Till Anna

Bara för att bli lite nostalgisk.
Pratat lite smått med Anna. Vi gick samma grundskola i 10 år. Vi bodde grannar. Vi spelade handboll och fotboll tillsammans. Vi åkte på semester tillsammans med våra familjer. Ja, vi har gjort mycket tillsammans under vår barndom. Men på tal om att resa med Anna så tänker jag alltid på henne när jag är i Örebro. Där finns en stor ful tegelbyggnad med diverse produktmärken på. Ett av dem är Ekströms. När vi var mindre och vi åkte ner mot västkusten till te.x Skara eller Göteborg, då de flesta semestrar tillbringades där, så åkte vi ju alltid förbi där.
Eftersom vi var små och inte så inteligenta, så blev vi varje gång överlyckliga över att åka förbi Ekströms, för då visste vi. Då var vi snart framme.
Idag så vet jag mycket väl att man inte ens kommit halva vägen till Göteborg i Örebro, men som Anna sa. "Ett riktigt landmark".

/S


Kommentarer
Anna

Du glömde spela gitarr! ;)

Haha, men på något sätt gick det fortare efter den där Engströms-skylten, bara för att man TRODDE att det skulle göra det... Prova det nu när du åker och se om det fortfarande fungerar, haha

2009-06-30 @ 10:54:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0