betyder "livets vaten". Jag har lärt mig att man måste dricka vatten varje dag. Om man blir utan vatten under en längre tid, så är risken att man trillar av pinnen ganska stor. Inga motsägelser så här långt?
Jag menar, om vatten är bra, då måste ju livets vatten rocka att dricka varje dag. Mina dryckesvanor kan nog komma att ta en drastisk vändning. Om någon kallar mig vardagsalkis, så hänvisar jag bara dem till det ryska språket.
Nästan vattentätt ju.


/S

Estudio krishantering

Har fått en läxa. Kanske den tredje läxan på två månader. Jag klagar inte. Lite omväxling är väl trevligt. Inte så jobbig läxa. Ska sammanfatta vår tre dagar långa krishanteringskurs.
Ja, men det kan väl inte vara så svårt, tänker jag. Sätter mig ner, öppnar ett dokument...sen inte så mycket mer. Tog mig flera minuter att komma igång, då jag inte kom på vad vi gjort. Kom verkligen inte på något konkret vi gjort under tre dagar. Satt och kollade på den lill markören i dokumentet och hur den blinkade, som om den hånade mig, jag var inte redo att skriva men det var den, mohaha.
Mental påminelse: plugga bakis, rekomenderas inte.

/S

Fikan

Denna helg är Maria i stan och som vanligt träffades vi för en obligatoriska fikan på tre timmar. Men denna dag brast det på flera ställen. Jag, som vanligt, skulle ha en cheescake, men icke! Den var tydligen slut. Lite ledsen över detta bestämmer jag mig för en rabarberpaj, som var helt okej. Sen fick vi inte se Peter Luksic. Han lyste med sin frånvaro. Men Maria hade förberätt om detta skulle hända. Ur sin väska slängde hon upp en tidningsartikel med Peter. Situationen var räddad.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0