En kväll med eliten

Valborg idag. Denna kväll skall tillbringas med mina underbara vänner i ett hus på landet. Vi ska äta och dricka gott och bara ha det så bra som vi kan ha det tillsammans.
Nu kommer pojkarna och hämtar mig!

/S

Life is good

Det går bra på jobbet.
Planerna för Valborg är klara! Längtar!
För övrigt en grym helg inplanerad.
Mindre än en månad kvar till examen.
Har snart min egen bil.
Kollat på film ikväll med en god vän, en nyfunnen vän och myst med tre chihuahuor.
God natt!

/S

Det avlånga landet

Min kollega Linn är från Norrland. Skellefteå för att vara noga. För att vara ännu mera noggrann så är det lite utanför Skellefteå.
Råkade säga till henne att jag tycker att gränsen för Norrland börjar vid Gävle. Inte populärt. Jag vet, jag vet. Halva Sverige är ungefär vid Sundsvall. Men fatta då vad mycket Norrland det finns, eftersom gränsen går där!!  Jag tycker Sundsvall ligger högt upp, men så finns det lika mycket till!! Det går bara inte ihop att Umeå och allt det där kan ligga så fruktansvärt långt bort. Och så massor av skog på det. Nästan så man blir mörkrädd.
 
/S

Crash and burn baby

Jag kan börja med att säga att jag mår bra!
Jaha, denna morgon blev ju inte som jag hade väntat mig. Åt det dåliga hållet tyvärr. Satte mig i bilen och började köra till jobbet. Kommer ut ur rondellen efter motorstadion och sätter kurs mot Strömsholm. Ser att det är någon som har voltat då det är mycket halt på vägarna. Jag saktar ner för att samma öde inte ska hända mig. Tji fick jag! Ungefär två hundra meter senare får jag sladd på bilen och kör in i mitträcket på vägen. Pang sa det bara! Har ingen minne av att jag sladda. Bara en smäll i fronten och sen att jag stod på tvären över körfältet. Ser sen att jag tydlingen har lyckats sladda in med vänster baklyckta också. Fattar inte riktigt vad som hade hänt. Det stannar två bilar bakom mig och förarna där hjälper mig ur bilen. Får sätta mig en an ev deras biler. Och då fattar jag vad som hänt. Tåranar börjar rinna och jag hamnar i chock och sitter bara och skakar. Sen kommer det poliser, brandbil och räddningstjänsten. Jag pratar med dem flesta av dem. Dem berättar att bilens hela front är intryckt och att bärgaren är på väg. Försöker ringa mamma, som inte svarar. De säger att jag måste upp till aktuen istället, så vore bra om någon kom och mötte mig där. Sen så bestämmer sig dem att jag inte behöver åka till akuten för jag var inte skadad, så vore bra om någon kom och hämtade mig. Blev ett himla massa fram och tillbaka men det slutar med att bästast Anders kommer en liten stund senare, hämtar mig och vi åker hem till mig. Får sen tag på mamma som går dirket hem från jobbet för att möta upp mig. På vägen hem ringer kollegan Linn mig och frågar om det är jag som har krockat efter rondellen. Då har tydligen en annan jobbarkompis åkt förbi mig och tyckt att det såg ut som jag brevid en krockad bil. När hon kommer till jobbet så får hon veta att jag inte dykt upp. De försöker ringa men får inte tag på mig. Då ringer dem Linn och ber henne också försöka ringa. Snällaste Linn säger att hon fixar allt med att informera jobbet att jag inte är direkt i skick för att jobba. Ska till läkaren nu på eftermiddagen för en undersökning. Just nu känns det bra, lite huvudvärk bara.
Så hur har din fredag vart?

/S

Saker du tänker på när du är lite för överförfriskad

Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

DJ:n behöver mig och mina musiktips!

Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

Tequila? Vilken bra idé!

Jag ska bara vila lite...

Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

Det är inte långt, vi går!

Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

/S

Vardagslyx

Har inte tillgång till bil idag och kom då överens om med min chef att jag är hemma och skriver på mitt examensarbete istället. Men jobbet går bra! Mycket att lära, fötterna värker och lukterna utanför operation är, ja intressanta. Men det kommer bli en kul sommar där känner jag på mig!

/S

21

Med en enkel tulipan uppå bemärkelseda’n, jag har den äran jag har den äran att gratulera.

Grattis till mig på 21 årsdagen!

