Freaking Awesome

Idag bär det av! Kryssning till Riga! Dem jag åker med är Viktoria, Kristian, Rikard, Martin, Linda, Sofie, Sonja, Niklas, Olback, Tim och Frippe! Lovelly!
Såg på nyheterna igår att en kryssningsfartyg fastnat i isen utanför Helsingfors! Spännande!

It´s going to be legend- wait for it -ARY!

/S

Dagen I-landsproblem

Jaha, då står jag inför en klädkris. Igen. Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket kläder och ändå inte ha något att ta på mig. Igen. Suck! Som tur är ju har jag ju hela dagen på mig att packa. Har kommit fram till en klänning jag ska ha med mig. Nu är det bara resten kvar. Visst har jag ett examensarbete att bli klar med, men nu gäller det faktiskt att priotera här.

/S

What a good day it would be

10 SKÄL ATT SERVERA ALKOHOL I SKOLAN:

1. Eleverna skulle komma frivilligt till skolan.
2. Eleverna skulle inte klaga över den dåliga skolmaten.
3. Eleverna å lärarna skulle gärna jobba över på fredagarna eftersom dom inte behöver gå till nån annan fest eller bara och slappna av.
4. Chanserna för att få bättre betyg skulle vara större när lärarna är fulla.
5. Klasskamraterna skulle plötligt se mycket bättre ut.
6. Cafeterians inkomster skulle öka.
7. Flera elever skulle få lättare på muntliga redovisningar.
8. Det skullle öka dina chanser att få se dina skolkamrater nakna.
9. Sommarlov skulle inte behövas för eleverna skulle hellre komma till skolan.
10. Lärarna skulle inte längre behöva kaffe i lärarrummet för att piggna till.

/S

Ohett

Att prata om sitt ex när du ska charma en ny, är ett big no no, enligt mig.

/S

Oansvarigheten själv

Hörde precis på radion att en undersökning visar att kvinnor som röker under sin graviditet, ger en ökad risk åt sitt barn att drabbas av hjärt och kärlsjukdommar och att barnen sen får en annan hjärtrytm.
Detta visste vi ju redan men det som verkligen stör mig är att det finns ju dem som röker under sin graviditet. Jag menar hur dum får man vara!? Kommer med magen i vädret och bolmar på en cancerpinne. Fine, när hon är själv, vuxen person som bestämmer själv om hon vill fylla kroppen med tjära och annat smått och gott. Men när hon är gravid? Rökt bort alla hjärnceller eller?

/S

Someone please call 911

Fick precis detta mail från en kompis i England. Han säger att det är en sann historia.
Jag vet inte. Skulle inte förvåna mig. Kul är det varje fall.

Phillip Hewitson, an elderly man, was going up to bed, when his wife told him that he'd left the light on in the garden shed, which she could see from the bedroom window. George opened the back door to go turn off the light, but saw that there were people in the shed stealing things.

He phoned the police, who asked "Is someone in your house?"

He said "No," but some people are breaking into my garden shed and stealing from me.

Then the police dispatcher said "All patrols are busy. You should lock your doors and an officer will be along when one is available."

George said, "Okay."

He hung up the phone and counted to 30.
Then he phoned the police again.

"Hello, I just called you a few seconds ago because there were people stealing things from my shed. Well you don't have to worry about them now because I just shot them." and he hung up.

Within five minutes, Six Police Cars, a Helicopter, two Fire Trucks, a Paramedic, and an Ambulance showed up at the Hewitsons' residence, and caught the burglars red-handed

One of the Policemen said to Phillip, "I thought you said that you'd shot them!"

Phillip said, "I thought you said there was nobody available!"

/S

Förkyld AB

Har lyckats få en riktig dunder förkylning. Snöt mig igår så jag tror trumhinnorna sprack. Ja, det får jag för att jag umgicks hela helgen med en som vart sjuk hela förra veckan. Men sjukt kul hade vi.
Måtte förkylnigen försvinna till helgen! Massor av party inplanerat!

/S

Son, have you seen the world?

Slog i huvudet igår kväll när jag skulle hoppa in i bilen. Ont som fan gjorde det. Inte har det gått över än heller. Men trots skallebanket så sitter jag här och pluggar. Efter att har skrivit drygt 10 rader, så tyckte jag att jag förtjänade en paus. Måste akta så jag inte sträcker armen när jag klappar mig själv på ryggen för den enorma prestationen. Suck, vad värdelös jag är på det här med att plugga.
Jag har inte riktigt förstått det här med att bli klar långt innan utsatt datum? Jag jobbar bättre under press. Som sagt, dålig självdisciplin. En av mina klasskamrater är klar med sitt arbete. Snacka om overkill.

