Glad!

Så förbannat lycklig över att vara hemma igen!

/S

Home!

Om cirkus 30 min börjar vi åka mot flygplatsen och sen 17.20 kommer jag äntligen vara tillbaka på svensk mark och min bästa Jeanette kommer stå där och vänta på mig! Sen brummar vi hem till E-town! Där kommer ännu flera vänner vänta och det ska bli fest! Lycklig!

Sen är det någon uttråkad obegåvad människa som har bombhotat ett plan som skull flyga mellan Kanada och Pakistan, men dem landade på Arlanda och har nu gripit honom. Nyheterna säger att inga andra flyg ska påverkas av detta. Hoppas på det!

Over and out from England

/S

Titanic

Har kollat på denna prisbelönta film ikväll. Sist jag såg den var även första gången jag såg den och det var när den kom ut. Jag var åtta år. Har alltså inte så mycket minne av den.
Men den var helt galet seg. Från att båten krockar tills att filmen tar slut, så tar det över en timme.
Sen när dem ligger och plaskar i vattnet så säger Leo "keep on swimming" och vad tänker jag på då? Doris från Hitta Nemo när hon sjunger "Keep on swimming". Sen kunda han lätt ha fått plats på den där dörren som hon ligger på så han frös ihjäl till ingen nytta. Nej nu låtar jag lite negativ här. Fin båt.

/S

Slutsats

Om du åker till dina au pair barns privatskola iförd jeans och en mjukiströja, så resulterar det i blickar från de föräldrar där som är klädda i fina kostymer och andra snoffsiga plagg. Blickar som även skulle kunna tolkas som "vad gör detta pattrask här på våra fina institution?"

/S

To be contuined

Nu rasar det svenska folket mot rösthanteringen enligt tidningarna. Jag lovar, om SD inte hade kommit in i riksdagen så hade rösthanteringen inte granskas med förstoringsglas. Jösses. Då hade politiken rullat vidare och ingen hade brytt sig om att i Värmland har röstsedlar lämnats i handen på kontrollanter trots att det strider mot lagen.

/S

FAS

Foreign accent syndrome. Förstå att vakna upp en dag och prata med en franks brytning. Det hände en tjej i USA. Vilken chock. Trodde inte på det först, men min goda vän Wikipedia bekräftade det och han har aldrig fel! Detta orsakas av en liten hjärnblödnig. Inte det vanligaste som du kan råka ut för. Mellan 1949 och 2009 rapporterades sextio fall.

/S

Nice!

Jobbintervju på måndag! Check!

/S

Sunes Sommar

Har du en mamma?
Ja...
Har du hår på snoppen´?
Skit i det du!
Får man ta en sväng?
NEJ!
Nu tycker jag du är lite vrång!
Lakrisbåtar! Får man ta?
NEJ!
Tack.

Så bra film!

/S

Going home

Efter det visade sig att det jag fick veta om familjen var mer eller mindre skitsnack så kommer jag hem. På lördag 17.20 för att vara exakt! Ska bli så jäkla skönt!

/S

The Sunday Times

I tidningen: En engelsk spion hittades död i sin väska i sin lägehet i London. Rättsläkaren tror inte på mord utan, och jag citerar "he suffocated because he was unable to escape after paddlocking himself inside the bag".

/S

Let´s get political

Jag har aldrig tyckt att politik har vart så här intressant! Sitter och kollar Reindfelds presskonferens nu. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra!

/S

Valet 2010

Folk kan seriöst inte bli förvånade över att Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen?
Aliansen, och de rödgrönn med för den delen, måste försöka förstå varför istället det blivit såhär! Den invandring och flyktingmotagnings politik som förts har tydligen inte gått hem hos en så stor del hos det svenska folket, eftersom Sverigedemokraterna fick 5,7%, i Eskilstuna 5,1%.
Trodde att Sverige var en demokrati och alla hade rätt att få sin röst hörd? Nu har Sverigedemokraterna blivit inröstade, så är läget. Sluta bete er som barn i en sandlåda, då ett barn inte får vara med att leka, och acceptera vad det svenska folket har valt.

/S

På aftonbladet.se

Djuren: De vinner valet
Aftonbladet TV åkte till Skansen och fick hetaste tipsen – av lemurerna

Seriöst?

/S

Minus

Härom kvällen beställde vi pizza. Fyra stycken för att vara exakt. Notan landade på 40 pund, vilket motsvarar 423 sveska kronor. Sjukt jäkla dyrt. Det var inga häftiga pizzor heller och verkligen inte goda. Jag menar pizzorna på Carlavägen som kostar 30 kronor är mycket godare.

/S

Today

Brittisk komedi är ju bland det bästa som finns! 'Allå, 'allå, 'emliga armén, Fawlty Towers, Little Brittian och Absolutely Fabulous! Lovelly!

Idag ska det shoppas!

/S

No shit, Sherlock

Läste på aftonbladet att man förväntar sig att valdeltagandet i årets val kommer vara högsta på mycket länge. Kan det bero på att babybooms åren 1989, 1990, 1991 får rösta? Kan ju vem som helst räkna ut! Så får folk betalat för att sitta och undersöka varför.

/S

Läget

Nu har det blivit kul att köra bil igen. Eller det är väl mer 80% kul och 20% läskigt.
Dem kör inte bara som idioter, dem parkerar även som sådana! Inte en tanke på att ha lite avstånd till bilen framför/bakom. Sen går det bra att parkera hur som helst. I Svearike parkeras det i färdriktningen. Har parkerar du åt vilket håll du vill.

