Gäsp

Så himla tröööööööött! Önskar att helgerna kunde vara typ en dag längre.
Många tycker att måndagar är värst. Inte jag. Jag tycker faktikst att tisdagar är värre. Måndagar är ju kul att träffa kollegorna igen och så där. Men tisdagar är bara en dag som itne är nära något. Så usch för morgondagen! Dock har jag sovmorgon.
Helgen har vart grym! Bjöds på fest hemma hos mig i fredags, sen har det vart film, roadtrip, slagstaglass, film och promenad i regn resten av helgen!

Nu rullar jag till jobbet!

/S

Nya äventyr

För att jag ska få mer helhet i vad som händer och sker på jobbet, så dka jag två dagar denna vecka fått vara med på andra ställen än receptionen. Igår fick jag gå med Linn, som var akutsköterska. Vad riktigt kul och intressant att hänga med henne! Idag ska jag vara på vårdavdelningen med Therese! Hoppas och tror det kommer bli minst lika kul!

Snart helg!

/S

Tillbaka till verkligheten

Jaha måndagmorgon och strax ska jag rulla till jobbet. Lite tungt, för önskar att denna helg kunde ha varat lite längre!
Fredagen bjöd ju på examen och fest med klasskamraterna! Hade så himla kul med mina fina klasskamrater. Fortfarande lite svårt att förstå att jag är klar!
Lördagskvällen tillbringades hemma hos Sofie, som firade att hon nu är färdigutbildad hon med! Grattis grattis! Galet kul kväll!
Igår var en lagom slösöndag som sen avslutades med mat (till min förfäran på den gyllene fiskmåsen) och bio! Det blev Robin Hood, som rekommenderas!

Längtar redan till nästa helg!

/S

Examen idag!

Idag tar jag min efterlängatde examen. I och med detta så är nog min studietid över. Har ju bara hållit på i 14 år det vill säga 28 terminer i streck. Sjukt länge.
Först blir det lunch med klasskompisarna, sen själva examen! Sen bär det av till klasskompisen för en stor grillfest med klassen och fira! Lovelly!

/S

Oui!

Kanske blir både Paris och London innan denna sommar är slut!
Det gillas skarpt!

/S

Friday is the day

På fredag tar jag min examen! Två år har bara försvunnit! Men det kommer bli en grym dag!!
Mitt examensarbete är nu även inskickat! Så himla skönt!


/S

Gårdagens kap

Köpte ett par jeans igår för 15 kr!
Slå den ni!

/S

Vuxenpoäng

Igår blev jag bilägare!

/S

Sängkläder

Varför kan inte ett lakan bara ligga på sin plats? Jag bäddar det snyggt och går och lägger mig. När jag vaknar så är det bara på en vit tygknöl och halva madrassen är blottad. Hur är det möjligt?

/S

Bak och fram?

Min bror har nu börjat övningsköra i hopp om att få körkort under sommaren. Vägverket krävde papper och foto på honom, till den lilla platsbricka som ska intyga att han är en kapabel förare.
Han har nu fått ett brev från posten, där det står att hans körkort är klart och finns att hämta den hos dem.

/S

Just great!

Vilken underbar helg det vart!
Valborg på landet med dem bästa!
Igår var det först fest på Järntorget sen så stack jag vidare till Fröslunda! Två mycket roliga fester!
Denna kväll kommer bjuda på mat på Bambo och bio med underbara vänner!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0