Jerry Springer

Har ni sett det? Det är en amerikansk talkshow. Kamerakåta människor ställer upp för att berätta om sitt tragiska liv och hur jobbigt dem haft det, och nu ska konfrontera denne/dem som gjort livet surt. Typ.
Min egen åsikt är att det är hur kul som helst. En person, som oftast ska göra slut eller berätta för sin partner att de vart otrogna, sitter på en stol och berättar hur det är. Får oftam ed sig publiken på sin sida.
Sen tar de in den ovetande partnern. , som inte har en aning om varför han/hon är på Jerry Springer. "But it can´t be good". Men dööh?!
Sen så berättas det att den förste vart otrogen, vill göra slut osv i internationell tv. Ja, vissa kanske går igång på det också. Efter det så kommer anledning och personen till att det tog slut/ var otrogen med, ut på scenen. Och vilket liv det blir då! Helst ska de kasta saker på varandra! Skrika lite på varandra. Lätta på trycket. Sen när det blir fysiskt, då kommer min favoritbit. Vakterna som ska hålla isär dessa arga människor. Karlar som är två meter höga och två meter breda. De står som små soldater vid scennes kant och väntar på att ingripa!
Bara på amerikansk tv.

/S


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0