Off

Det känns fel att det åker runt blåa och röda bussar i stan.

/S

Books

Idag har jag beställt 10 böcker. Det duktigt av mig tycker jag. Nu var det ju inte så att jag behövde dem är böckerna just nu, men jag fick en priskod från CDON som gjorde att jag fick 100 kr rabatt. Då är det ju klart att jag utnyttjar den. Jag är inte dum. Men om det var nödvändigt att köpa 10 böcker?
Jo, det var det.

Note to self. Måste köpa en till bokhylla.
Måste även då bygga ut min lägenhet. Ett senare problem.

/S

Guests

Ett vanligt önskemål jag får av dem som bokar rum, är att dem vill ha ett tyst rum. Ja, alltså rummet är ju tyst, men jag kan ju inte garantera att det är lugnt utanför rummet, dvs på gatan.
Vilket är lusigt, för oftast kommer denna fråga i samma andetag som orden "vad skönt att ni ligger så centralt".
För mig så är det logiskt att det inte kommer vara helt knäpptyst om jag bor på ett hotell, centralt i en stad.

/S

Henry XIII

Historia lektion!
Henrik VIII av England är min absoluta favorit kung genom tiderna. Han var gift med dam nummer ett, Katarina av Aragonien. Då går han och betuttar sig i dam nummer två, Anne Boyeln. Men på den tiden så lämnade du ju inte inte skilsmässopapper, utan det var Påven himself som var tvugnen att godkänna detta. Vilket han inte gjorde i detta fall. Detta var inte helt okej med Henrik så han bestämer sig för att göra en religiösa brytningen mellan England och den katolska kyrkan och det är början på historien hur England blev protestantisk.
Det är makt att kunna göra så. Ren och skär makt!
Kärlek säger ni? Skulle inte tro det. Inget illa mot Henrik, men han bytte fruar och älskarinnor som en annan byter underkläder.

/S

Rekommenderar

http://vararminhatt.blogg.se/

Fantastiskt bra blogg!

/S

Cavråla

Min kollega, till lika f.d klasskompis, dyrkar Carola. Jag tycker hon är en hemsk människa. Tur att alla har rätt till sin egen åstik.
Hur som helst, så informerade min kollega mig om att Carola nu har släppt en ny platta (bara det är inte okej) med sin tolking av olika Elvis Presley, bl.a Suspicious Minds.
Det är så fel på så många nivåer, om inte alla! Att någon som hon ska få finnas i samma andetag som Elvis! Nej, jag har inte hört låten.

/S

True that

Pengar gör ingen lycklig,
men jag gråter hellre i en Jaguar än i en buss
- Francoise Sagan

/S

Tattoo

Har kommit in på spåret igen för min andra (även tredej tatuering). Faller in i detta med jämna mellanrum och kollar runt på nätet på denna konst.
Den som ska bli min andra har vart bestämd i ett års tid och den som blir min tredje såg jag häromdagen och jag kände direkt, att den ska jag ha.
Ska nog till tatueraren på lördag med en kompis för han har bestämt sig och ska boka tid. Då ska jag kolla lite priser och sådär!

/S

Blä för detta

Dör förkylningens död!

/S

The Mechanic

En av mina absoluta favorit skådespelare är Jason Statham har en ny film på g. The Mechanic heter den och ska släppas i slutet av denna månad. När jag är inne på SFs hemsida så hittar jag inte den under kommande filmer, vilket i min värld är lika med katastrof. Om den inte kommer till Sverige så kommer jag stämma någon!

/S

Pirates

Var ju som bekant på bio i fredags. En trailer som visades var för Pirates of the caribbean - On strange tides.
To. Die. For.
18 maj är premiären!!

/S

Förkyld AB

Ha, det är bara förnamnet! Huvudet känns som det väger 70 kilo, ögonen rinner, näsan är igentäppt och halsen känns som ett rivgärn vid varje andetag!
Min kompis har ett knep då han känner att en förkylning är på gång. Han äter vitlöksklyfor. Bara så där. Sitter och knaprar på dem. Det funkar säger han. Brukar bli bättre över natten.
Blir förkylningen värre så ska jag överväga saken.

/S

Life is pretty sweet

Fredags kvällen bjöd på middag på Ming, sen bio, vi såg The Green Hornet! Efter det så tog vi en promenad hem till Martin för några glas vin och spela spel. Kul kväll!
Denna kväll bjuder på festligeter i en lägenhet borta vid sjukhuset! Mycket folk kommer, båda gamla vänner och nytt folk! Skoj skoj!

/S

Trött

Så ohyggligt trött! Så har jag en lång dag framför mig!
Först jobb, sen frisören, sen tvättstugan och sen bio!
Seeeeeen får jag sova! Can´t wait! Kul jag är då! Bion med vänner blir givetvis kul!

/S

Träningsvärk

Det är som en gammal vän jag inte träffat på flera år!

/S

Vårkänslor

Snön börjar smälta och jag måste säga att asfalt aldrig har vart vackrare!

/S

Dagen I-landsproblem

Vilken låt ska jag ha som ringsignal på mobilen?