Har ni hört låten Rise against med låten Hero of War? Favoritlåten just nu! 

/S

Missvisande

Min katt heter Akilles. Efter den grekiska mytologins hjälte som var modig, stark och inte rädd för mycket. Han spöade skiten ur Hector till exempel (lustigt nog så hette Charlottes kanin Hector och vi undrar vad som skulle ha hänt om vi lät våra husdjur träffa varandra). Men då min katt är feg, skiter knäck så fort man andas och rädd för allt så passar inte namnet Akilles in på honom. Han är mer en Paris.

/S

Eloge

Min vän Maria har idag fått veta att hon har fått fast tjänst ute på Strömsholms djursjukhus, efter hon tar examen i Maj. Alla andra hade vart tvugan att jobba som vikarier i två år innan de fått en fast tjänst men inte Maria! Hon rockar helt enkelt!

/S

Nostalgi

Såg reklam på tv för en ny säsong av Vintergatan.
Var inte det den bästa sommarlovsmorgon, så säg!

/S

Lördagens festligheter

Det var fest i Fröslunda igår! Riktigt roligt måste jag säga! Folk jag inte har träffat på länge och sen några som jag inte hade träffat alls. Sjukt kul hade vi varje fall. Till en början så var det jag och pokarna. Mikael, en kompis som inte närvarade på festen fick reda på det.
- Korvfest? Mina kusiner är väl där.. Med deras kvinnliga agerande, kurviga kroppar och ej muskulösa armar så skulle dom inte ens ha rätt i att platsa i ett prinskorvpaket. Nej du Sara, jag tror du har hittat hem och platsar perfekt där du nu befinner dig :)

Har tillbringat även denna kväll dessa pojkar med kvinnliga agerande, kurviga kroppar och ej muskulösa armar då vi åt mat och kollade film. Dem får vara hur kvinnliga dem vill, men fan vad kul vi har ihop!
God natt folket!

/S

Seg i starten

Jaha, när den här dagen är slut ska jag alltså ha lagt ner 80 timmar på mitt examensarbete. Yeah, right. Linda har om möjligt gjort mindre än mig. Som Linda säger, vi tar inte vår skolgång så himla seriöst. Men vad fan, du kan ju inte ta livet allt för seriöst heller! Tråkigt det skulle bli då!
Jag har några små resor inplanerde under den kommande månaden. På grund av dem så går jag miste om en veckas tid till studier. Linda ska jobba och kommer missa ungeför lika mycket. Det kommer bli intressant om vi blir klara i tid. Ehh, blir väl kvällen innan. Som alltid.
Jag har varje fall vart till biblioteket och lånat hela 6 böcker. Även samlat ihop ett gäng hemsidor. Nu ska jag "bara" sätta mig ner och läsa, sammanställa och få ner skiten på papper.
Hmm, jag tror mitt rum behöver städas lite.

/S

Here we go

Vi ska skriva ett examensarbete under våren och behöver bara vara i skolan ett handfull dagar. Me like.
Den officiella starten för detta arbete var förra veckan. I måndags säger min lärare att "ja, då är det ju menningen att ni redan ska ha lagt ner 40 timmar på ert arbete" Hela klassen sitter som paralyserade och säger inget. Jag misstänker att alla tänkte som jag, att vi inte ens lagt ner 40 minuter på arbetet. Eller ja, kanske inte alla. För vi har några i klassen som har en rikigt bra framförhållning. Jag är inte en av dem.
Men nu tar jag tag i detta! Hemstudier känns bra, men med tänke på att jag har världens sämsta självdiciplin så blir det en rikigt utmaning! Wish me luck!

/S

Mission Completed

Jag gav upp efter jakten på ett svart halterneck linne. Hittade inte ens ett i Västerås när jag var där på shoppingrunda.
Gick ner på stan idag för att fixa lite andra saker och gick in på Gina bara för att. Och där hänger det. Ett sånt linne jag har letat efter. Nersatt från 300 kr till 50 kr desutom. Jo, jag tackar ja.

/S

Den där Gunvald

Är det bara jag eller är det inte lite falskt att Mikael Persbrandt står och predikar om att han tycker att vi ska skänka pengar till en fond för att hjälpa barn, när han kan sätta sig i en bil full som ett as och med det följer möjligheten att han kör ihjäl ett barn?

/S

End of the holliday

Då var det tillbaka till verkligheten och skolan imorgon då. Den verkligheten började egentligen i torsdags men ja, jag infann mig inte där av olika skäl. Men imorgon och sen yttligare en dag denna vecka, sen är det hemstudier för resten av terminen, utom två-tre dagars undantag. Kan jag leva med.

