It´s like the wind

Det var precis ett par gäster som checkade ut. Dem var jättenöjda med vistelsen, med maten och med vädret. Men det var en sak som inte hade vart så bra. Nämligen taklampan i hallen. Under hela natten hade den tänts och släckts med jämna mellanrum, vilket dem hade tyckte vart lite irreternade och konstigt. Fullt förståligt.
- Ja, men det spökar ju här, så vi kanske hade besök i natt,
säger mannen i förhållandet och skrattar.
Hans kvinnliga halva skrattar hjärtligt åt skämtet.
- Ja, kanske det, säger jag.
Dock tänker jag för mig själv, att det var rörelsesensorerna som tänder lampan som gått igång, då jag gissar på att de har haft fönstret öppet under natten och gardinerna har fladdrat till. Men jag vill ju inte förstöra deras övernaturliga upplevelse så jag säger inget.
Efter de har gett sig iväg så ringer jag tjejerna på städ och ber dem för skoj skull kolla om deras rum hade öppet fönster. Jo men visst det hade det vart öppet.

/S

Nästa Elvis

Idag har Jackson vart död i fem dagar. Personligen tycker jag att två odubktioner var lite att ta i. Jag tror helt enklet att killen hade på tok för mycket olika preparat, mediciner och hugglabuggla i kroppen. Hjärtat klarade inte mer helt enkelt.
Men nu har jag spekulationerna börjat om han verkligen är död eller inte. En video har kommit fram. Kan det vara bevis på att han lever? Ja, jag tror han har det bättre på molnet uppe i himlen med The King of Rock and Roll och Tupac. Jackson gör dessa två herrar sällskap på listan över kändisar som fans tror/hoppas är levande.
Fortsättning följer med Jackson. Troligen många av de kommande åren av mitt liv. Folk kommer se honom på gatan eller på ett chips.
Men egentligen, vem gillar inte konspirationer?

/S

Till Anna

Bara för att bli lite nostalgisk.
Pratat lite smått med Anna. Vi gick samma grundskola i 10 år. Vi bodde grannar. Vi spelade handboll och fotboll tillsammans. Vi åkte på semester tillsammans med våra familjer. Ja, vi har gjort mycket tillsammans under vår barndom. Men på tal om att resa med Anna så tänker jag alltid på henne när jag är i Örebro. Där finns en stor ful tegelbyggnad med diverse produktmärken på. Ett av dem är Ekströms. När vi var mindre och vi åkte ner mot västkusten till te.x Skara eller Göteborg, då de flesta semestrar tillbringades där, så åkte vi ju alltid förbi där.
Eftersom vi var små och inte så inteligenta, så blev vi varje gång överlyckliga över att åka förbi Ekströms, för då visste vi. Då var vi snart framme.
Idag så vet jag mycket väl att man inte ens kommit halva vägen till Göteborg i Örebro, men som Anna sa. "Ett riktigt landmark".

/S

På andra sidan väggen

Vad du kan tänkas vilja veta om dina grannar
* Vad dem heter
* Vad deras hund heter
* Att det går bra attlåna diverse föremål så som socker, vinöppnare, kapsylöppnare etc

Vad du inte vill veta/ se ang dina grannar
* Att dem solar i string speedos

/S

Vänskap

Jimmy / Ram säger:
HUNGRIG!

Sara säger:

Vad vill du ha för något då??

Jimmy / Ram säger:
mat

Sara säger:

Döh

Jimmy / Ram säger:
MAT!

Sara säger:

Vill du att jag ska laga mat till dig eller?

Jimmy / Ram säger:
nej tack jag vill fylla 25

/S

Avliden

Michael jackson , The King of Pop, har lämnat detta liv.
R.I.P

/S

Poliskontroll

Idag hamnade jag i en sån. Har hamnat i en sån en gång tidigare under mitt körkorts innehavande liv och då hade jag minst två saker som ar fel, var av en rent av var olaglig. Men den hitsotrian slutade ju bra ändå. Vi skrattar åt det idag! Den gången var det på väg ut mot Sundbyholm. Idag var det på exakt samma ställe.
Men denna gång var allt i sin ordning. Jag fick visa lilla platsbrickan med hålet och blåsa i den där lilla mojängen. Mojängen visade NEG och jag fick köra vidare.


/S

Mulle-Meck

Eller ja, den kvinnliga motsatsen blir jag väl då, vad det nu skulle bli.
Idag skall jag ta på mig kampen att fixa vår moppe. Kommer bli mycket intressant. 20 kr i inträdde för att få den underhållningen mina damer och herrar. Billigt och bra!
Men innan det ska jag ju sola så klart!!

/S

The burr

Vid poolen.
- Funderar på att platta håret igen tills helgen, var på jag släpper ner håret som vart i en knut.
- Ska du platta det DÄR?! klämmer Jesper ur sig med stora ögon och tonen "lycka till med mission impossible ".

