Shopping

Det är tydligen från och med imorgon som det går att förtidsrösa.
Så jag tog en shoppingtur istället. Notan hamnade på 1784 kr.

/S

Valet

Detta år ryker min rösta-i-valet oskuld. Sist det var val, var jag blott 17 år. Det blir förtidsrösta för min del så tänkte göra det idag, då jag fått mitt röstkort nu. Jag har inte vart så jätteinsatt i valet, så jag fick tipset att göra tester på nätet, så som valkompassen, för att se åt vilket håll det lutar. Jag har gjort tre olika och fått tre olika svar. Inte alls förvirrande.

/S

Sista helgen

Fredagen bar det av till Västerås med dem bästa för att se The Expendables! Den filmen rekomenderas, men inte i Västerås biosalonger.
I lördags ställde jag till med avskedsfest! Det var en så himla rolig kväll! Samtidigt lite sorgligt då jag inte komme vara med mina vänner på en sån kväll på ett tag. Men jag kommer ju hem med jämna mellanrum och dem kommer ju och hälsar på.

Saken är ju den att jag flyttar från stan, ja till och med landet på lördag. Till London, elle ja, tre mil utanför i staden Slough. Jag ska bli au pair i familjen West. Dem består av mamma Isabel, dotte Lizzie (14 år) och son Jonathan (12 år). Mitt jobbet kommer gå ut på att skjutsa ungarna till skolan på morgonen, sen mellan 9 och 17 är jag ledig, så kommer ta en eller två kurser på collage. Sen så hämtar jag barnen från skolan. Sen när mamman kommer hem är jag ledig och är även ledig på helger, med någon barnvaktskväll ibland. Städnigen är att se till att det ser snggt ut, hjälpa till där jag ser det behövs. Kommer ha eget rum med badrum och egen bil som är betald. Nej, vilken bil det blir vet jag ej då den inte är köpt än. Men min största oror ang bil är att den kommer vara på fel sida av vägen. Huset är tokstort med enorm trädgård och hemmagym.
Toknervös men det komme bli bra!

/S

Nine days to go

Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This towns to small for me to stay
The time is now
I'm heading out

/S

Käre lillebror

Min bror Rikard måste ha den bredaste musiksmaken jag stöt på. De fyra senaste låtarna han har spelat har vart
Magnus Uggla - Dansar aldrig nykter
Bon Jovi - Bed of roses
Jimmy Jansson - Amanda
Eminem - Love the way you lie

Jag tycker att tre av fyra låtar är godkända.

/S

Delade menningar

Under helgen som gått så har vi betat av dem sista tre Saw filmerna. För er som inte sett dem å går dem kor ut på att folk får som ett pest eller kolera beslut. Typ stoppa ner handen i syra för att få upp nykeln så du kan låsa upp kedjorna som håller fast dig, annars dör du en mycket smärtsam död. I detta fll fick tjejen hela bröstkorgen uppsliten. Bara ett smak prov hur det är i filmerna. Finns myckt värre saker. Nu när jag satt och kollade på filmerna så var killarna rörande överens om att den absoult värsta grejen en behöver gå genom i filmen var är hon behöver hoppa ne i en stor tunna med sprutor för att hitta ett motgift. Spruträdda som dem är. Dem tycker det är värre med sprutor än att få få huvudet omvridet ett varv. Jag tyckte varje fall att det var lite konstigt.

En annan diskussion som vi har haft under en lång tid är ang sport. Återigen är det Sara vs Pojkarna. Dem tycker faktiskt att Formel 1 och liknanade räknas som sport. Vilket jag tycker ä helt fel. Du sitter i ett trångt utrymme och låter en motor göra jobet. Nej, de klassas inte som sport i mina ögon. Samma sak som golf, det är ingen sport utan en aktivitet.

/S

London baby!

Nu jäklar ska det röras om i tillvaron! Sticker till London!

/S

Men who hates women

Dem ska ju göra en Hollywood veriation av Män som hatar kvinnor trilogin. Daniel Craig, den senaste i uppställningen av James Bond, ska spela Mikael Blomkvist. Det kan funka tror jag.
Det senaste ryktet är att regisören vill ge alla i filmen en svensk brytning. Det kommer ju inte gå. För det första vet inte amerikanerna vart Sverige ligger, de tror ju att vi är Schweiz och det kommer sluta med att alla bryter på tyska. Dålig idé.

/S

The finish

Sista dagen idag. Mycket tråkigt. Har liksom fäst mig vid stället.
Idag avgörs även min och Sofias tävling som pågått på jobbet. Mycket står på spel!

/S

The end is near

Kom på igår, att jag kommer sakna jobbet!

/S

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0