/S

Trampa på tår

Jag var med i tidningen idag. Dagens fråga "Är det för lite sport på tv?" Eller något i den stilen. Då sa jag att det tyckte jag inte utan att dem gärna kunde se mer handboll, fotboll osv. Sen nämnade jag att golf var det för mycket på tv och jag tyckte det inte räknades som en sport.
Detta tog Adam högst personligt då han är en hängiven golfspelare. Jag har bara svårt att det sportiga med golf. Men blir Adam lycklig av det så är det klart han ska ägna sig åt denna....aktivitet.
Men det bästa var att jag faktiskt tänkte på Adam när jag yttrade dem väl valda orden om golf!

/S

Träning

Träningen går riktigt bra. Detta år har det blivit mer en ett tomt nyårslöfte, vilket känna jättebra och kul! Det går lättare också eftersom jag har min stöttepelare och "personliga tränare" Jeanette att luta mig mot!

Off I go!

/S

Nattligt inlägg

För övrigt, rekommenderar The Tourist!
Lördags kvällen blev helt galet kul! Jag, Jeanette och Marina satte oss på Håpes efter bion för ett glas. Snart dök Gabriel, Martin, Aleks, Malcolm och Lisa upp, vilket gjorde det hela kväll med vännerna ute! Så jäkla kul vi hade det! Nu laddar vi om för den kommande helgen som bjuder på mer festlgheter!

/S

Doh!

Mitt smalben är perfekt att hitta möbler i mörkret med!

/S

Movie tonight

Johnny Depp, Angelina Jolie och Paul Bettany!
Det kan inte slå fel!

/S

Pain

Graveringsmaskinen uppfanns 1876.
1891 upptäcker en kille att det går lika bra att gravera in motiv i huden och woala, tatueringsmaskinen var född.
Min fråga är då, hur det kommer sig att den kille bestämde sig för att pröva denna graveringsmaskin på mänsklig hud? Satt han hemma en fredags kväll och hade tråkigt? Hade han förlorat ett vad? Tyckte han väldigt illa om någon, och utan att veta att dennes straff skulle komma att bli genombrott?

/S

VM

Handbolls VM börjar idag!
Me very happy!

/S

Problem

Vi har ett stort i-landsproblem i vår mediala värld.
Det är en allt för stor procent som inte kan säga R. Som kommer från den delen av detta avlånga land som inte har begåvats med den förmågan.

/S

History neard enters

Nu blir det historalektion!
Det är en myt att Geroge Washington ska ha haft löständer av trä. Den myten har troligen uppståt då benmaterialt mörknat så det till slut nog har sett ut som trä.
Han hade en hel uppstättning av löständer denne man, med tanke på att han började tappa tänder när han var 21 (grymt öde, men så var det på den tiden). Han hade löständer tillverkade av elfenben och flodhästbetar. Han hade även löständer gjorda av människortänder. Ofräscht AB.

/S

Surt läge

Jag har en kompis som sitter fast i Brisbane. Mitt i översvämningarnas centrum i Australien! Känns ju kul! Hade inte hört från honom på ett par dagar, då ett litet brev dimper ner i mailen där han berättar hur läget är och han nu ska evukuera.
Fy fan vad hemskt!

/S

Nice

Kan vara så att jag har världens bästa jobb?
Jo, det har jag faktiskt!

/S

Världens bästa timlön

Det ryktas att Orlando "Legolas" Bloom ska göra ett framträdande i den nya "The hobbit" filmen som den snygga blonda alven. För två minuters film tid så kommer han få 7 miljoner.
Helt galet.

/S

Chockar

Jag avskyr att köpa skor. Verkligen. Jag drar mig för att göra det.
Men nu slog jag på stort och köpte tre par skor!

/S

Just nu

Sitter här och försöker komma på något kreativt att skriva. Brist på insperation kanske?
Men livet rullar på riktitg bra faktiskt! Helgen som var bestod av träning, mycket handboll och umgås med vänner! Me kind of weekend!
Även så börjar sommaren 2011 ta form! Utlandsresan är klar, förmodligen en festival och sen en road trip neråt i Europa! Kommer bli kalas!
Igår så fick jag även mitt surroundsystem inkopplat igår!

/S

Jobbigt läge

Det värsta med att börjar träna och leva sunt så här efter nyår, är att det blir säsong för semlor!

/S

Inte okej

Om dem bestämmer sig för att sätta Zlatan på 200 kr lappen, så emigrerar jag.

/S

Snow snow snow

Frippe informerad mig om att det snöar från höger. Robin berättade att det inte snöat så här mycket på ett dygn sedan -72. Trots detta så tog jag en riktigt lång promenad. Och nu när jag kommit innanför dörren så slutar det. Typiskt.

/S

Konstaterande

Mina garderober(!!) är på tok för små. Inte konstigt att mina reservgarderober i form av två stolar ständigt har staplar av kläder så att det inte går att använda dem till vad de tillverkades för. Att sitta på.

/S

The breast crusher

Var precis på gymmet en sväng. Skulle pröva på en maskin för magen. Vet inte rikigt hur jag ska förklara den, men det gick ut på att du satt, med en vaderad bräda över brösten, för att sen böja dig framåt. Detta skulle träna magen. Det enda den gjorde för mig var att minska mina bröst till A kupa.
Så magen får tränas på annat sätt. Ska ta hjälp av min kära vän Jeanette som är en riktig hajjare på sånt!

/S

The new year

Tillbringade nyårsaftonen och långt in på natten i med goda vänner. Vid midnatt var det givet att se fyrverkerierna.
Vilken kväll!

2010 was a year to never forget. Now let´s make 2011 a year to remember

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0