/S

Skräcken!

Kommit på det här med att jobba timmar och vid behov på lagret har sin nackdelar. De kommer ju ringa in mig när det behövs folk. Dvs. mellan kl sju och kl åtta kommer det ringa på morgonen och säga om jag behöber komma in. Så varje gång jag går och lägger mig vet jag ej om jag kommer få sovmorgon. Lite läskigt och psykist jobbigt mina damer och herrar. Jösses, vilka problem jag har.

Men idag ringde dem inte. Det betyder att jag ska röra mig hem till familjen Nilsen med Sassa och Jennie och ligga där vid poolen och glassa i värmen idag! Sommar sommar sommar!!!

/S

Lovely!

Min midsommar var helt underbar! Perfect!
Vi startade tidigat på dagen med att jag och pojklarna fick plocka blommor. Sådär lite halvtrevligt tills regnet och haglet kom. Väl ute i Mesta så började vi med maten och sen flöt hela kvällen på med skratt, gott att dricka, kubb spel och massor av prat! Underbarare vänner får man leta efter!
Sen tog jag och de andra två flickorna på feste en tripp till en annan vän vid namn Jakob för att kolla läget på hans fest, då pojkarna hos oss skulle spela Guitar Hero. Väl där träffade jag massor av mina Rinmanister vilket alltid gör mig lika glad. Sen virrade jag och min två vänninor från fest ett vidare genom Mesta ihop om att någon gång hitta tillbaka där vi ursprungligen starade kvällen. Vilket vi väl sen gjorde och då blev vi inbjudna till grannens fest med massor av sköna människor! Helgalen och helkul kväll!

/S

Here we go!

Min mor står och pratar i telefon med sin vännina. Min mor sa precis "biatch". Det var fel. På så många nivåer.

Maria tror att jag kommer dö at alkoholförgiftning denna dag. Jag tror personligen inte det men livet är fullt av överaskningar!

M a r i a säger:

Men jag måste tycka om dig, du är ju typ döende med den där alkoholväskan med dig

Sara säger:

Rättelse...väskORNA

Sara säger:

plural

Nej, nu kommer min skjuts snart!
Happy midsommar mina vänner!

/S

Midsommar!

Jag tycker det är jättefascinerande att svenskar firar detta genom att hoppa som små grodor runt en jättepenis. För förr byggdes ju denna ståtliga stång i hopp om att jorden skulle "befruktas" lite skörden.
Dock har det aldrig min grej  att dansa runt könsorgan och inte heller att dansa runt granen. Inte ens som barn, vilket min mamma tackar alla gudar för, då hon tycker det är lika tråkigt.

Skall tillbringa denna dag med mina underbara vänner ute i Mesta! Det blir att grilla gott, dricka gott, skratta, prata och bara ha det jättebra tillsammans!
Glad midsommar till er alla!

Grattis Charlotte på din 20 års dag!

/S

På bolaget

Finns en tjej som jobbar på bolget här i staden. Hon är alltid glad. Oftast överdrivet jobbigt glad. Överhurtig liksom.
I längden är det inte kul att stå mitt emot henne. Undrar varför hon är så glad? Hela tiden. Lyckpiller på morgonen?

Imorgon är det midsommar! Kommer bli sååå kul!

/S

Sool!

Älskar när solen skiner! Låg ute hela förmiddagen. Underbart att bara ligga där med bra musik eller bättre sällskap och känna hur go och varm man blir. Dock tycker min hy inte samma sak. Men jag har fått in snitsen så jag undviker att bli röd a la Tallinn Reunon förra året. Då blir jag sådär lagom röd, så jag känner mig någorlunda somamrfräch och inte blek.
Men de gånger jag blir riktigt röd, är det hemskt. Jag kan inte röra mig och det känns som alla kläder är sandpapper.
En annan sak med min hy som mina vänner drar nytta av är att under somamren så vill alla vara i min närhet. Inte för att det tycker om mig utan för att alla ser mycket brunare ut brevid mig. Det är vänskap.

/S 

Wiiie!

Har nu fått mitt efterlängtade sommarlov! Lovelly!!!
Ska bli massor av sol, bad, fest, umågs med vänner, resa och massor där till! Ja, sen ska jag väl jobba också men!

/S

Those were the days

Jag är en tjej som inte dirket är förtjust i covers. Det enda som covers visar är att den bästa musiken gjordes förr. För så är det.
Sitter här och skriver lite smått på min presentation som jag ska hålla imorgon, då en låt börjar spelas på radion. Hungry Eyes heter den och har gjorts av en man vid namnet Eric Carmen. Mycket bra låt. Bl.a med i Dirty Dancing.
Nu har en svenska artist gjort om denna låt och den var absolut inte lika bra. Varför ska folk gå och förstöra bra låter?

