Greece baby

Precis bokat resa till Rhodos senare i sommar med vänner!
All inclusive mitt på stranden. Precis som det ska vara!
 
 
 
Ska bara komma på hur jag ska berätta för mor min att jag inte kommer vara Sverige på hennes födelsedags. I år igen.
 
/S

Ombyggnad pågår

Japp, nu försöker jag fixa om bloggen lite.
Går inte så bra som jag hade hoppats på men.
 
Rebecca, kan vara så att jag behöver din hjälp sen....
 
/S

Poäng till mig

Jag har lyckats byte glödlampa i köket.
Helt själv.
 
/S
 

At the gym

Två scenarier på gymmet idag.

Kommer till gymmet och enligt Klosterkyrka var jag där 8.56. Gymmet öppnar 9.00. Utanför gymmet står det redan tre personer. Frågar om dem inte öppnat än. Nej det har dem tydligen inte. Kollar in, ser allt tänt och personalen är där. Så jag går fram och känner på dörren. Den öppnas.
"Jaha, den var öppen?!" säger dem tre dönickarna. Ska jag tolka det som dem inte ens känt på dörren?

Denna tid på året är det mycket nytt folk på gymmet. Jag har inte gymmat länge på gymmet, men har ju gjort det tidigare. Men finns dem som aldrig satt sin fot på ett gym. Så dem klokt bokade in tid med perosnlig tränare, så dem går genom maskiner osv. Smart tycker jag. Så skriver dem upp på små lappar vad dem ska göra, hur många gånger osv. Återigen, smart.
Men dem har lite svårt att gå out side the box så att säga. Dem går stenhårt efter ordningen på pappret. Är maskinen upptagen som dem ska ha, så ställer dem sig och väntar vackert på att den ska bli ledig. Jag menar, gå till en annan maskin så länge.
Idag såg jag tre människor köa till en maskin. Oeffektiv work out AB.

/S

Lamphelve.....

Lampan i taket i köket har gått sönder. Riktigt mörkt där nu.
Jag har ingen om vad jag ska göra.
Själva...lampskärmen i brist på annat ord....sitter liksom fast. I taket.
Jag vet inte.

/S

Halva vägen

Idag har jag kämpat och slitit med fitnessfighten halva tiden. Två veckor kvar nu! Och resultaten hittills är jag väldigt glad över.

- 4kg och - 6 cm över magen.

Heja mig!

/S

Skor

Den där biten av dna eller gen, eller vad det nu är som styr att tjejer ska gilla att shoppa skor, fastnade aldrig ritkigt på mig. Jag tycker det är jobbigt, smärtsamt, tidskrävande och rent av avtändande. 
Men nu börjar det bli dags. Är bokstavligen talat ett hål rakt in i skon vid mina tår. Ni kan tänka er hur mysigt det är att gå i snön. Men om jag känner mig själv kommer det ta någon vecka till, eller två, varje fall till löning innan jag orkar ta tag i det.
 
/S

Vloggare

Charlie: http://www.youtube.com/charlie
 
Alex: http://www.youtube.com/user/nerimon/feed?filter=2
 
Charlie och Alex är två vloggare som jag börjat följa på senaste tiden. Två brittiska killar som bloggare via youtube. Har ni tråkigt, kolla in dem. Speciellt Alexs tolkning av första twlight boken, fantastiskt kul.
Sen av Charlie kan ni se nästan vad som helst, speciellt eftersom han har det där Heath Leadger leendet.
Japp, man bir lite mjukare inombords när man ser det. Charlie ligger i toppen bland dem i världen som har mest prenumeranter, vissa klipp ha setts över 2 miljoner människor. 
Skönt tidsfördriv!
 
/S

A first

Kan ju säga att jag aldrig, aldrig tidigare har gått tidigare för att hinna träna innan jag ska till jobbet. Skön känsla så här efteråt faktiskt.
Är inne på dag 8 av 30 nu. Märker helt klart skillnad på vad jag orkar, speciellt på crosstrainern. Kan ju hoppas att resulatat på kroppen kommer snart oxå.

/S

Dag 3

En del av mig känner så här, är jag smal snart?
Ungefär så stort tålamod har jag när det kommer till träning nu för tiden. Självklart vet jag att det inte funkar så.

/S

Work out

Så här låter det nu för tiden på jobbet när vi inte pratar jobb.
Träning, träning, mat, gym, träning, vad vi ska äta ikväll, vad vi egentligen skulle vilja äta (marabou digestive var poppis idag) träning, träningsvärk, mat och lite mer träning.

Vi är några stycken som gått ihop på jobbet och gett oss fan på det här med träning och bra mat. Vi har startat detta med att göra något som heter Fitnessfighten. 30 dagar av daglig träning och stenkoll på maten. Sån koll, att vi måste väga den. Jag har kommit så långt som dag två i detta. Heja mig! Känns bra än så länge.
Och det faktum att jag gör detta med några stycken plus att jag skriver det här, så känner jag att jag inte kan ge upp. Så skönt att ha folk som går genom samma sak och kan pusha en!

/S

Tattoo

Galet tidigt. Men lite får man offra när det är dags för lite nytt bläck på kroppen!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0