London baby!



Upp vid klockan 4, flyget gick strax efter 7 och strax innan klockan 9 var vi i centrala London! Fantastiskt vad man kan hinna med på morgonkvisten. Blev en promenad längst Oxford Street, besökte lite affärer, till min stora lycka Forever 21, innan vi hamnade i den affär vi längtat efter, Primark! Så mycket billiga kläder så det var inte klokt! Dyraste plagget låg runt 100 svenska kronor. Så Linda och jag roade oss kungligt där inne ett tag och hittade massa kläder. Me so happy!



Sen mötte vi upp Sara och David, som flyttade till London för ett tag sen! Jättekul at träffa dem igen och skönt att höra att dem har det bra! Är så avundsjuk på dem! Promenerade runt med dem lite och sen blev det en sen lunch tillsammans med dem precis bakom Piccadilly, på ett av deras favorit ställen! Sen blev det ett besök på Trocadero, ett shoppingcenter som jag aldrig vart i men lär göra flera besök i! Jätteroliga affärer!



Sen blev det dags att bege oss mot flyget. Det var ju ett äventyr. Efter krångel med tunnelbana och tågförseningar á la SJ, så var det oklart om vi ens skulle hinna med flyget. Tåget kom till flygplatsen när det var mindre än 20 minuter kvar tills gaten stängde. På den tiden skulle vi hinna från tåget in till själva flygplatsen, typ 7000 trappor upp, bort till passkontrollen, genom passkontrollen, hitta rätt gate och sen ta oss dit.
Vi sprang som aldrig förr. Vi hann precis.
Helt onödig spänning i vardagen.
Men för övrigt, vilken sjukt bra dag!

/S


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0