Den underbara helgen!

Skara är verkligen underskattat! Ska ta allt från början!
Anlände i fredags eftermiddag! Blev pizza sen bara en lugnt kväll i Marias lägenhet! Pratade, skrattade, pratade lite till och nötade Sex and the City avsnitt! Fan så underbart!
Lördagen bar det av mot Skövde och shopping, Hade tänkt att köpa lite julklappar men slutade med tre fulla kassar åt mig själv. Jaja, sånt händer.
Sen kom lördags kvällen! Började hemma hos Maria med mer SATC avsnitt, vin och tillpiffning för kvällen. Efte det gick vi ner till bowlinghallen för att spela. Hade jättekul och fick nya vänner i banan brevid. Efter det gick vi till baren och lyssnade på live bandet. De var hur bra som helst, så vi dansade massor och hade hur kul som helst!
Sen mot tolv bestämde vi oss att dra oss mot den lokala puben vid namn Olins. På vägen dit träffar vi tre Borås pojkar. Jesper, polisen, Oscar, piloten och Sebastian, som inte visste vad han skulle göra med hans liv. Med deras dialket så smälte man ju dirket. Vi var helt sålda då de började sjunga för oss, vilket de faktikst kunde.
Efter att stått och skrattat och vart sociala med de en stund så går vi in på Olins tillsammans. Klockan hade redan hunnit bli halv 2, så betala 100 riksdaler för en halvtimme kändes ganska ovärt, men det är nog den bästa halv timmen på krogen jag någonsin vart med om! Fy satan vad kul vi hade! Blev bjudan på varsin öl, sen bar det av till dansgolvet! Det var bugg och allt annat man dansar! Vi föll för dem dirket...Maria till och med bokstavligt talat ;)
Dansade tills lamprona tändes. Efter det bar det av till efterfesten på Stadshotell och Borås pojkarnas rum. Där hade det gitarr och munspel, så det blev mer sång, skratt och prat! En helt perfekt kväll kan jag ärligt säga! Fanns inget fel med den!
Dagen efter bar det av till pizzerian och ett farväl av pojkarna. Sen vandrade vi runt i Skara lite på deras julmarkand och sen satte jag mig på bussen hem!

Absolut en av de bästa helgerna jag vart med om! Har gått omkring med ett leende på läpparna hela helgen och hela dagen idag! You had to be there! Borås nästa?

/S



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sara Elisabeth Åkerman

Let us step out into the night and pursue that flighty temptress, adventure.

RSS 2.0