/S

..och i skolan går det också bra

Sitter här i skolan och inväntar min grupp för att finslipa det sista på vårt arbete. Då jag åker tåg så kom jag in lite tidigare en utsatt tid, så då tänkte jag att det kan ju bli trevligt att umågs med min klass.
Men icke! Det första Therese säger när jag kommer in genom dörren är "Vad gör du här?" Sen kommer Linnea, ger mig en mördar blick och säger att hon hatar mig! Hon är inte klar med tentan, till skillnad från mig. Sen så kommer Linda, min trogna vapendragare här i klassen. "Din jävla satmara, varför är du klar? Vi ska sitta tillsammans på torsdag förmiddag och svära över att vi inte gjorde tentan i tid"
Visst har jag underbara klasskamrater?

/S

Klar!

Min sista tenta för terminen är nu klar! Vilken lättnad! En annan grej är att det är hela fyra dagar kvar tills inlämning och jag är klar!. Kors i taket och helvetet har frysit till is.
För att bli klar idag så satte jag mig ner och verkligen skrev. Sen när informationen till att skriva tog slut så använda jag mig av den ädla konsten att ordbajsa. Avslutade sen med verktyget radavstånd. Utan er hade det inte vart möjligt.
2 dagar kvar till sommarlov och allt vad det innebär! Underbart!

/S

Ayo

Inom loppet av två veckor har jag fått höra från två olika personer, helt oberoende av varandra, att jag och en av mina närmsta killkompisar skulle passa bra ihop. Intressant.

Fredags kvällen började hemma hos Bejjan med mat, prestener och festligheter! Efter det tog vi oss ner till stan och Nybron. Väl inne var det massor av folk från dåtid och nutid som alltid är lika kul att träffa. Massor av dans, prat och skratt bjöds det på! Även ett foto av vår favorit vimmelfotograf blev det ju förstås.
Sen blev det en efterlängtad kebabrulle och sen promenerade vi hem. Kalasrolig kväll!

Även denna kväll bjuder på födelsedagsfirande. Kommer bli rikigt skoj!

/S

So far, so good

Regnet det bara faller ner.
Tog en tripp på stan. Blev besök i diverase affärer och kom ut med diverse saker. Har även besökt systemet då det nalkas födelsedagsfest ikväll. Skoj skoj.
Inne på systemet så stog jag i kö bakom två tjejer, 30 års ålderna gissat. De blickade ut och suckade över regnet och sa att de längtade til att den riktiga svenska sommaren. Är jag helt ute och cyklar eller är det inte den som pågår just nu?
Jag har även fått min rosa springare tillbaka! Än så länge ahr dagen vart kanon! Känner på mig att kvällen inte kommer göra mig besviken med tanke på dem jag skall tillbringa den med =)

/S

Sommarkänsla!

Vi har festat loss med glass och jordgubbar ikväll! Sååå gott!

/S

Segertåg!

För vi är klara med marknadsplanen, för är klara med markndasplanen,
för vi är klara med marknadsplanen! Fy fan vad vi är bra!
En uppstats kvar nu sen är det sommarlov! Längtar!

/S

End of an era

Idag slog det mig att jag har mitt lunarstorm konto kvar. Kommer ni ihåg lunarstorm? Din press skulle vara så lång som möjligt med alla möjliga bilder. Små texter om att vänner var det viktigaste för dig och att besökarna gärna fick lämna ett spår i din gästbok. Alltid lika spännande då fötterna eller hjärtat uppe i hörnet blinckade.
Jag gjorde ett besök där nu. Kollade läget. Läste några gamla bloggar jag skrivit, mina kommentarer på mina vänner. Sen tog jag bort kontot. Helt ärligt? Så sved det till lite. Men det var ju lunar. Mitt första medlemskap på någon sida. Det var stort.... För ca 7 år sen. Vi hade roliga stunder ihop, men allt det roliga har ett slut. Livet går vidare.


/S

The girl in red

För er som har missat så är jag rödhårig. I och med denna hårfärg så finns det vissa färger som skär sig med håret mer än andra. Röd, rosa och gul i vissa nyanser är sådana färger.

Idag var jag på introduktion för att jobba på HM lagret. Ja, för exakt samma jobb som jag hade förra året. Lite annorlunda i år då jag blir anställd av ett bemaningsföretag och inte dirket av lagret. Så då var det lite papper som skulle fyllas i och han skulle berätta vad jobbet ute på lagret innebar, men då jag var inbiten HM jobbare så hoppade vi över den biten. Det lilla mötet slutade varje fall med att jag skulle få kläder för att jobba där ute. Kängor med stålhätta har jag redan så dem hoppade vi över. Men en tröja var jag tvungen att få. En röd sådan. En JÄTTEröd sådan. Men det är bara att tacka och ta emot.
Väl hemma prövar jag tröjan och ser skeptiskt in i spegeln. Jag kommer defentivit synas kan jag ju säga. Men försökte intala mig att det kanske inte var så farligt ändå.
Just då kommer min mor in i rummet och frågar vad är det för röd tröja jag har på mig, med den tonen att den tröjan passar absolut inte mig.
Tack mamma.

