Tillfälligt farväl

Jaha, nu när sommaren närmar sig med stormsteg så försvinner ju även alla serier från tablån. Hela maj har vart ett farväl efter det andra. Men i höst kommer dem tillbaka igen, thank God! Men nu under sommaren blir det nog att kolla om favoriter.
Har faktiskt börjat kolla på Förhäxad. Psych och Sons of anarchy är två serier som ligger nära hjärtat, så dem blir det nog att kolla. Blir nog även en Prison Break.
 
 


Har ni några förslag på serier, nya som gamla?
 
/S

Torsdagshäng

 
Tillbringade kvällen i Vilsta. Jobbet har fixat ihop ett fotbollslag så turneringen är i full gång!
Vinst med 4-1, så vinner dem nästa match blir det semifinal!
 
/S

So you know

 
/S

Kevin

 
Träffade min vän Maria för några dagar sen och hennes lilla nykläckta Kevin på drygt en månad. Sötare och snällare bebis från man leta efter!
 
/S

Soundtrack Fast 6

 
 
Inte min typ av musik men älskar rrefrängen.
 
/S

Instagram

Finns där nu. Som alla andra har jag upptäckt. 
 
Heter saraalee_ om ni vill kika in.

/S

Furious 6

Vi var på bio igår. Vi såg den efterlängtade Furious 6. För er som inte sett den och inte gillar spoilers, förselår jag att ni hoppar över nästa stycke. Jag kommer inte berätta vad exakt som hände, utan mer reaktionen hos oss som publik.
Okej?
 
Okej.
Ja, allt var bra och helt i Fast and Furious stil. Snabba bilar, snabba kommentararer, action och en skurk. Härligt! Sen när det är drygt 40-30 min kvar en filmen, så kommer det en scen, som faktiskt gör att hela Rio1 Salong i Eskilstuna, buar. Den var så dålig. Och efter det blev det nästan värre och värre faktikst.  Orealistisk sak efter den andra. Sen kom en scen som ledde till en kortapplåd för det var bra shit, sen var vi tillbaka till det orealistiska. Det som räddade filmen var scenen efter eftertexten. En scen som var så bra ledde till ståede ovationer och applåder och busvisslingar. Fantastiskt var det! Så nu längtar alla till Fast 7 som kommer nästa år. Ja vi längtar trots dem sista 30 min av filmen. För den sista scenen, den sista minuten, kan inte annat resultera i en grymt Fast 7.
Motsägelsefullt? Har suttit och halvt sågat filmen och nu längtar jag till uppföljaren. Se filmen och sen sista minuten. Nu kommer hålla med mig. Och resten av Salong 1.
 
 
/S
 
 

Back

Ett kort uppehåll har ägt rum på denna blogg för den uppmärksamma läsaren, detta pga bristande inspiration. Men nu är vi med i matchen igen!
Samt en ny header ska upp. Jag lyckades ta bort den gamla, problemet är att få dit den nya. 
Men Rebecca, om jag inte ordnar detta tills på lördag så är jag mer än tacksam för din hjälp!
 
/S

Paintball

Nu blir det några timmar i skogen med vännerna för en omgång paintball. Sen ut och käka ikväll. What a lovely day! /S

The game

Läste i tidningen om hon som körde rysk roulette. Det slutade med att hon sköt sig i huvudet.
Inte för att vara så, men en liten del av mig, känner att.....skyll dig själv? Må vara hemskt att säga, men kom igen. Rysk roulette. Man vet vad konsekvernserna kan bli.
Sen stackars kille som blivit anhållen för vållande till annans död.

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0