Nyråsafton

Ska snart iväg! Älskar hur dessa högtider inte bara är några timmar på kvällen, utan det är två dagars projekt, som börjar nu och slutar någon gång i mirn eftermiddag!
Härliga vänner, god mat och gott att dricka väntar!

Gott nytt år mina vänner!

/S

The new years

Nyårsoutfit: check
Planer för nyår: check
 
Kommer blir kalas det här!
 
/S
 

Pinsamt ögonblick nummer 76

Jag är överlag en rätt smart tjej, om jag får säga det själv. Men ibland så tar det lite tid innan 10 öringen trillar ner. Som denna gång tog det tydligen 15 år.
Kollade nyligen disney filmen Herkules och förstod precis varför ett skämt var kul. Dem senaste 15 åren har jag bara utgått ifrån att det var ett dåligt skämt. Nu förstår jag att det faktiskt var ett skämt. Dock ett dåligt sådant men till lika ett skämt.
Överhuvudguden Zeus säger åt Hades (som är gud i dödsriket) att han inte ska jobba ihjäl sig. Sen börjar Zeus asgarva. Nu förstår jag att det är lite ironiskt att säga åt guden som är ansvariga döda, att inte jobba ihjäl sig.
 
Heja mig liksom.

/S

God Jul

God Jul!

/S

The End

Helt allvarligt, inget jag tror på.
Hade mayaindianerna kunnat förutse undergångar, hade det fortfarande funnits mayaindianer.
Saken är den att deras kalender har en vis cykel. Precis som vi har 365 dagar, så har dem typ några tusen år. Nu tar den cykeln slut och nästa börjar imorn. Mer spännande än så är det inte.

/S

Ink

Efter att fått höra att tatueraren i Västerås skulle ha en halv förmögenhet för min tatuering, så gick jag ner till Patrik igår. Bekvämt att ha en studio runt hörnet.
Fick en tid om ca 2 veckor och han skulle ha 800 för den.
Lite skillnad.
 
/S

Kul

 
Jag skrattade nog mer än vad jag borde ha gjort men.
 
/S

Kurser

Har precis tackat ja till två kurser i vår. På distans, bara 7,5 poängs kurser på lite halvfart, men ska bli riktigt kul! Valde sånt jag tyckte var kul och inte för att det är nödvändigt eller måsten.
En heter Änglar och Demoner. 
 
/S

It´s there

Läste någonstans att våra ögon ser ju vår näsa hela tiden, bara att hjärnan väljer att blockera den i vårt synfält.
Detta har gjort att jag har vart galet medveten om min näsa dem senaste dagarna.
 
/S

Lucia

 
 
/S

I´m alive

Bloggtorka. I know.
Men dem timmar jag sett jag sett mitt hem denna vecka har vart få! Det har vart handboll, vänner på besök! Massa kuligheter!

Igår så stack jag och min kollega/nyfunnen vän till Västerås. Vi skulle på besök hos tatueraren, käka mat och shoppa om det fanns tid till det. Vi anländer til ltatueraren och jag får höra att min text som jag ska tatuera in, ska komma att kosta 3500 kr!! Min text är inte stor, så den summan kommer jag inte betala. Så vi lättade våra plånböcker på New Yorker istället. Absoluta favorit affären! Sen käkade vi. Mycket bra kväll, förutom tatueringen. Ska kila ner till tatueraren jag har runt hörnet imorn och höra vad dem säger.

Nyår folket, dags att börja ta tag i det!

/S

My brother and me

 
Hur söta är inte vi då?
Jag rockar min trollungefrisyr till tusen och min bror bara sitter där så sockersöt så!
 
/S

Jaja

Det där med designen ligger på is just nu. Inte helt nöjd med utlägget men shit happens.

/S

Andra advent

 
Idag har jag vart så duktig! Har vart och handlat, lagat matlådor, bakat bröd och bakat gräddkolor (mums) även införskaffat mig finaste granen på ca 1 m i höjd och klätt den.
 
Det där riktigt löjligt stora paketet till höger, det är till min bror.Det tog världens största kartong och mer än en rulleinslagspapper att få ihop det. Tog typ en timme att slå in.
 
/S

Löjligt

Det finns människor till allt. Nu har julkalendern blivit anmäld för att ha uppmanat till ockultism, då i ett av avsnitten leker barnen Anden i glaset.
Har ni bittra människor inget annan för er? Någon har kallat det "ondskans hantlangare" och "lär barnen få kontakt med den mörka sidan". Hoy crap, har ni sett ens tittat på programmet? Världens snällaste spöken!

/S

Under konstruktion

Jobbar på det har med designen. Skulle liksom bara byte headern. Slutade med att jag bytte layout. 
Heja mig.
 
/S

Kallt

Det är galet kallt ute. Men inte för att vara så, men det är lite kallare för mig. Min dragkedja på min vinterjacka har nämligen gått sönder så kan ej knäppa den. Då blir det kallare för mig.

/S

Skills

Skruvat lite ikea möbler idag.
Lovar, jag hade blivit en grym transformer.

/S

Jul, efterlängtade jul!

Idag är det första december! I min värld är det julpynta till jag kräks. Älskar julen. Älskar pyntet. Älskar musiken. Älskar filmerna. Älskar maten. Älskar doften av granen. Älskar allt med julen! Helt klart bästa årstiden!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0