Jag vet nu vilka kurser jag vill söka på collage. Var på skolan idag och fick massa papper som jag ska gå genom ikväll. Men det kommer bli en spanska kurs och en History of Art. Sen får vi se om det blir någon mer.

Alla pojkar på Jonathans skola ser likadana ut! Alla är lika långa, samma nyans på håret, samma frisyr, exakt samma kläder! Alltid ett äventyr att få syn på honom.
Båda barnen läser latin. Inga kommentarer för jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Jonathan tycker att det "blows". Lizzie tycker att det är ett kul ämne.

Nu ska jag laga mat. Tredje kvällen i rad. Köket står kvar, barnen har vart nöjda utan matförgiftning.
Sen ska det spelas lite Xbox.

/S

The home

            

It´s raining

Jag: It´s really poring out
Jonathan: This is just a light shower.
Jag: Aha...

Lika bra att vänja sig!

/S

The day

Detta är inte första gången någon konstaterar detta men "They got too many coins in this country, god dammit". Vi har 1 penny, 2 pence, 5 pence, 10 pence, 20 pence, 50 pence, 1 pound och 2 pound!

Idag har jag vart iväg med mamma England och sonen Jonathan på en liten road trip. Vi åkte till Windsor och Eton. Vad jag älskar England!! Allt från arkiterturen, historia till språket! Sen åkte vi till Slough Centrum. Jag kommer att kunna shoppa ihjäl mig där!! Ett av byggnaderna var minst så stort som 6-7 Tuna Park. Och då var det bara en av byggnaderna!!! Lycka! Fanns alla möjliga affärer!!

Sen kom eldprovet. Kör egna bilen för att hämta dotter Lizzie i skolan. Det var ju ett äventyr och med det menar jag att det till en början kändes som ett självmordsuppdrag. Why oh why kan inte denna ö göra som större delen av resten av världen?? Men alla överlevde och bilen fick inte en skråma. Var faktiskt inte så svårt som jag trodde men det var tokläskigt att möta bilar till en början.

Så den dagen jag blir premiärminister här så ska jag avveckla detta överflöd av mynt och även fixa denna trafikfråga. Over and out.

Nu blir det film!

/S

The move

Ja, vi kom ju till Arlanda igår och just när vi parkerar så kommer jag på att jag glömt min skinjacka hemma. Suck, jag åker alltså till ett av världens regnigaste länder iförd en kofta. Great! Skinnjackan kommer om några dagar i posten, tack mamma! Med tårar i ögonen efter sagt hej då till mor, visade jag upp mitt boardingcard och sen ställer jag mig i nästa kö. Framför mig står det också en tjej med tårar i ögonn. Vi börjar prata och det visar sig att Lisa (som hon heter) från Karlskoga också ska till London som au pair! Senare kommer det fram att hon känner min lillebror. (Liten värld) Lyckliga som vi var att vi inte var ensamma längre flög vi till London. Väl på Heathrow blir vi båda toknervös men får snabbt syn på våra familjer och går skilda vägar. Jag brummar med min Engelska mamma hemåt. Det var här jag upptäckte att alla i detta land kör som dårar. Just som jag tänkt denna tanke så säger mamma England "Jag brukar inte köra så här sakta, utan det är för att du ska se mer av området". Hjälp? Väl hemma blev det rundtur i the mansion oc uppackning av alla prylar jag hade med mig. Lisa hade bara två väskor medans jag hade tre. Vad hade jag med mig? Sen blev det middag och lära känna mamma England och gå genom mina uppgifter.

Idag var jag ute och körde min alldeles egna bil. Jag har till och med en egen liten garageport! Körde runt i området och det gick faktiskt bra. Men jag fruktar på tisdag då jag ska köra barnen till skolan. Då måste jag liksom ut på en större väg!!

/S

I´m here

Okej, första natten avklarad i mitt nya hus i Slough, Buckinghamshire, United Kingdom. Eller ja, hus var väl inte rättvist. Stor jäkla villa med en stor grind som du måste ha kod för att komma in i. Husets namn är Claremont och är så himla fint! Nedre våningen består av köket, gymmet, två vardagsrum och kontoret. Den över våningen består av fyra sovrum och sen gästrummet. Mitt rum är jättestort med eget badrum som har takfönster och sen har rummet utsikt över gården. Bilder kommer snart.
Dagens äventyr blir att köra min bil. En Peugeot 206. På väg från flygplatsen igår lärde jag mig att i England kör dem inte bara på fel sida av vägen utan även som idioter! Detta kommer bli ett äventyr!

/S

The last

15.40 lyfter jag.
17.15 landar jag och ska då få träffa den familj jag kommer leva med den kommande tiden.

Skriver snart igen. Då från England.

Min väska får väga 23 kilo. Vågen visade 22.6!

Gaaaaaah!

/S

What goes around

Helt ärligt, någon som ens tycker lite synd om Hagamannen som åkte på stryk i fängelset? Shit happends when you are an ashole.

/S

Snart så

Jag tycker jag borde känna mig nervös eller något men icke! Väskorna är packade och står här brevid mig och ja, hånar mig med sin närvaro, men inget. Om två dygn är jag påväg till Arlanda för att lämna landet för den närmsta framtiden. Men jag kommer väl fatta det när jag träffar min au pair mamma, barnen och får se huset jag ska bo i. Okej, nu fick jag ett litet hugg i magen.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0