Min ledighet avslutade jag denna kväll med vänner. Det blev biobesök och sen mat på det!
Det gillar vi!



/S

Mission Impossible

Nu har jag vart både på Tuna Park och på stan och det finns inte ett enda svart halterneck linne så långt ögat når. Lite irriterande faktikst. Men jag ger inte upp! Jag ska ha ett!

/S

Fenoment Twilight

Okej, nu har jag läst de tre första böckerna i Twilight serien och även sett den första filmen. Kan med handen på hjärtat fråga, vad är grejen? Jag förstår det inte. Linda är på min sida. Känns som vi är väl ungefär de två som tycker så.
Men så bra är det väl inte? I slutet av tredje boken blev jag bara mest irriterad på karaktärerna. Bella skulle behöva växa upp. Ibland kändes böckerna lite löjliga faktikst. Varför fortsätter jag då läsa böckerna? Dels så fanns dem på rea och dem verkade lättlästa och sen för att jag ville se vad allt ståhej var om. Vad var det jag missade? Kan böckerna vara bättre en filmerna? För ärligt, under den första filmen var jag mest uttråkad. Men ne, böckerna var inte bättre. Ibland sämre faktiskt.
Så vad är det jag och Linda missar? För jag har gett det ett försök nu med både böcker och film.

/S

Freezing my ass off!

Fick precis bekräftelse på att det är sjukt kallt. Så här kallt har det inte vart i hela landet
sen 80-talet sa dem precis på nyheterna.

/S

Istid!

Det är 17 förbannade minus ute! Helt galet kallt!
Och av någon outgrundlig anledning bestämde jag mig för att ta en promenad imorse! Min lår var förfrusna!

Min vän Michael från New York (jobbar som bankman på Wall Street, bor på Manhattan, har sina föräldrar i Miami, lyssnar på 70-80-tals rock och min mor har inget emot att jag gifter mig med honom) frågade i ett mail här om sisten varför alla hus i Sverige är röda med vita knutar. Så vanligt är det väl inte? Dock att vi svenskar skämatr om att en riktigt Svensson bor i e röd villa, med volvo, hund och två barn.
Men jag fick förklarat för mig att det är den uppfattningen välrden kan ha av svenska kåkar, då förr så var nästan alla hus röda. Något med att Falurödfärg blev så himla poppis och det skulle skydda träet bättre.

Skulle väl behöva ta tag i plugget. Men frukta icke, jag kommer hitta något annat produktivt att göra. Så som att läsa en bok. Ja, så gör jag.

/S

The Preacher

Jag var på filmkväll med pojkarna igår.
Vi såg en film som heter The Preacher. Det var en bra film, men slutet var så löjligt.
Mördare kommer ut ur fängelset och bestämmer sig för att bli präst. Han flyttar till sitt gammla område till en kyrka som han byggt upp med hjälp av pengar han fick av en anonym person. Här finns det även en snubbe som styr hela området och all droghandel. Prästen bestämmer sig för att ta hand om en kille som säljer droger åt denna snubbe och få bort honom från drogvärlden. Snubben blir då arg killen och har ihjäl honom. Prästen blir arg och spöar skiten ur snubben.
Sista scenen nu. Prästen står i sin lilla kyrka och snubben kommer in med en pistol och säger "Today one person is gonna die" och riktar pistolen mot prästen. Sen läggar han ifrån pistolen och säger "That person is the bad guy inside of me, can you help me?" Sen så ställer dem sig på knä framför altaret och ber till Gud. Ja just det, denna snubbe var den som givit pengar anonymt till kyrkan i början.
Serisöt.

/S

God morgon!

Vaknade imorse av massor av ljud ute på gården. Kollade ut och såg att det springer det omkring en hög med termobyxor. Termobyxor med barn i.
Jaja, lika bra att pallra sig upp då. Kan ju gotta mig med att skolan inte börjar idag, utan på torsdag. Dock ska det klassas som att vi har hemstudiedagar fram tills dess. Jo, tjena. Jag har nog inte studerat hemma på en hemstudiedag sen jag började denna utbildning.
Mellandagsrea är mycket roligare!

/S

Nyårsafton

Jag hade en sån grymt rolig kväll igår tillsammans med Jenny, Katti, Linda, Anders, Jimmy, Rikard, Forsen, Martin, Olback och Malcolm!
Det var tre rätters middag, massor av skratt, bubbel på tolvslaget, sen dans långt in på natten.
Tack alla vänner för den kvällen!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0