/S

Jag vill tillbaka!

Idag är det ett år sen jag tog studenten! Blir lite ledsam, glad, nostalgisk, ja allt på en gång.
Vill ha tillbaka hela sista måndaden vi hade tillsammans. Balen, kryssingen, Tallinn Reunion, sista middagen på Harrys, utgången på onsdagen innan studenten, pyntningen av flaket och sen själva studenten.  Det var helt perfekt. En av de bästa tider jag någonsin vart med om! Skulle nog kunna ge vad som helst bara för att få uppleva allt igen. Får ont i magen av att tänka på att det är nu ett helt år sen. Saknar er alla!
Idag är det dags för några vänner att få uppleva en av sina bästa dagar i livet! För det är det verkligen! Tycker synd om dem som inte få uppleva den. Så dagen ska tillbringas med massor av glada studenter och ikväll är det fest!

/S

Vilken kväll!

Det brukar ju vara så att det oplanderade kvällarna blir aboslut roligast för du har inga förväntingar. Igår var en sån kväll.
De planer jag hade var att gå ner på stan, lyssna på Philips band, äta mat med Jennie, sen när hon börja jobba så skulle jag träffa Linda och ta det lugnt. Vart en hektiks vecka med jobb och skola så jag har knappt sovit något.
Planerna höll frams till att Jennie gick till jobbet. Då gick jag till Time Out för att få träffa min underbara Charlotte som är hemma över helgen. Väl inne på Time så börjades det med dricka, skratt, prat, skvaller och massor mer. Sen dök även Linda och Fredde upp med en kille som hade svårt att fatta läget så det slutade med att jag och Charlotte och lesbiska för resten av tiden vi var på Time för att han skulle låta mig vara. Väldigt praktikst har jag märkt. Killar ger upp på en gång. Hjälpte även att skrämma bort en annan kille, eller ja, gubbe, som inte heller fattade läget. Efter det så drog vi oss till Nybron med VIP-kort som gör att det är bara halv prister för mig att betala inträde. Jo jag tackar ja. Väl in blev det lite mer dricka, gratis då jag spelade på det där med fattig studenten. Sen blev det dans, pojkar, dricka, skratt.
Detta var en helt perfekt kväll! Hade så himla kul hela kvällen! Tack alla!

/S

At school

Vi hade en förläsare hos hos i tisdags. Trevlig prick.
Under första kvarten så märkte vi att han sa "öhhm" heeeela tiden. Så då tog jag mig friheten att räkna i en halvtimme hur många gånger han sa "öhhm". Jag hade inget bättre för mig.
101 gånger nämnade han detta "ord". Dvs ungefär 3 gånger i minuten.

/S

Murphys lag

Den lagen lyder "Om något kan gå fel så kommer det göra det"
Min dag på jobbet kan inte beskrivas bättre.
* Telefonväxlen la av. Vi kunde bara ta emot samtal, inte ringa ut eller koppla
* Skrivaren dog
* Bokningsystemet hängde sig
* Kaffet tog slut
* Nycklar förväxlades
* Satt och diskuterade med en kund i drytg EN TIMME via telefon. Hon hade fel, men ville ej inse det
* Konferensgäster som blev upprörda om pennan låg 2 mm för mycket åt höger. Alla 103 gäster var sådana
*
Ismaskinen pajja
* Vi hade bara en huvudnyckel
* Teknikern gick under jord i en timme

/S

Mean girls

Ni vet att tjejer kan vara sådär ohygligt elaka? Helst mot andra tjejer. Rakt genom onda tack vare konsten att använda ord på ett visst sätt. Som en gen för oss.
Igår hade vi en sån dag i skolan. Det var inte vackert. Inte schysst någonstans. Det var små djävulshorn på oss allihopa.

/S

Race!

Tillbringade hela söndagskvällen med kusinerna, vilket alltid är lika trevligt!
Åkte iväg för att kolla på race.
Hamnade brevid en kille med walkie talkie så vi hörde det som sas mellan arrangörerna. De hade gett en walkie talkie till en tjej, som kunde mindre om bilar än mig. Då ska det tilläggas att jag inte kan så mycket om bilar, men jag överlever rätt bra med den kunskap jag har.
Efter varje race så sprakde det till i lilla pratlådan och en person sa vilken bil som vann.
-  Det var Volvon som vann.
- (brus brus) Var det den röda bilen? frågar tjejen tillbaka.
Efter varje race.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0