/S

First day

Strax bär det av till Djursjukhuset och min första dag! Spännande och lite smått nervös. Men det kommer gå så bra! Wish me luck!

/S

Äntligen fredag

Sista dagen på praktiken idag. Lite tråkigt men ser framemot att börja på Strömsholms Djursjukhus på måndag.
Sen vilken helg det kommer bli! Ikväll är det fest i min och Anders ära och imorgon skulle det även bjudas på fest, bara för att vi tycker det är kul!
En annan sak som jag är galet glad över är att jag har fixat en alldelse egen bil som jag ska ha över sommaren! Så får vi se om jag köper den sen!
Kompis det går bra nu! Inte ens den förbenade snön kan få mig på dåligt humör!

/S

I think not

Min vän från barndommen fick sitt andra barn här förra veckan.
Hon är två år yngre än vad jag är.
- Du ligger efter, skämtar mor min.
Med handen på hjärtat, så kan jag ligga efter på denna punkt utan att må dåligt. Jag känner att vara i hennes skor, 19 år och två barnsmor, aldrig var en del av min plan. Men som tur är vi alla olika!
Grattis till lilla dottern!

/S

Glowing

Idag upptäckte jag att min klocka har visare som lyser i mörkret. Jag har haft klockan i snart tre månader. Uppmärksamt Sara!

/S

Upplärning

Nu är det slut på mina sovmornar och lediga dagar! Vissa tycker att det är på tiden att jag börjar göra något om dagarna. Personligen kommer jag sakna mina sovmorrnar förbaskat mycket men har också börjar tröttna på att inte direkt göra något om dagarna. Redan nästa vecka påbörjar jag min upplärning inför sommarjobbet på djursjukhuset. Kommer bli kul!

/S

Happy happy

Jag längtar redan till nästa helg! Kommer bli massa skoj!
Har hunnit med fest, handboll, grilla och filmkväll denna helg.
Nu ska jag ut på en promenad!

/S

Katshing

Antal kronor jag får tillbaka på skatten: 5.904

/S

Dangerous words from a women

Fine
This is the word women use to end an argument when they are right and you need to shut up.

Five Minutes
If she is getting dressed, this means a half an hour. Five minutes is only five minutes if you have just been given five more minutes to watch the game before helping around the house.

Nothing
This is the calm before the storm. This means something, and you should be on your toes. Arguments that begin with nothing usually end in fine.

Go Ahead
This is a dare, not permission. Don’t Do It!

Loud Sigh
This is actually a word, but is a non-verbal statement often misunderstood by men. A loud sigh means she thinks you are an idiot
and wonders why she is wasting her time standing here and arguing with you about nothing. (Refer back to # 3 for the meaning of nothing.)

That’s Okay
This is one of the most dangerous statements a women can make to a man. That’s okay means she wants to think long and hard before
deciding how and when you will pay for your mistake.

Thanks
A woman is thanking you, do not question, or faint. Just say you’re welcome. (I want to add in a clause here – This is true, unless she says ‘Thanks a lot’ – that is PURE sarcasm and she is not thanking you at all. DO NOT say ‘you’re welcome’ . that will bring on a ‘whatever’).

Whatever
Is a woman’s way of saying F– YOU!

Don’t worry about it, I got it
Another dangerous statement, meaning this is something that a woman has told a man to do several times, but is now doing it herself. This
will later result in a man asking ‘What’s wrong?’ For the woman’s response refer to #3

Lunchdejt

Blev precis uppringde av en av mina bästa vänner, Anders. Han slutar jobbet vid halv tolv och ville ha lite sällskap till lunchen. Det är jag inte sen på att haka på. Han sa att han hade lite information (dvs skvaller). Jag sa att även jag hade information. Vi hann inte prata mer men vi antog att vi båda hade samma informantion. Bara att han pratat med den ena parten och jag den andra. Alltid lika intressant att jämföra.

/S

Påsken

What a lovely weekend it has been!
Det har vart fest i dagarna tre. Vi hann även med att grilla för att fira in våren. Vi hade sönder engånggrillen men när tändvätskan anlände så löste vi det problmet.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten.
Sov gott!

/S

Besiktning failed

Bilen besiktades igår. Allt fungerade som det skulle, förutom en sak. Dragkroken satt för hårt så nu ska bilen ombesiktas. Har aldrig hört talas om att man kan kugga pga dragkroken men.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0